Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

öyle diyosan öyledir canm ögrenmis oldum nasil ameliyat oldugumu hahaha
harbiden bunu daha önce niye bilmiyoduysam safligin gözü kör olsunya

ee filiz sende burun ucunda kesik yokmu? herhangi bir iz falan kalmadmı??

Arkadaşlar ne kadarda geçiyo bu kesik izi?

ceeeevoooooooo çoooook beğendim öyle böyle değil yani :) bayıldım bayıldım maşallah..

Canım beğenmene çok sevindim..Emre beyin ellerine sağlık...30 yaşımda bana çok güzel bir burun armağan etti..Onca yıl o kocaman kemerli burun ve üstüne üstlük başarısız ameliyatlar..Sıkıntılar..Sonunda yani 3. de hata yapmadım ve doğru doktoru buldum..Bu kadar beğeneceğim bir burnum olacağını ben hayal etmemiştim..Şimdi en çok üzüldüğüm düğün fotoğraflarım ilk ameliyatımın eseri ve berbat sarkık...Neyse nasip işte...boshayallersmile

canım herseyn çaresi var giyin tekrardan gelinlik damatlık doğğruuuuu fotoğrafçıyaa hem belki nikah da tazelersiniz :) ama gercekten ellerine sağlık doktorumuzun..

canım herseyn çaresi var giyin tekrardan gelinlik damatlık doğğruuuuu fotoğrafçıyaa hem belki nikah da tazelersiniz :) ama gercekten ellerine sağlık doktorumuzun..

Düşünmüyor değilim valla... İçimde kalacağına...Olur mu olur...Çocuğunda elinden tutarız..Ay millete dedikodu malzemesi oluruz...Bakalım..zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…