• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ooofff offf :((((( çok mu zevksizim?

bu kadar uzun olursa anca altına tayt kurtarır
kurtarmazda aslında kötunun ıyısı yanı hıc yoktan ıyıdır meselesi..
bosveerr bu elbıselerı tunık nıyetıne
yakısmaz
he tamam o zaman:26::26::43::43::43:
$b_57518375-07122013090632.webp
bu nası geçenlerde aldım :27:üstüme çok yakıştı:12::12::12:güzel duruyomu:27:dershanede rahat giyerim:27:

ya abla ben kısa tunik sevmiyom ki poponun yarısı dışarda yarısı içerde:27:bide kap mapta giymiyom ben,o yüzden uzun tunik olsun istiyorum,hani tesettüre uygun olsun:26::26:
altına pantolon giyerim dediydim:26:

canım sen de aynı benim gibisin popo meselesinde ben de takıntılıyım sevmiyorum görünsün.bu arada sence benim seçtiğim kıyafetler nasıl?

canım sen de aynı benim gibisin popo meselesinde ben de takıntılıyım sevmiyorum görünsün.bu arada sence benim seçtiğim kıyafetler nasıl?
popodan ziyade abla tesettürde sevmiyorum çok görüyorum dar pantolon üstüne daracık kısa tunik anlamını yitiriyor öyle,olacaksa tam olsun olmayacaksa hiç olmasın:51:
ben hırkaları çok begendim annem almıştı dediğim gibi,çok yakıştı ona,ayakkabı da önceki sayfalarda 2 tane önerdim.o önerdiklerim daha hoş durur yaşına:23:

popodan ziyade abla tesettürde sevmiyorum çok görüyorum dar pantolon üstüne daracık kısa tunik anlamını yitiriyor öyle,olacaksa tam olsun olmayacaksa hiç olmasın:51:
ben hırkaları çok begendim annem almıştı dediğim gibi,çok yakıştı ona,ayakkabı da önceki sayfalarda 2 tane önerdim.o önerdiklerim daha hoş durur yaşına:23:

anne hırkası mı bunlar :(((( annen kaç yaşında?

Back
X