• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ooofff offf :((((( çok mu zevksizim?

Bence güzel neden iade edeceksin,fiatları yüksek değilse iade etme,gelsin bir dene..yine iade edersin,zaten parayı ödemeden geri gönderemezsin.içindeki iade belgesini doldur.iade belgesine yatırılacak iade için kart no iban nosunu yazıyorsun...müşteri hizmetlerinden iletişime geç önce...internetten ayakkabı alma,hele biklinmedik marka hiç alma,sorun çıkar..onu iade edersin iban no verirsin iade belgesine yazarsın karşı ödemeli gönderirsin..sorun çıkmaz..

cidden güzel mi bunlar ??? ama kızlar beğenmedi :(((
peki şöyle yapsam kargo gelse beni bulamasa nasıl olur :D :D :D :D :D :D

hehe:27::27::27:
şincik ben 18 yaşındayım tesettürlüyüm:27:
bi siteden şu elbiseyi begendim:27: $b_7046144-01122012201814.webp
çok begendim:27:
ama tesettürlüyüm kısa bu bana:5:bende tunik olarak alsam mı dedim:27:altına pantolon giyerim,kızın diz üstü benim tam dize gelir yada azcık altına dar pantolon falan giyerim yada hafif bol olma mı:26::27::43:

Bot idare eder haftasonu kot altına giyilebilir ama diğerleri feci, hic beğenmedim. O toka mı ne önündeki :)

Ben senin yerinde olsam ya almazdım ya da iade ederdim.

bi siteden şu elbiseyi begendim:27:Eki Görüntüle 911924
ama tesettürlüyüm kısa bu bana:5:bende tunik olarak alsam mı dedim:27:altına pantolon giyerim,kızın diz üstü benim tam dize gelir yada azcık altına dar pantolon falan giyerim yada hafif bol olma mı:26::27::43:[/QUOTcanım elbıse şalla cok guzel olur ama boyun uzunsa cunku bıraz uzun gıbı ben gıysem pantolon ustune pantolonu kapatır boyum kısa bıraz uzunsan sorun yok

ama tesettürlüyüm kısa bu bana:5:bende tunik olarak alsam mı dedim:27:altına pantolon giyerim,kızın diz üstü benim tam dize gelir yada azcık altına dar pantolon falan giyerim yada hafif bol olma mı:26::27::43:

canım uzun botun varsa çorapla giyebilisin canım pantolonla da güzel olur ama boru paça sonra güzel bir şal ;)

botlar gunluk kullanim icin guzel. biri hediye etse seve seve kullanirim.
canta da eh iste yasina uygun diyebilirim.
ama hirkalar :52::52: yokk bacim iade et derim.

ama tesettürlüyüm kısa bu bana:5:bende tunik olarak alsam mı dedim:27:altına pantolon giyerim,kızın diz üstü benim tam dize gelir yada azcık altına dar pantolon falan giyerim yada hafif bol olma mı:26::27::43:[/QUOTcanım elbıse şalla cok guzel olur ama boyun uzunsa cunku bıraz uzun gıbı ben gıysem pantolon ustune pantolonu kapatır boyum kısa bıraz uzunsan sorun yok
boyum 60:26:muhtemel dizimin az altında durur:26:boru paça ile güzel durur diye düşündüm:26:
canım uzun botun varsa çorapla giyebilisin canım pantolonla da güzel olur ama boru paça sonra güzel bir şal ;)
uzun var öyle de yapabilirim dizimin üstünde botum:27:yakışır yani:27:inş bulurum ya açıldım ben bi soru daha soriyim:27::27::27:

teşekkür ederim canım ama ben şimdi utanırım çekinirim istemiyorum demeye bunların mail adresi yok mudur=
canım arraman daha ıyı ve guvenlı amam bunda bısey yokkı gerı gondereceksın en kolayı ama senı bulamayınca sureklı arıyor kargocular ve paket bı sure beklmede kalıyor takı sen gerı gonderılsın dıyene kadar

Canım ben açık giyinemiyorum ama :(

M,nikkuşum sık olmak acık giyinmek demek değildir ki :) Bende memurum ben de acık giyinemiyorum ama o hırkalardan da hic almadım :) o ne yaaa senin yasın 28 daha.

Dur bakıcam o siteye ben
elmi abla bende bi soru sordum yukarda senin zevkine çok güveniyom baksana bi:26::26:

Abla diyen ağzını kırarak severim :D O kafferengi icin yasın cok kücük bebişim :D

Back
X