- Konu Sahibi KestaneliPasta
-
bence konuşma teklif etmeyeceğini söylemiş zaten,isteseymiş senin ondan hoşlandığını öğrendiğinde gelirmiş seninle konuşmaya..
Hayır konuşma.
Bir erkek ne kadar çekingen olursa olsun eğer karşısındakini beğendiyse bir şekilde yanaşır.
cocuk cekingen biri hic oyle kizlarla konustugunu gormedim ben konussam simarir sanki biraz
cocuk cekingen biri hic oyle kizlarla konustugunu gormedim ben konussam simarir sanki biraz
Düşüncesini söylemiş, konuşmamalısın diye düşünüyorum ayrıca; biz de okuduk, flörtün okumaya engel olduğunu düşünmüyorum yani.
çekingenmiş de 2 kızla nasıl çıkmış önceden, hem o zamanlar derslerini ihmal etmemiş mi. bence şimdiden şımarmış o, sen niyetini belli etmişsin, şimdiki adım onda artık, daha fazla egosunu şişirme...
kaç yaşındasınız merak ettim???
2 kızla çıkmış bu az bir sayı mı bence değil ki anladığım kadarıyla yaşınız da fazla değil yani.
senden gerçekten etkilense böyle naz yapmazdı.
bence boşuna uğraşma sen zaten bir adım atmışsın daha fazla uğraşıp da egosunu şişirme derim.
17 yasindayim. Baska bir arkadasim 1 kizla cikti o da 1 gun surdu demisti ancak diger arkadasima 2 kiz demis ben de anlamadim
90 lar da İlk Öpücük diye bi dizi vardı. Nedense aklıma o geldi :)
dune kadar ister egosu tavan yapsin gidip konusucam diyodum, zor tutuyordum kendimi. Artik degil konusmak, cevresinde bile bulunmiycam. Ustune aliniyo cunku onun yakinlarinda olunca.
tahmin ettiğim gibi daha yaşınız da küçük. bu yaşa kadar hiç kız arkadaşı olmadıysa da normal derdim sonuçta bence o yaşta düşünülmesi gereken şey derslerdir bana göre. 1 ya da 2 kız arkadaşı olduysa zaten çekingen değildir.
belki devir değişti dicem de ben de 23 yaşındayım o kadar da yaşlı değilim
kimi o yaşta dersleri düşünür kimi kız erkek peşinde koşar.
çocuk demiş zaten derslerime odaklanıcam diye sen de üstüne düşme artık bence.
yaşın daha 17 ymişhele bu yaşlarda sen niye koşacaksın bir erkeğin peşinden, ben olsam uğraşmazdım, istese koşa koşa gelirdi çünkü, kendini ağırdan satmış, havalara girmiş bir de. ders demiş, bilmiyorum demiş, kafası karışık, ne istediğini bilmiyor bence...
ustune dusmiycem artik akisina birakmaya karar verdim. Ben derslerimde de oldukca basariliyim ancak herkes hem ders hem de sevgili olaylarini birlikte yurutemeyebilir dogrudur
ben sana özel olarak sen erkek peşinde koşuyorsun tarzı bir şey demedim yanlış anlaşılmasın.
birinden gerçekten hoşlanırsın ikisini birden yürütmeye çalışırsın.
ama kimse de hoşlanmadığı biri için derslerini riske atıp bir ilişki yürütmeye çalışmaz.
17 yaşında lise sonda olmanız ya da lise sona geçicek olmanız lazım lys e odaklansanız daha iyi bence.
bunu seni eleştirmek için söylemiyorum yanlış anlama lisedeki aşklar gelip geçici oluyor boşuna dert etme sen de derslerini düşün demek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?