• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ooofff offf :((((( çok mu zevksizim?

M,nikkuşum sık olmak acık giyinmek demek değildir ki :) Bende memurum ben de acık giyinemiyorum ama o hırkalardan da hic almadım :) o ne yaaa senin yasın 28 daha.

Dur bakıcam o siteye ben

Abla diyen ağzını kırarak severim :D O kafferengi icin yasın cok kücük bebişim :D
cidden mi:43::43:ama çıtır pıtır duruyo:27::27: $b_82980154-28122013151421.webp$b_26136825-10122013154530.webp
peki bu ikisi nası:27:tunik olarak:26:

Bunlar güzel de tunik olmaz yaa yani altına ne giycen, tunik dediğin popoda biter bu baya elbise.

@sonbahar bak volanlı etekler var cok güzel penye değilse lacivert etek beyaz gömlek kombini yapabilirsin okulda. Üye olmaya üşendim, cok hos seyler var orda.
ya abla ben kısa tunik sevmiyom ki poponun yarısı dışarda yarısı içerde:27:bide kap mapta giymiyom ben,o yüzden uzun tunik olsun istiyorum,hani tesettüre uygun olsun:26::26:
altına pantolon giyerim dediydim:26:

ya abla ben kısa tunik sevmiyom ki poponun yarısı dışarda yarısı içerde:27:bide kap mapta giymiyom ben,o yüzden uzun tunik olsun istiyorum,hani tesettüre uygun olsun:26::26:

B unun altına pantolon olmaz ablacım toplar bence cirkin durur

bu kadar uzun olursa anca altına tayt kurtarır
kurtarmazda aslında kötunun ıyısı yanı hıc yoktan ıyıdır meselesi..
bosveerr bu elbıselerı tunık nıyetıne
yakısmaz

Back
X