tskler :) evt pek gazla sismemisdi burnum sansliydim o acidan ama canim nolur safligimi mazur gör hangi teknikle ameliyat oldugumu unuttum dur sorim bn emreye beye bi ara söylerm sana
filiz bekliorum kabul ettmeni burnunu görmek istirem:)
tskler :) evt pek gazla sismemisdi burnum sansliydim o acidan ama canim nolur safligimi mazur gör hangi teknikle ameliyat oldugumu unuttum dur sorim bn emreye beye bi ara söylerm sana
cevoo bende resimlerine yeni bakdim süper
emre bey sadece acik teknik yapiyor canim. :)
öyle diyosan öyledir canmögrenmis oldum nasil ameliyat oldugumu hahaha
harbiden bunu daha önce niye bilmiyoduysamsafligin gözü kör olsunya
öyle diyosan öyledir canmögrenmis oldum nasil ameliyat oldugumu hahaha
harbiden bunu daha önce niye bilmiyoduysamsafligin gözü kör olsunya
ee filiz sende burun ucunda kesik yokmu? herhangi bir iz falan kalmadmı??
Arkadaşlar ne kadarda geçiyo bu kesik izi?
ceeeevoooooooo çoooook beğendim öyle böyle değil yani :) bayıldım bayıldım maşallah..
emre bey kendi burnunu kime yaptirdi acaba merak ettim simdi..CADIARZU
...evet yaaa, ne kadar mükemmel olmusboshayallersmile
..bende merak ettim ama sanirim bunu hicbirzaman ögrenemiyecegizakannehir
Canım beğenmene çok sevindim..Emre beyin ellerine sağlık...30 yaşımda bana çok güzel bir burun armağan etti..Onca yıl o kocaman kemerli burun ve üstüne üstlük başarısız ameliyatlar..Sıkıntılar..Sonunda yani 3. de hata yapmadım ve doğru doktoru buldum..Bu kadar beğeneceğim bir burnum olacağını ben hayal etmemiştim..Şimdi en çok üzüldüğüm düğün fotoğraflarım ilk ameliyatımın eseri ve berbat sarkık...Neyse nasip işte...boshayallersmile
durun ben ögrenirim
durun ben ögrenirim
canım herseyn çaresi var giyin tekrardan gelinlik damatlık doğğruuuuu fotoğrafçıyaahem belki nikah da tazelersiniz :) ama gercekten ellerine sağlık doktorumuzun..
benim tahminim sürreya seneldir.
hadi ya...., söylermi acaba CADIARZU
benim tahminim sürreya seneldir.
burun ucu? :S bilmiorum tam larak nereyi kast ediyorsun ama deliklern bittigi o yerlerde izler var hic belli olmuyo ama
o zaman acaba emre bey bile oraya gidiyorsa diye , herkez sürreya senelle kosturmazmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?