Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

3bucuk ay oldu.belki doldurulur bisey yapilir ama ben doktora kendimi ifade edemiorum ki inandiramiorum soylemez olaydim.bundan sonra ilgileneceinide sanmiorum ztn.artik Allaha emanet nasil olursa:)

Dayanamadım yazdım..Çoook yanlış düşünüyorsun..İlgilenmez olur mu hiç? Her türlü yanında olur.Usanacağını hiç ama hiç sanmıyorum için rahat olsun

sembur ilk ameliyatınsa fiyat kişiden kişiye çok değişmiyor diye biliyorum. Şu an 5,000 TL diye biliyorum ama Emre Bey'e fotoğraf gönderip sorarsan daha iyi bilgi verir.

Bir de yaza düğünün varsa bir an önce konuşup tarihi belirle derim. Doktor burnunu inceleyip ne kadar süre sonra en güzel sonucu alacağını söylüyor. Bu genelde 6 ay oluyor. Ama burnun kalın deriliyse 9 ay hatta 12 ay olabiliyor. Ben olsam en geç bayramda ameliyat olup düğünüme en güzel şekilde giderdim.

Fadeout yazdiklarin ne kadar sacma. Benim memnun olmadigim yazilmis bu forumda halbu ki ben oyle bisey yazmadim. Sadece bunu duzeltmek icin yazdim kesinlikle dr u karistirmana hic gerek yok. Buda senin bilgine..

Çok hoş olmuşsun sen Cherry21:) Maşallah.
Esracığım da çok güzel oldu.

Evet canım çok doğru söylüyorsun. Çok teşekkür ediyorum. İnşallah kısa sürede gelip güzel haberler paylaşacağım :teytey:

Dayanamadım yazdım..Çoook yanlış düşünüyorsun..İlgilenmez olur mu hiç? Her türlü yanında olur.Usanacağını hiç ama hiç sanmıyorum için rahat olsun

Çok hoş olmuşsun sen Cherry21:) Maşallah.
Esracığım da çok güzel oldu.

İşte bi insan en fazla bu kadar tatlı olabilir:)
Coldplaycim senin, Cherrynin, benim ve burdaki herkesin burnu çok başarılı bir şekilde düzeldi, ben herkese hayranım.. tabii bu güzelliklerin altındaki iyi niyet asıl önemli olan

bende cok istiyorum ceneyide olmus bikere söylemiştim ama iyileşincemi koycaktın öyle bişi demiştin ...

Esocum nasilsin? Burnun nasil, nasil geciyor yeni burnunla gunlerin? Umarim iisindir :)

canım burnuna bayıldım cok güzel olmus ne zaman olmustun ameliyatı,ve burnunun ucu sanırım yuvarlak değil sivri gibi ben de öyle istiyorumda,güle güle kullannnn

canım burnuna bayıldım cok güzel olmus ne zaman olmustun ameliyatı,ve burnunun ucu sanırım yuvarlak değil sivri gibi ben de öyle istiyorumda,güle güle kullannnn

unicorn canım 4 ay oldu demişsin yeni okudumda özür ddilerim.

AskAsk çok teşekkür ederim, çok sağol :) evt 4 ay oldu... sende umarım bir an önce istediin burna kavuşursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…