bana yaparım çene ameliyatı dedi ama ben de çekiniyorum hiç çenesini yaptıran arkadaş görmedim burda
3bucuk ay oldu.belki doldurulur bisey yapilir ama ben doktora kendimi ifade edemiorum ki inandiramiorum soylemez olaydim.bundan sonra ilgileneceinide sanmiorum ztn.artik Allaha emanet nasil olursa:)
merhabalar herkese,bi çok araştırma yaptım ve emre beye sizden gelen övgüleri gördüm buda beni çok rahatlattı,sevo'nun resimlerini görünce inanamadım gerçekten mükemmel olmuş..acaba SEVO bana özelden yazabilirmisin sana ne kadara mal oldu ögrenci olunca düşünülüyo bu yaza dügünüm var ve o zamana kadar burnumdan almeliyat olmak istiyorum,nasıl olur,şu bu yargılarından sayenizde kurtuldum ama maliyetide benim için mühim,şimdiden teşekkür ederim..
Fadeout yazdiklarin ne kadar sacma. Benim memnun olmadigim yazilmis bu forumda halbu ki ben oyle bisey yazmadim. Sadece bunu duzeltmek icin yazdim kesinlikle dr u karistirmana hic gerek yok. Buda senin bilgine..
xepia diye bi arkadasda burunla birlikte cene yaptirdi ve cok basarili oldu...bu aralar girmio foruma ama gercekten güzel oldu burunla cene süper duruyo..
bukadar pozıtıf dusunmen cok guzel zaten bu pozıtıflığının sonucunda 6 ay sonra ınanlmaz guzel gorunen bır burnun olucak nekadr kotu dusunursek sonucta onla dogru orantılı oluyor var olan guzellıkler gozden kacabılıyor senı tebrık edıyorum
burdayım kübracım :) yazılanları okuyup çıkıyorum
Dayanamadım yazdım..Çoook yanlış düşünüyorsun..İlgilenmez olur mu hiç? Her türlü yanında olur.Usanacağını hiç ama hiç sanmıyorum için rahat olsun
Çok hoş olmuşsun sen Cherry21:) Maşallah.
Esracığım da çok güzel oldu.
yolunda herşey yavaş yavaş iyileşiyorum:1rolleyes:
Çok hoş olmuşsun sen Cherry21:) Maşallah.
Esracığım da çok güzel oldu.
İşte bi insan en fazla bu kadar tatlı olabilir:)
Coldplaycim senin, Cherrynin, benim ve burdaki herkesin burnu çok başarılı bir şekilde düzeldi, ben herkese hayranım.. tabii bu güzelliklerin altındaki iyi niyet asıl önemli olan
kizlar sacma soru ama kac aydan sonra gözlük takilabiliyoduu ..unuttum
Esocum nasilsin? Burnun nasil, nasil geciyor yeni burnunla gunlerin? Umarim iisindir :)
Esocum çok teşekkür ederim, bu arada burnun super gözküo, bayıldım kavisine fln, ben doğallığa çok taktığım için bende kavis yok denecek kadar az, emre bey biraz daha kavis yapabilirim dediği halde tasarımda, yok yok dedim... Şimdi burada bu tatlı kavisli doğal burunları görünce özeniyorum size :)
Bir de şunu söylemek isterim arkadaşlar tabi herkes memnun olacak diye bir şey yok olumsuz yorumlar çıkabilir ama bu kadar fazla olumlu yorum da diğer hiç bir doktorda yok...buna da dikkat edelim.
canım burnuna bayıldım cok güzel olmus ne zaman olmustun ameliyatı,ve burnunun ucu sanırım yuvarlak değil sivri gibi ben de öyle istiyorumda,güle güle kullannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?