• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ooooofffff ooooofffff patlama üzereyim. ....

Tamam torunu ozler gelir istedıgı kadar kalsın ama insan edebiyle otursun sorunsuz gelsin demi ama. Eşinle konuş.bidaha tartıstıklarında basbasa bırak durma yanlarında ne derlerse desinler birbirlerine sen cocugunu al odadan cık anlarlar herhalde
Çok haklısın sanırım bende de suç var çünkü sürekli arayı bulmaya çalışarak kendimi yordum

Çok haklısın sanırım bende de suç var çünkü sürekli arayı bulmaya çalışarak kendimi yordum
Onlar birbirini yerken kaynana senle ugrasmaya vakıt bulamıyor işte.kafan rahat olsun cekıl aradan.laf ederlersede sureklı tartısmalarından rahatsız olduğunu soyle cekınmeden yoksa tepene biner busefer gelin istemıyor diye.aman bunlara hıcbı turlu yaranılmıyorki :-)

Aslında eşim annesine karşı çok kinli çocukluğunda sanırım baskıcı bi anneymis eşimde sürekli eski konuları açarak kavga çıkarıyor yada tam tersi kayinvalidem eski konuları acıyor ve kavga çıkıyo yani ikiside hala bi geçişlerinde kurtulamiyolar onların geçmiş yaşantılarını dinlemekten bıktım zaten

canım o zaman birgün yine kayınvaliden size geldiğinde
oturt ikisini yanyana, geç karşılarına
de ki
bundan sonra geçmişten konuşmanızı istemiyorum. yasakla yani geçmişten konuşmalarını. çünkü benim gözlemlediğim siz geçmişten konuşmaya başladığınız zaman dayanamıyorsunuz ve tartışıyorsunuz. Ben çok ama çok üzülüyorum, dayanamıyorum, sizden gizli ağlıyorum falan de
ikisine de söz verdirtmeye çalış. yoksa ikinizin de yanına çıkmıycam bir daha çünkü bu üzüntüyü kaldıramıyorum falan de. ikinizi de çok seviyorum ama lütfen siz de beni sevdiğinizi gösterin de.
bunları gayet de damdan düşer gibi, pat diye söyle yani.
belki işe yarar
o_O:confused:

canım o zaman birgün yine kayınvaliden size geldiğinde
oturt ikisini yanyana, geç karşılarına
de ki
bundan sonra geçmişten konuşmanızı istemiyorum. yasakla yani geçmişten konuşmalarını. çünkü benim gözlemlediğim siz geçmişten konuşmaya başladığınız zaman dayanamıyorsunuz ve tartışıyorsunuz. Ben çok ama çok üzülüyorum, dayanamıyorum, sizden gizli ağlıyorum falan de
ikisine de söz verdirtmeye çalış. yoksa ikinizin de yanına çıkmıycam bir daha çünkü bu üzüntüyü kaldıramıyorum falan de. ikinizi de çok seviyorum ama lütfen siz de beni sevdiğinizi gösterin de.
bunları gayet de damdan düşer gibi, pat diye söyle yani.
belki işe yarar
o_O:confused:
Siz yokken Ağlıyorum güzel fikir :) denicem

Birak yesinler birbirine demmeki onlarda kavga ederek iletisim kuruyorlar:)

Aslında eşim annesine karşı çok kinli çocukluğunda sanırım baskıcı bi anneymis eşimde sürekli eski konuları açarak kavga çıkarıyor yada tam tersi kayinvalidem eski konuları acıyor ve kavga çıkıyo yani ikiside hala bi geçişlerinde kurtulamiyolar onların geçmiş yaşantılarını dinlemekten bıktım zaten
Ama olmazki. Cocuga da kotu ornek oluyorlar. Bir daha basladiklarinda tepkinizi koyun. Ya beni dusunmuyorsaniz su cocugu dusunun bari. Hayir surekli gecmisi gundeme getirip, birbirinizi germekle ne geciyor elinize, benim kacirdigim bir durum varsa biriniz ozet gecsin , diyin.

Yerinde olsam araya girmem , yesinler birbirlerini..
Sende al cayini izle.

tamam yanlış bir yorumda bulunacağım ama söylemeden duramayacağım;
yorumum; Birde şöyle bak; ya tam tersi olsaydı vıcık vıcık anacı olsaydı ve sizi bu çok rahatsız etseydi.
ki inan bana öyle olunca çok daha zor.
benim tek söyleyebileceğim çocuğunu (ne pahasına olursa olsun) bunlara şahit olmasını engelle.
dışarı çıkaramazsan başka odaya çıkıp pc vs. yüksek sesli bişeyler açıp çocuğunu oynat eğlendir algısını dağıt..
(çocuğunla ilgili yorumum bahsettiğim yanlış sınıfında değil :)) )

Back
X