Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Canım şu an benim listemde yok ama başka bir arkadaşımın listesinde görmüştüm, ank32 diye bir arkadaş. Başka bir doktora yaptırmıştı sanırım. 3 aylık fotoğrafları vardı sonra uzun bir aradan sonra bir de 1 yıllık mı 2 yıllık mı ne fotoğraflarını koymuştu tam hatırlayamadım şimdi. Burun çok değişmişti. Yani 3 aylık foto.larına baksan, "şiş falan yok, burnu oturmuş" dersin. Ama yine de çok güzel değişmişti. Umarım sen de 1 yıl sonra çok mutlu olmuş olursun canım. Bir de öncesi-sonrası fotoğraf yüklersen daha rahat yorum yapabiliriz, senin için de faydalı olur diye düşünüyorum.

Arkadaşlar son yapılan Emre İlhan burunlarını takip ediyorum ve gerçekten hepsi birbirinden muhteşem...Doktorumuzun elleri dert görmesin...Nazar değmesin burunlarınıza... Tabii bir de kıskananlar çatlasın..Arada sırada malum olduğu üzere sesleri geliyor tabii:)) Meyve veren ağaç taşlanırmış..Kaç tanesi geldi geçti...aklinialirimsmile

cevoo son fotoğraflarını şimdi gördüm. Daha önce de önden fotoğrafın vardı, o da güzeldi ama bu seferki çok daha güzel. Gittikçe güzelleşiyor maşallah

cevoo son fotoğraflarını şimdi gördüm. Daha önce de önden fotoğrafın vardı, o da güzeldi ama bu seferki çok daha güzel. Gittikçe güzelleşiyor maşallah

Canım çok teşekkür ederim..Seninde burnun bir harika olmuş..Bayıldım..Yüzüne çok yakışmış..

Kızlar çok kıskanıyorum sizi...Hemen ameliyat olmak istiyorum:)) Gerçi çok şükür benim şimdiki burnumda güzel ama işte...Yeni resimleri bekliyorum 4 gözle..

tskler :) evt pek gazla sismemisdi burnum sansliydim o acidan ama canim nolur safligimi mazur gör hangi teknikle ameliyat oldugumu unuttum dur sorim bn emreye beye bi ara söylerm sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…