• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ooofff offf :((((( çok mu zevksizim?

bencede bizımle diyılsıınn yapalım:ssz::ssz::ssz:

fotodaki senmisin:27:
bende accık minyonum ama küçük görünmüyorum tam yaşımın adamıyım pardon kadını:27::27::27::27:
tekrar açılcagını düşünüyosan iyi olmuş yapmaman daha günah oluyo çünkü:50:
evet cnm benım ben yasımı hıc gostermıyorum malesef sınır oluyorum ama esım dıyor cabuk yaslanmassın :16::54: ​face adresın varsa ozelden yollayayım facemı ıstersen

evet cnm benım ben yasımı hıc gostermıyorum malesef sınır oluyorum ama esım dıyor cabuk yaslanmassın :16::54: ​face adresın varsa ozelden yollayayım facemı ıstersen
donuk abla,sınava hazırlanıyorum yazın açıcam:27:
burdan arkadaşlık yollim,yazın açınca sana yollarım :27:olurmu:27:

Zevksizsiniz demeyelim, zevkler ve renkler tartışılmaz tabii ama sanırım bende beğenmedim :/ Şimdiden güle güle kullanın :)

botlar klasik pantolon ile olmaz çok spor, o hırkalar çok demode bende daha şıkları var, çanta fena değil...

daha güzel parçalar seçebilirsin bence...

ben hiç birini almazdım şahsen :50:

Son düzenleme:
çanta ve bot çok hoş çok güzel ama asla klasik pantolunun altına olmaz.çok feci kötü durur.bu arada pantolunun rengi ne? eğer siyahsa kesinlikle denemeyin bile.:34:
malesef hırkaları beğenmedim :14:

Kap giymiyorm tunikle dolasiyorum demissn canm bnce trenckotlara bak.boylece alabilcegn ürün sayisi artar istedgni giyrrsin disarida da trenckot alirsn ustune diye dusunuyorum. Ogretmen arkadasm sizde acaba bazı yerlerde ogretmenler beyaz önlük giyebiliyoelar doktor onlugu acaba oyle bi sey giyseniz onunuzu acik tutsaniz boylece sizde istedgnizi giyebilirsnz diye düşündm. Beyaz önlük bir cok seye gidiyor cnku;)tabi begenmezsnz bisey diyemem de cnku ssıkıntı ortak ne giysem vucut hatlarm demissinz boyle kendinzi sinirlams oluyosnuz...Ayrıca her ikinize de koton mango gbi magazalari oneririm buralardan cok sık kazak gomlek triko bulablirsinz hatta cok guzel uzun hirkalar da oluyor . Tozludaki maalesf bnce orta yas isi ayrica cok kaliteli bulmyrm bu markayi. Etek ve pantolon ihtiyaclarnizi da bulundugnz sehirde armine varsa oneririm guzel etekleri oluyor .bende kapaliym bu sekilde farkli yerlerdn aliyorm tesetturle giyinmk cidden zor zaman ayirmanz gerekiyor

Kap giymiyorm tunikle dolasiyorum demissn canm bnce trenckotlara bak.boylece alabilcegn ürün sayisi artar istedgni giyrrsin disarida da trenckot alirsn ustune diye dusunuyorum. Ogretmen arkadasm sizde acaba bazı yerlerde ogretmenler beyaz önlük giyebiliyoelar doktor onlugu acaba oyle bi sey giyseniz onunuzu acik tutsaniz boylece sizde istedgnizi giyebilirsnz diye düşündm. Beyaz önlük bir cok seye gidiyor cnku;)tabi begenmezsnz bisey diyemem de cnku ssıkıntı ortak ne giysem vucut hatlarm demissinz boyle kendinzi sinirlams oluyosnuz...Ayrıca her ikinize de koton mango gbi magazalari oneririm buralardan cok sık kazak gomlek triko bulablirsinz hatta cok guzel uzun hirkalar da oluyor . Tozludaki maalesf bnce orta yas isi ayrica cok kaliteli bulmyrm bu markayi. Etek ve pantolon ihtiyaclarnizi da bulundugnz sehirde armine varsa oneririm guzel etekleri oluyor .bende kapaliym bu sekilde farkli yerlerdn aliyorm tesetturle giyinmk cidden zor zaman ayirmanz gerekiyor
evet çokta tuzlu oluyor,trenckotu bana söylediniz sanırım:6:bi tane aldım :27: ama pek giymiyorum öyle esince giyiyorum:26:

ya varya evde bı suru sadece 1 kes gıydıgım ve askıya asıp kaldırdıgım sey var burdan satıyım dıyorum e bırbırıne guvenmek zor. bırıne mı versem nabsam cok usenıyorum dolabı bosaltmaya..
konu sahıbı arkadasım facebook dan tozlu com dan bana halen cevap gelmeedı...

evet çokta tuzlu oluyor,trenckotu bana söylediniz sanırım:6:bi tane aldım :27: ama pek giymiyorum öyle esince giyiyorum:26:
Evet sana dedm canm:) bnde senin yasindayken zorlaniyodm hangi sehirdesin acaba? Istanblda koton mangonun outletinde gayet uygun oluyor urunleri. Yetmis liralk urun kirk otuz liraya dusuyor hatta bi ceket almstm yüz liradan elli liraya dusmus. Yahut trendyol vs gbi internet sitelerinde de uygn fiyata satilabiliyorlar. Ayni sekilde arminenin cadir gunleri oluyor bir etek bir bluza atmis lira verdgimi hatırlıyorum ama dedigm gbi istanbul disnda nasldr bilmyrm istanbl biraz daha bol secenekli bu manada

Back
X