Saç Rengi ve Saç Boyama ooooffff nedir bu röfleden çektiğimiz

bende çok açık oldugundan sıkayetcıyım...benımde 9. gunum ama hala oturmadı rengı..sac bandıyla gezıyorum naıyım

Bu konu tam da derdimi açıklıo
Bende bugün kuaför e gittim istediğim rengi gösterdim kuaför alakası olmamasına rağmen bu saçta röfle var dedi ve röfle yaptı boyadıktan sonra beğendim arkası falan çok hoş oldu ama önü şerit şerit ve sapsarı ben böle istemiodum şimdi napmam lazım

ayrıca bu konunun sahibi arkadaşm seni çok ii anlıorum

yaşassın oleyyyy yupppii saçı benim gıbı olan bırı cıktı işte önü şerit gibi ya bandanasız kullanamam ben...yada önlerden 2-3 cm cıkması lazım ıyı durması ıcın heralde ve önü çok açık aynı durumdayızzzzz

yıkandıkça rengi oturu canım ama koyulmaz daha net bir sarı olur açılır yani ben yaptırıyorum sürekli 3 ay önce yaptırdım yaptırdığımda daha koyu gibiydi ama yıkandıkça rengi açılıp daha hoş bir sarıya dönüyor.senin saçın durumu hakkında pek bişii diyemem tam bikemiyorum o nedenle fazla yorum yapamam ama eilh lişilere yaptırmak lazım ve kuaförü değiştirmemek lazımki istediğini anlayan tacrübeli bir kuaför her zaman senin salondan mamnun ayrılmanı sağlar.ilk başlarda belkide gözüne tuhaf geliyordur alışkanlık meseleside olabilir yanii bilemiyorum

Son düzenleme:
benimkine röfle yaptıktan hemen sonra cila attı ama değişen bişi yok bugün 9. günü hala çiğ..

seninki ne zaman yapıldı

bugün yapıldı bana da cila attı da acaba bida mı atsa :18:
ya ben şey duymuştum ceviz kabuğu suyu koyulaştırıo die ama cevizin yeşil kabugu onla saçımın önünü mü yıkasam

Son düzenleme:
bugün yapıldı bana da cila attı da acaba bida mı atsa :18:
ya ben şey duymuştum ceviz kabuğu suyu koyulaştırıo die ama cevizin yeşil kabugu onla saçımın önünü mü yıkasam

bi daha cila atsa sacların kopar benımkıler cok yıprandı koptu zaten şimdi bakım yagı ampullerle toparlamaya calısıyorum

hımm ozaman senınkı daha cok serıtlı gıbı gorunur

Evet sorun şerit gibi durması cnm

Bugün kuaföre gittim cila attırcaktm kuafördeki kız zaten cila atıldı bida olmaz dedi hem 2 haftaya renkler oturur şimdi daha yeni dedi hergün yada gün aşırı yıka istersen yıkadıkça oturur dedi. :97: yani saçlarım aynı anlicağın herkes inatla güzel demeye devam ediyo ve ben daha çok sinir oluyorum

bende bugun arkadaslarla bulustum. bı bandana taktım... herkes begendı... bandana takınca ıyı duruyo...he bandanaylamı gezcem

bennde hergün hergün yıkıorum saçımı 1 şampuan 1 beyaz sabun sonra saç kremi sonra yine beyaz sabun son olarak ta saç kremi .... sırf saç rengi otursun dieee ev sobalı hasta olcam hergün hergünnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…