oofff kambur yürüyorum

afkzbyd

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
312
1
0
Konya
yürürken dikkat ettim kambur yürüyomusum herkes ole diyo günesli havada gölgeme baktım kambur....:( ama ben hiç ole hissetmiyorum ne yapıcam ya dik yürümeye calısınca göğüslerim asırı öne çıkıyo :14:

Son düzenleme:
poff aynı sorun bendede var sanırım plates fılan yapmak gerekıyor durus bozuklugu var ezık gıbı duruyorum bende cocukluktan kalma alıskanlık sanırım ama bana doktor pılates onerdı cok fena sırt agrılarım oluyor kambur durmaktan cunku benımde mınık bebegım var oyuzden calıstıgım ıcın vaktım olmuyor sızın vaktınız varsa yapmanızı onerırım

poff aynı sorun bendede var sanırım plates fılan yapmak gerekıyor durus bozuklugu var ezık gıbı duruyorum bende cocukluktan kalma alıskanlık sanırım ama bana doktor pılates onerdı cok fena sırt agrılarım oluyor kambur durmaktan cunku benımde mınık bebegım var oyuzden calıstıgım ıcın vaktım olmuyor sızın vaktınız varsa yapmanızı onerırım

evet ya son günlerde biraz egik durduğumda bile sırtım ve belim agrıyo

Pilates veya fitness faydalı olur.
Spor salonuna gitme imkanınız yoksa,hafif dambıl alıp omuz ve sırt çalışabilirsiniz.Dambıl,göğüsleri de toparlar.
Ayrıca yürüyüşe çıkıp,yürüme tarzı edinebilirsiniz.Tempolu yürüyüş,size en uygun yürüme şeklini bulmanıza yardımcı olur.

Spor yapmalısın kesinlikle. Bende de vardı ama yürüyüş yap , yüzmeye git , biraz pilates topuyla oyna derken ha bir de otururken nerede olursa ol dik otur.

Göğüslerim ilk çıkmaya başladığında bende kambur duruyordum... yaşınız kaç bilmiyorum ama zamanla düzeliyo, yardıcı olması açısından korseler var onları deneyebilirsin yada plates kesin çözüm...

Back
X