- Konu Sahibi blackgirl3434_34
-
bnde röfle yaptım sanki yumurta sarısı gibi duruyor aynaya bakamıyrm belki yarın kuaföre uğrarım cilayla açılıyorsa diplerini açmak istiyorum krepe röfle yaptım uçlar çok açık üstlerde koyu kahve sarı uçlar daha çok hoşuma gidiyor üstlere sinir oluorumm hergün yıkıyorum 2 ere saç kremi ve beyaz sabunlaa 3. günüm daha((( umarım oturur rengii
bilginiz varmı cala açarmı saçlarımın dibini bi daha açıcı uygulAmk istemiyrm çok yıprandı çoook
Bu konu tam da derdimi açıklıo
Bende bugün kuaför e gittim istediğim rengi gösterdim kuaför alakası olmamasına rağmen bu saçta röfle var dedi ve röfle yaptı boyadıktan sonra beğendim arkası falan çok hoş oldu ama önü şerit şerit ve sapsarı ben böle istemiodum şimdi napmam lazım
ayrıca bu konunun sahibi arkadaşm seni çok ii anlıorum
yıkandıkça rengi oturu canım ama koyulmaz daha net bir sarı olur açılır yani ben yaptırıyorum sürekli 3 ay önce yaptırdım yaptırdığımda daha koyu gibiydi ama yıkandıkça rengi açılıp daha hoş bir sarıya dönüyor
çok çiğ şuanda
oturur merak etme yani, sanırım çünki kullanılan malzemeden farkedebilir .
yaşassın oleyyyy yupppii saçı benim gıbı olan bırı cıktıişte önü şerit gibi ya bandanasız kullanamam ben...yada önlerden 2-3 cm cıkması lazım ıyı durması ıcın heralde ve önü çok açık aynı durumdayızzzzz
Cila işe yarar mı ki yarın bida gitsem mi ki o sinir kuaför e
benimkine röfle yaptıktan hemen sonra cila attı ama değişen bişi yokbugün 9. günü hala çiğ..
seninki ne zaman yapıldı
bugün yapıldı bana da cila attı da acaba bida mı atsa :18:
ya ben şey duymuştum ceviz kabuğu suyu koyulaştırıo die ama cevizin yeşil kabugu onla saçımın önünü mü yıkasam
bi daha cila atsa sacların koparbenımkıler cok yıprandı koptu zaten şimdi bakım yagı ampullerle toparlamaya calısıyorum
cila çok zararlı bişi mi ay hiçç bilmiorum böle şeleri
bildiğim bişey varsa o da bida röfle yaptırmicam :44:
seninki nasıl kalınmı atıldı incemi? sık mı aralıklı? benimki çok sık ve kalın atıldı
aralıklı kalın cnm
hımm ozaman senınkı daha cok serıtlı gıbı gorunur
Evet sorun şerit gibi durması cnm
Bugün kuaföre gittim cila attırcaktm kuafördeki kız zaten cila atıldı bida olmaz dedihem 2 haftaya renkler oturur şimdi daha yeni dedi hergün yada gün aşırı yıka istersen yıkadıkça oturur dedi. :97: yani saçlarım aynı anlicağın herkes inatla güzel demeye devam ediyo ve ben daha çok sinir oluyorum
Evet sorun şerit gibi durması cnm
Bugün kuaföre gittim cila attırcaktm kuafördeki kız zaten cila atıldı bida olmaz dedihem 2 haftaya renkler oturur şimdi daha yeni dedi hergün yada gün aşırı yıka istersen yıkadıkça oturur dedi. :97: yani saçlarım aynı anlicağın herkes inatla güzel demeye devam ediyo ve ben daha çok sinir oluyorum
bennde hergün hergün yıkıorum saçımı 1 şampuan 1 beyaz sabun sonra saç kremi sonra yine beyaz sabun son olarak ta saç kremi .... sırf saç rengi otursun dieee ev sobalı hasta olcam hergün hergünnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?