Op. D.r Ali Dursun Kan

coyotee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
70
1
28
Kocaeli
Arkadaşlar merhaba. forumda yeniyim. burun estetigi konusuna iyice yogunlaştıgım bir dönem bu ve başlıkta da belirttigim gibi Ali Dursun Kan'a burun ameliyatı olan var mı merak ediyorum. kendisi hakkında pek bir bilgiye ulaşamadım forumda. Ama karar verirsem burun ameliyatı yaptırmayı düşündügüm doktor o( bir kişiden edindigim tavsiye üzerine.) tavsiye sayısı artarsa daha cok içime sinecek. Bilenlerin, duyanların yardımlarını bekliyorum.

merhaba,

kendisiyle bende görüşmeye gittim bir arkadaşım kendisine ameliyat oldu ve oldukça memnun..
dogrusu benı çok ikna edemedi bende ayaz aslandan randevu aldım..

teşekkür ederim öncelikle.
ben de yeni isimler üzerinde duruyorum artık. ama bana daha çok İstanbul anadolu yakasında iyi bir doktor gerek, forumda çok bahsedilen isilmerin hepsi avrupa yakasında. anadolu yakasından tavsiye edebilecek olanlar da olursa sevinirim.

Ben ayaz aslanla görüşmeye gittim adı çok duyulmamış ama ameliuyat olanlar oldukça memnun yeri etilerde istersen sende bi görüşebilirsin fiyatlarıda çok uçuk değil.

merhaba :)

Yaptığı hastaneye göre değişiyor, ben ayın 18 inde çapada bir hastanede olcam 4.000 dedi.

Ben 12.12.2016 tarihinde rinoplasti ameliyatı oldum doktorum Ali beyin adını çok duymuştum yakın çevremden ve harika burunlar yapıyor şuan 10 gün oldu morluk ve şişliğim yok harika bir burnum var ve hiç kimse estetik olduğunu anlamıyor sadece sende bir değişim var bi güzellik var demekle yetiniyorlar :) bir sağlıkçı olarak içiniz rahat bir şekilde burnunuzu Ali beye teslim edebilirsiniz :)) ameliyattan uyanışım ve sonrası çok iyi geçti sorularınız olursa yine cevaplayabilirim herkese geçmiş olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…