Oooff! ööfff! Pöfff!

bothanic

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
34
0
6
İstanbul
7 haftalık hamileyim ve inanılmaz bitkinim. Kalkıcak halim yok resmen bunalıma girdim. Sizdede öyle miydi ? Artık bıkkınlık geldi bu durumdan ne yapsam iyi gelir bilemiyorum daa. Sanki kanım çekildi iyice.

7 haftalık hamileyim ve inanılmaz bitkinim. Kalkıcak halim yok resmen bunalıma girdim. Sizdede öyle miydi ? Artık bıkkınlık geldi bu durumdan ne yapsam iyi gelir bilemiyorum daa. Sanki kanım çekildi iyice.

canım bıkmak ıcın daha coooooooooooooooooooook erken:))ama o kdar da halsızsen drunla görüş..

8 haftalık hamileyim çok şükür böyle bir durumum yok belki çok kansızsındır anemi halsizlik yapar ara ara ara uyku basıyor ama direniorum kendini bırakma ben sabah 7:30 akşam 18:30 çalışıyorum hafta sonları temizliğimi yapıyorum akşamları yemeklerim hazır yani salma kendini ne kadar aktif olursa o kadar rahat doğum yaparsın(tabi düşük tehliken yoksa)

canım bıkmak ıcın daha coooooooooooooooooooook erken:))ama o kdar da halsızsen drunla görüş..

evet canm aslında daha cok erken ama normal bir dönem değil sanrm her sabah en az 3 kere kusuyorum. Eşimde ne yapacağını şaşrdı. Doktorda zofran diye bir ilaç verdi ama cok etkili değil... İnşallah geçer

Cok haklısın birşeylerle oyalanınca hafifliyor aslında doğru ama eğitmime ara verdim dondurdum şimdi hep evdeyim belki bundandır.Neyse... Allah hayırlı ve sağlıklı evlat nasib etsin inşallah hepimize

demir yada kan ölçümü yaptır, kansızlık varsa bu nedenle olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…