Saç Rengi ve Saç Boyama ooooffff nedir bu röfleden çektiğimiz

ya kafaya çok takıyorsun zamanla renk oturur sen begenmezsen kimse begenmezki ben evde bandana takyodum haifite rimel parlatıcı süryodum ne yapyım benimde hoşuma gitmeyince sonra renk oturdu tam benlik oldu sabret ve yine söylüyorum sen begenmezsen ve bunu etrafına belli edersen onlarda begenmez yapma böle

ya aslında dediğin gibi sabretsem ortaya güzel renk çıkcak. istediğim gibi oldu ama açık ve çği duruyo..bandana takıyorum bende

Bu kadar takıntı haline getirdiğinizden daha da canınız sıkılıyor bence.Size tavsiyem günleri saymayı ve bu kadar kafaya takmayı bırakın. =)
Daha önceden de röfle yaptırıyormuşsunuz okuduğum kadarıyla e o zaman bir süre sonra rengin oturduğunu iyi bilirsiniz. =)
Sıkmayın canınızı.​

biliyorum ama kendime anlatamıyorum

takıntı haline getirmişsiniz, sıkmayın canınızı.

rica etsem bir foto koyabilir misiniz?:78: bende röfle istiyorum fikir edinmiş olurum:26:

bnde röfle yaptım sanki yumurta sarısı gibi duruyor aynaya bakamıyrm belki yarın kuaföre uğrarım cilayla açılıyorsa diplerini açmak istiyorum krepe röfle yaptım uçlar çok açık üstlerde koyu kahve sarı uçlar daha çok hoşuma gidiyor üstlere sinir oluorumm hergün yıkıyorum 2 ere saç kremi ve beyaz sabunlaa 3. günüm daha ((( umarım oturur rengii

bilginiz varmı cala açarmı saçlarımın dibini bi daha açıcı uygulAmk istemiyrm çok yıprandı çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…