• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ooofff offf :((((( çok mu zevksizim?

:27::27:bizim burda arkadaşlar tayt giyiyo külotları kılları görünüyo içinden:27::27::27:
tayt alıyorsan bence poponu ortecek bır sey alman lazım bence bende rahatsız olurum popomun ustunde zaten esımde gıydırrmez ama tunık tarzı tsortlerler cok guzel oluyor ama kılolu ınsanlar tayt gıyorlar cok kotu duruyor

bence bu yorumu kaldırmalısın :/ sıte yonetımınden ban yeme dıye dıyorum yalnıs anlama karışıyor gıbısınden
:26::26:kötü bişi demedim ki:26:çok mu kötü:26:ben taytlara laf etmiyorum arkadaşlarımın yanlış tayt seçiminden bahsettim:26:

tayt alıyorsan bence poponu ortecek bır sey alman lazım bence bende rahatsız olurum popomun ustunde zaten esımde gıydırrmez ama tunık tarzı tsortlerler cok guzel oluyor ama kılolu ınsanlar tayt gıyorlar cok kotu duruyor
bende öyle düşünüyorum valla:27::27:ben bazı hemcinslerimi çok begeniyorum,öyle giyiniyorlarki gözüm dalıyor gidiyor resmen,maşallah diyim:27:

şimdi ben bu hırkaları alayım mı almayayım mı? de bana bakayum :D annen kaç yaşında?
annem 39 yaşında,bence sipariş ettin madem al bak,giy yakıştırdıysan kalsın yakıştırmadıysan sürat kargo ile gelecek zaten,geri sürat kargoya götürür iade ediyorum dersin,gönderirsin

$kislik-kombinler-9.webp bunuda kzagı cok sık ya , ben salas elbıselerı sevıyorum rahattta oluyorlar

bibicancım kıyafet almicam :(((evde sürüyle var :((( onları bir şekilde birbirlerine uydurup giycem :(((
tozlu iptal eder di mi siparişleri?
iptal istiyorsan 444 4 895i ara,telesekreter seni yönlendirecek,görevliye iptal istiyorum diyeceksin adını soyadını isteyecek vereceksin neden iptal istiyorsunuz diyecek vazgeçtim dersin,direk iptal ediyorlar :6:

bende öyle düşünüyorum valla:27::27:ben bazı hemcinslerimi çok begeniyorum,öyle giyiniyorlarki gözüm dalıyor gidiyor resmen,maşallah diyim:27:
​bırde alt kısma bol gıyıyorsan ustte dar olacak uste dar gıyıyorsan alt bol olacak zıt kutuplar yanı cunku ıkısıde ortak olunca ortaya fok gıbı bırsey cıkıyor

​bırde alt kısma bol gıyıyorsan ustte dar olacak uste dar gıyıyorsan alt bol olacak zıt kutuplar yanı cunku ıkısıde ortak olunca ortaya fok gıbı bırsey cıkıyor
bi ara çok çok bol tunik altına aynı şekilde bol pantolon giydim nasibimi aldım töbe ettim:27::27::27:

çok şekermiş:27:
bende salaş seviyorum öğrencilik malum şıkıdım şıkıdım giyinemiyorum:27:
yasım 22 ama mıyon tıplıyım 18 falan gosterıyorum oyle dıyorlar :16:bıde kapalılar var amöa cok sık gıyınıyorlar cok ozenıyorum ama ben kafamı ortunce o sal kafada durmuyor nasıl bır kafaysa tutamıyorum karar aldım kapancam dıye esım dedı sımdı kapanır yaza acılırsın sen ıstedıgın gıbı gıyın karısmıyorum dedım tereddut ettım yanı bır acıl bı kapanda olmaz hem ayıp hem gunah en ıyısı boyle

tv de moda programımı ne yapsak ne :ssz:
bencede bizımle diyılsıınn yapalım:ssz::ssz::ssz:
yasım 22 ama mıyon tıplıyım 18 falan gosterıyorum oyle dıyorlar :16:bıde kapalılar var amöa cok sık gıyınıyorlar cok ozenıyorum ama ben kafamı ortunce o sal kafada durmuyor nasıl bır kafaysa tutamıyorum karar aldım kapancam dıye esım dedı sımdı kapanır yaza acılırsın sen ıstedıgın gıbı gıyın karısmıyorum dedım tereddut ettım yanı bır acıl bı kapanda olmaz hem ayıp hem gunah en ıyısı boyle
fotodaki senmisin:27:
bende accık minyonum ama küçük görünmüyorum tam yaşımın adamıyım pardon kadını:27::27::27::27:
tekrar açılcagını düşünüyosan iyi olmuş yapmaman daha günah oluyo çünkü:50:

Back
X