Doğuma Hazırlık ooooffff oğluşuma isim bulamıyorum yardıııım ltfn..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
baran
doruk
şanal
görkem
karahan
karan
aklıma gelenleri yazdım zor iş valla allah kolaylık versin

canım bir arkadaşım oğluna KARAN ismini koydu, anlamı kahraman erkek demekmiş.
bence ALPER de çok güzel bir isim.
Bende 20 haftalık gebeyim, oğlumun adı EMRE olucak amcasının adı (babası çok istiyorda!)

ömer ismini çok severim ben de, kayra, utku, yiğit, çağrı, enes, bu isimlerin hepsi kuzenlerimin ismi ve moda isimler. bence bi süre sonra -kayra? - hangi kayra? muhabbeti olacak bir dönem mervelerde olduğu gibi :))
serdar semih levent bu isimler de çok güzel vee furkan.. hem her yaşa uygun hem anlamı güzel hem de modern bi isim..

kızlar ben hala bi isim bulamadım (( sağolsun eşim bana bırak diyor ama isim bulduğuda yok benim söylediklerimide beğenmiyor ne zormuş insanın kendi çocuğuna isim bulması.

eymen doruk diyorum doruğu biliyosunuz zaten EYMEN Cennetin sekiz kapısı vardır: Salat, Cihad, Reyyan, Sadaka(Zekât), Hac, Af, Eymen(Sağ, mübarek)ve Zikir-ılim kapısı.
ayrıca diğer anlamları:1. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayctiylc ün kazandı .
oğlumun ismi eymen iyiki bu ismi vermişim ona çok yakıştı.

Son düzenleme:
Bende oğlumun adını Mustafa Eymen koyucam inşallah. Mustafa peygamber efendimizin adı olduğu için, Eymen ise hayırlı, çok uğurlu olan demek. Arkadaşlar çocuklarımızın isimleri anne ve babaların ilk önemli görevi olduğu için bunun mesuliyeti bizim üzerimizde. Ve ahirette isimlerimizle çağırılacağımız için isimlerden birini hayırlı ve anlamlı bir isim koymak çok önemli. Doruk, Çınar, Masal, Duru gibi isimler kulağa hoş gelen isimler ama anlamları ve sahabe adı olması çok önemli. Bunları da göz önüne alırsak güzel olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…