• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ooofff offf :((((( çok mu zevksizim?

Evet sana dedm canm:) bnde senin yasindayken zorlaniyodm hangi sehirdesin acaba? Istanblda koton mangonun outletinde gayet uygun oluyor urunleri. Yetmis liralk urun kirk otuz liraya dusuyor hatta bi ceket almstm yüz liradan elli liraya dusmus. Yahut trendyol vs gbi internet sitelerinde de uygn fiyata satilabiliyorlar. Ayni sekilde arminenin cadir gunleri oluyor bir etek bir bluza atmis lira verdgimi hatırlıyorum ama dedigm gbi istanbul disnda nasldr bilmyrm istanbl biraz daha bol secenekli bu manada
güneydoguda yasiyorum abla sehir vermiyorum tanınmamak için:1:
burda hiç yook,150nin aşağısında tunik yok,300 altı elbise yok:1:
armine tekbir zaten hiç cesaret edemiyorum:27:
kredi kartı kullanmıyoruz o yüzden kapıda ödemeli sitelere bakıyorum abla,trendyol kredi kartı:43:
genelde dizin azcık üstünde tuniklerim var dar ve bol olmak üzere de pantolon,kışın etek elbise giymiyorum yazın çok giyiyorum.
bunu aldım nasıl :27:

Eklentiler

• $M_20132-3K1038Z8-G99_A.webp
    $M_20132-3K1038Z8-G99_A.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Anladm canm o zaman sen zoru basariyorsun hem ulasma imkanin yok hem istediğin tarz bulmaya calisiyorsun tesetturu birakmadan. Tebrik ederm seni canm... eklediğin resim bende acilmadi ne yazik ki..

kredi kartı kullanmıyoruz o yüzden kapıda ödemeli sitelere bakıyorum abla,trendyol kredi kartı:43:
genelde dizin azcık üstünde tuniklerim var dar ve bol olmak üzere de pantolon,kışın etek elbise giymiyorum yazın çok giyiyorum.

Bir garip o ya .
18 yaşındasın sen sanki daha ileri yaşlar için .
21 yaşındayım ama giyinmem .

Gercekten mi :) nerden aldnz acaba ayni marka mi yoksa modeli mi benziyor? Bende 25yasndym bu arada cok mu genc isi giyiniyrm bilmem :) anck yasimi gostermem

Sivasta küçük bir butikten aldım aynısı .
21 yaşındayım bende .
Genç işiyle alakası yok çok hoş bir hırka :)

hım guzelmıs cnm platform ve boru pacayla konbınlenebılır bence şık yanı:16:

Back
X