Kendi düşen ağlamaz ne olacakkkk..:)
Ben kimseyi suçlamıyorum ortaya attığım şey de sadece benim düşüncem kimse katılmak zorunda değil. Herkes kime ameliyat olmak isterse ona olur. Ama seviyenin bu kadar düşmesi de enteresan. İnsanlar gündelik hırslarını başkalarından almamalı bence.
canım benim hiç canını sıkma..bak o resimlerim iki gün önce bandaj çıktığı zamandı..su an ucu o kadar şiştiki önden bakınca top gibi ucu.bandaj daha sıkı tutuyodu sanırım çıkınca şişmeye başladı.hatta bugün görenler şişmiş burnun dediler..her gecen gün değişicek yani..bi iki gün sonra tekrar eklicem resiim.doktor beyin de söylediği gibi sabır işi bu iş.bnmde eski burnumun ucu çok etliydi ve en geç sonuç vericek yer orası suan.emre bey banada 6-8 ay civarı beklememiz lazım dedi. pozitif düşün canım çok çok güzel olucak..opuyorumnanaktan
Arkadaşlar lütfen enerjimizi tartışarak harcamayalım. Herkes kendine göre haklıdır..
Mesela bana yardımcı olarak harcıyabilirsiniz:))
Birincisi ben açık ameliyatı anlayamadım..Yani benim ilk ameliyattan burun deliklerimin içinde 2 kesi var..Açık ameliyat direk burun ucundan mı kesilerek yapılıyor:O:O
O zaman çok korktum ben şimdi..Geçmezki o iz. Benim içindeki izler duruyor:S
İkincisi İzmir'de Fazıl Apaydını duydunuz mu? Emre İlhan'ın hocasıymış..Sizce nasıldır? Bir fikri olan var mııııı???
emeraude mrb
burnun cok guzel olmuş bayıldım..senin revizyon muydu ?
Arkadaşlar lütfen enerjimizi tartışarak harcamayalım. Herkes kendine göre haklıdır..
Mesela bana yardımcı olarak harcıyabilirsiniz:))
Birincisi ben açık ameliyatı anlayamadım..Yani benim ilk ameliyattan burun deliklerimin içinde 2 kesi var..Açık ameliyat direk burun ucundan mı kesilerek yapılıyor:O:O
O zaman çok korktum ben şimdi..Geçmezki o iz. Benim içindeki izler duruyor:S
İkincisi İzmir'de Fazıl Apaydını duydunuz mu? Emre İlhan'ın hocasıymış..Sizce nasıldır? Bir fikri olan var mııııı???
Teşekkürler arkadaşlar..
Supernose dediğin gibiyse şimdi üzüldüm ya..Çünkü benim yara izlerim çoook zor iyileşir ve hep iz kalır((
of ya öbür türlü yapmıyormuki??? en iyisi kendisiylen görüşmek.
Hocasımı değilmi bende emin değilim.Burda gördüm. Araştırıcam bi.
canim sen burun ucunu begenmiyordun dimi? bildigim kadar ile burun ucu acik teknikle daha iyi sekillendiriliyormus.
Her zamanki gibi iş yine çığırından çıktı umalımda Emre İlhan'ın asistanlşığına soyunan bu arkadaşlar seviyelerinden dolayı ilere pişman olmasınlar ama ben kendi seviyemi koruyarak cevap vermeyeceğim dediğim gibi Emre beye ameliyat olmak gibi bir hayalim yok olmayacakta. Ameliyat olmuş biri değilim ama olacaksamda isme değil yapılan işe bakarım benim tercihim bu. Elbette ki en iyi doktor kimse herkes ona ameliyat olmak ister ama bunu bir ticarethaneye dönüştürmediyse. Söylemediğim şeyler hakkında itham edilmekten dolayı üzgünüm ama bu da benim ayıbım değil biraz önce dediğim gibi asistanlığa soyunmuş arkadaşlarımızın ayıbı. Emre beyi yaptığı güzel burunlardan dolayı kendi adına tebrik eiyorum ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun. Bu mecra mahalle arası kavga edilecek bir yer değil. Herkesin fikri kendisinedir. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Zevk diyorum çünkü hiçbirimiz doktor değiliz. Burada ki arkadaşlarada mükemmel burunlarıyla:) hayatta başarılar dilerimmmm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?