uyarınız içi teşekkürler.yanlız dikkatîmi çekti.konu başlığında hüseyin beyin hasta yorumları diye bir şey yazmıyor ve aynı hastanede çalışan hemşiresinin burada doktorunu övmenizini hiç etik bulmuyorum.biz hastaların emre bey hakkında burada yorumlarda bulunmamızdan daha doğal bişey yok.konu zaten bu yüzden açılmış.ben 5 yildir buradayim mesaj sayima bakarsanız da anlarsınız. Nerede bulunmam gerektiğini biliyorum en azından daha da uzatmayalım benden bu kadar...
7 saat süren ameliyat deyince korktum zati :)
seni tanıyan tanıyor tanımayanlar önemli zaten soru soruyor profiline bakıyor,resimlerine bakıyor gizleme fotolarını herkes arkadaş olmak zorunda değil.:)tabiki en iyisi insanın kendi vücudu bunu bende biliyorum senin dediğin kadar enfekte kötü birşey olsaydı dünyaca ünlü rinoplasti kongrelerinde bile bu kıkırdak anlatılmazdı.ayrıca hemen kanlandığı için erime nerdeyse olmuyor.bunu kullanmamak emre beyin tercihi kimsede karışamaz.ben yunus emredede hiç çalışmadım canım bakamam görüşmeye gittinmi diye benim içinde okadarda önemli değil gitmişsin gitmemişsin.
neden öyle yazdığımıda anlıyamamışsınya anlatıyım ben evre bey kötü demedim hüdeyin beyide övmedim bana direk emre beyi savundunuz 'ben zaten hüseyin beyle görüştüm yapamam dedi ama emre bey yaptı tannıdıklarımı ameliyat etti'dediniz.ben neden emre beye ameliyat oldun mu dedim?hayır..ama beni hüseyin beyin hastanesinde çalışan hemşire falan sandınız savunmaya geçtiniz.tekrar söylüyorum emre beyi sizin kadar tanıyorum.hüseyin beyinde koruyucu meleği değilim sadece onun hakkındada yorum yapmıyorum.sadece doğru bildiklerimi yanlış gördüklerime yazıyorum.
ah bide fotoğrafları görebilsem
Yeni üye olmuşsunuz sanırım.25 mesaj sayısı hakkını doldurmuşsunuz.bundan sonra yapmanız gereken fotolarını görmek istediklerini arkadaş olarak eklemeniz.özel albümlere bu şekilde ulaşabilirsiniz.
Yeni üye olmuşsunuz sanırım.25 mesaj sayısı hakkını doldurmuşsunuz.bundan sonra yapmanız gereken fotolarını görmek istediklerini arkadaş olarak eklemeniz.özel albümlere bu şekilde ulaşabilirsiniz.
fotoğrafını paylaşırmısınablamın profılınden yazıyorum:) yakın zamanda naci çelik e hem 2. burun ameliyatımı hemde gogus buyutme ameliyatı oldum cok memnunum. ilk burun ameliyatımda necmettin kutluya yaptırmıştım hiç memnun kalmadım burnumu cok bozdugu soylenemez ama amelıyattan sonra hıc fark yoktu nerdeyse burnumda garıp bır sekıl vermıs sankı palyaço nun burnundaki top gb bir şekli vardı. daha sonra ablam naci beye görüşmeye gittiği zaman onunla gittim ve naci beye ameliyat olmaya karar verdim bence kendisi hem doktor olarak hemde hasta yaklaşımı olarak süper biri. şuan burnumdan çok memnunum gayet güzel oldu ve kesinlikle çok doğal kişinin ne istediğini ve neyin yakışacağını bilerek yapıyor. gögüs silikonu hakkında yorum bile yapmıyorum 10 numara :)))) estetik yaptıracak olan arkadaslarımın hepsi suan naci beye yönlenmiş durumda.. kesinlikle öneriyorum.. buarada 1 hafta oldu ameliyat bile olmamış gibiyim çok rahatım:)
ameliyat ücreti yüksek sen oldun mu ameliyatben onur erola olmak burun estetigi olmak istiyorum olanlar haber verebilirmi ?
Emre Ilhan demek istemistim :)))
keşke istanbulda olsaydım tercihim kesinlikle Emre bey olurdu
ablamın profılınden yazıyorum:) yakın zamanda naci çelik e hem 2. burun ameliyatımı hemde gogus buyutme ameliyatı oldum cok memnunum. ilk burun ameliyatımda necmettin kutluya yaptırmıştım hiç memnun kalmadım burnumu cok bozdugu soylenemez ama amelıyattan sonra hıc fark yoktu nerdeyse burnumda garıp bır sekıl vermıs sankı palyaço nun burnundaki top gb bir şekli vardı. daha sonra ablam naci beye görüşmeye gittiği zaman onunla gittim ve naci beye ameliyat olmaya karar verdim bence kendisi hem doktor olarak hemde hasta yaklaşımı olarak süper biri. şuan burnumdan çok memnunum gayet güzel oldu ve kesinlikle çok doğal kişinin ne istediğini ve neyin yakışacağını bilerek yapıyor. gögüs silikonu hakkında yorum bile yapmıyorum 10 numara :)))) estetik yaptıracak olan arkadaslarımın hepsi suan naci beye yönlenmiş durumda.. kesinlikle öneriyorum.. buarada 1 hafta oldu ameliyat bile olmamış gibiyim çok rahatım:)
4 gün sonra naci çelik e burun ameliyatı olacagım heyecan dorukta!=)
Tesekkur ederim dg62. Onur beyle gorustum esasinda. Asistanlarina da ameliyatlara artik kendisinin girmedigi yolunda soylentiler oldugunu ifade ettigimde olur mu hic tum ameliyatlari kendisi yapiyor dediler. Hepsinin uydurma oldugunu belirttiler. Ilk etapta bana guven verdi ama elleri biraz titriyordu. :)
Turkish delight ve diger doktorlarin kullandigi teknik arasindaki farki da cok merak ediyorum esasinda. :)
Yurt disinda yasiyorum. Karar vermeden Ilhan Emreyle de mutlaka gorusucem.
Rica etsem beni ekler misiniz lutfen?! Albumunuzdeki burun fotograflarinizi gormek isterim bir sakincasi yoksa. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?