- Konu Sahibi blackgirl3434_34
-
bugün 3. günü
canim benim ya merak etme yikadikca zaten rengi degisiyor eski cigligi kalmiyor yani hic canini SIKma.
ya sanki dzüelmicek gibiçok çi duruyo
yok canim düzelcek sadece zaman gerek bu zaman icinde sende fazla düsünmemeye bak yoksa düsündükce kafaya taktikca düzelmiycekmis gibi gelir zamanda cabuk gecmez senin icin
peki ne kadar sürede rengi oturur 2 hafta yeterlimi
2 hafta bilemedin en fazla 3 hafta canim bende ilk yaptirdim 1 ay sonrakiyle ilk yaptirdigim arasinda daglar kadar fark vardi :))
yok yaaa 1 ay dayanamam ben
ya kafaya çok takıyorsun zamanla renk oturur sen begenmezsen kimse begenmezki ben evde bandana takyodum haifite rimel parlatıcı süryodum ne yapyım benimde hoşuma gitmeyince sonra renk oturdu tam benlik oldu sabret ve yine söylüyorum sen begenmezsen ve bunu etrafına belli edersen onlarda begenmez yapma böle
eğer röflenin renginden sıkıntın yoksa zamanla o çiğlik gidicek
hatta diplerin çıksın biraz daha doğal olacak
Bu kadar takıntı haline getirdiğinizden daha da canınız sıkılıyor bence.Size tavsiyem günleri saymayı ve bu kadar kafaya takmayı bırakın. =)
Daha önceden de röfle yaptırıyormuşsunuz okuduğum kadarıyla e o zaman bir süre sonra rengin oturduğunu iyi bilirsiniz. =)
Sıkmayın canınızı.
takıntı haline getirmişsiniz, sıkmayın canınızı.
rica etsem bir foto koyabilir misiniz?:78: bende röfle istiyorum fikir edinmiş olurum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?