Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

megumi muhteşem görünüyor,sen de çok güzelsin,bir ara bi yazında okumuştum cildim bozuk yazmıştın sanırım,cildin de çok güzel,gerçekten hiç bi sorun yok,muhteşemsin olumunekankayizsmile

Haklısın Cevocum ben de sayarken farkettim tam ibretlik olduğumu:)
2 haftada iyileştim havasına girdim herhalde, saldım sonra özür dilerim, edeceğim walla dikkat..

:))) Esracığım güzel dediğin şeylere bak.Alkol ve sigara!
Ama kullananlar için içmemek,bırakmak zordur, empati kurabiliyorum :)

Coldplay hep yaz n'olur:) nasıl sevindim seni görünce, böyle ailemden biri gelmiş gibi oldum bi an:)
Güzel dediğim olay aslında şu yüzden güzel; bir şey, her ne olursa olsun, sana keyif mi veriyor, mutlu mu ediyor, eğleniyor musun, o zaman onu illa yapmak lazım diyorum:)
yani ok, zararlı ya da yanlış ama bize iyi gelecekse -gelecek için (mesela burun estetiği:) ya da sadece o an için bile olsa- yapılmaya değer.. sürekli deli gibi kullanmak istediğim şeyler değil onlar ama yapmak istediğin şey gözünün önünde dururken yapamayınca da sinirleniyosun, o yasak bu yasak, baskı altında hissediyorsun.. bana tek zor gelen şey bu hareket kısıtlılığı.. yoksa şişlikler, asimetriler, derimdeki aşı izi gibi görünen şeyler zerre umrumda değil:)) Burun süper, alıştım, iyi güzel ama iyileşmesi için yapmam gereken şeylere ayak uyduramıyorum galiba

Son olarak; laylaylom, seni sevdiğimi söylemiştim de, seninle gurur duyduğumu da söylemiş miyidim kimsenin cesaret edemeyeceği bi şeyi çatır çatır yaptın, güzel hareketti:)
dünkü muhabbetten sonra sana iltifat etmeye de çekiniyorum:)

esoooo burnun çok güzel görünüyor,nasıl küçültmüş eme bey öyle,bu arda benim de sigaryla başım dertte :sinifsinif:

esoooo burnun çok güzel görünüyor,nasıl küçültmüş emre bey öyle,bu arda benim de sigaryla başım dertte :sinifsinif:

yok sigara dert değil hiç, durabilriz içmeden de.. iş sigarayla bitse keşke:) teşekkürler ceren.. küçüldü walla mucizevi bi şekilde ama şuan öyle küçük değil:) son halini eklim bi ara bak istersen.. bi boy attı, bi serpildi

yaa ben danımarkada yasamak ısterdım.oslo ıykk..malmöde reyhan var bursalı tanıomusun:)amelıyat ne zaman?ne cok soru sordum:)))

Danimarka aslinda iykkkaydirigubbakcemile3. Tanimiyorum canim. Ben Malmöde kimseyi tanimiyorum. Trene atliyorum sabah.. cuuub yarim saat sonra Danimarkadayim. Benim ameliyat 27 ekim kontrolum var ertesi günakannehir

canım bant çıktıktan sonra şişer biraz o çok normal,ben ameliyattan sonra bir süre boyunca evde olduğum zamanlarda bant takıyordum daha çabuk iniyordu şişlikler bi dene istersen olumunekankayizsmile gerçekten çok güzel

kizlarr emre beyy bu ay icine almanyaya gelcekmis tam olarak tarihi bilen varmii bilmiyorumkismile

hımm ama bandaj çıkalı çok oldu, onun altına da sprey sıkıyolar tutkal gibi yapışıyo, bi de sonra onu temizle en iyisi özgür bırakmak, takılsınlar kafalarına göre, insinler şişsinler, hayat onların

kuebraacim gelis nedeninden haberin varmialkisalkisalkis ? Aaah keske baya kalsa hemde bize yakin olur delikafadulden

canim kölne gelcek diye biliyorum bi kongreye katilcak sanirsam...
evt kalsa ne gzl olurr dimi daha güvende hissederz bi sorun oldumu hemn yanina kosariz ama nerdee bizde o sans kaydirigubbakcemile3

bende bandajlarim ciktiktan sonra 10 gun kadar beyaz bandajlardan takmistim :) Emre beyden izin alarak tabi.. cunku sürekli minibuse biniyorum işe giderken.. insanlar farketsinler carpmasinlar diye beyaz bandajlarla gezmistim.. sanirim o yuzden pek şişmesine firsat olmadi benim :)) etkisi oluyo gercekten..

kızlaar ameliyat tarihi yaklaştıkça insan ürkmeye başlıo bi aksilik olursa diye sizde de olmuş muydu:sm_confused:

canım olmaz mı, tillahı oldu.. işyerinde ağlama krizlerine giriyodum eve gönderiyolardı beni..konsantre diye bişi kalmamıştı.. şimdi yüzümü gülümseten anı olarak kaldılar. Çünkü üzülmeye, stres yapmaya hiç hiç değecek bir şey değil gerçekten, bunları söylemem senin için çok şey ifade etmiyo şuan, yine korkuyosun biliyorum:) ama yine de çok azıcık da olsa rahatlaman için yazıyorum, eğer gerçekten ihtiyaç duyduğun bişeyse bu değişiklik, sonunda çok güzel şeyler hissedeceksin..aksilik olursa da -dua et bol bol, inşallah olmaz- düzeltilir diye düşün..başımıza ne aksilikler gelmiyor ki.. hepsi de düzelip gidiyor.. Bir de; Emre İlhan, bu işi 20-30 yıldır yapan yaşlı proflardan bile daha tecrübeli inan, görmediği yapmadığı burun kalmamıştır, bizden çok daha zor burunları düzelttiğine göre seninkini de düzeltecek diye düşün.. aksilik olma riskine takıldığın için söylüyorum

evet canımm işe yarıyor gerçekten olumunekankayizsmile

kızlaar ameliyat tarihi yaklaştıkça insan ürkmeye başlıo bi aksilik olursa diye sizde de olmuş muydu:sm_confused:

ben bigun onceden yatmistim hastaneye.. ameliyat sabahtı.. ve butun gece uyuyamamistim.. :))) acayip tuhaf bi heyecan o cidden.. bide sabaha kadar sacma sapan filmler izlemistim.. morglar cesetler filan :))))))))))))))))) ödüm kopmustu.. ameliyata girdim zaten uyukluyorum anesteziyide yiyince ohhh bi güzel dinlenmişim ki sorma gitsin :)))))))

Son düzenleme:
kızlar, burun kalınlaştırılırken yan duvarlara da ekleme yapılabiliyormu? özellikle burun kökü yan duvarlarına.

megumi banlandi sanirim. onunburnunu cok merak ediyordum ve goremeden kapsama alani disinda simdi. sonuc olarak burnundan memnun olmasina cok sevindim. ama memnun degilse de dusuncelerini yazmakta ozgurdu. emre ilhan cok iyi bi dr olabilir ama yaptigi her burun guzel olacak diye birsey yok. benim drum da cok iyi burunlar yapan bir drdu. ama benim burnumu guzel yapamadi ve ben ciktim olumsuz yorum da yaptim foto da ekledim. simdi emre ilhana ameliyat olmayi dusunuyorum ama yine duzelmezse yine cikip yorum yaparim ama duzelirse de olumlu yorumlar yaparim. bir dr istedigi kadar iyi olsun benim burnumu duzeltemiyorsa benim icin hicbir anlami yok. ozetle megumi bana ornek teskil ettigi icin burnunun duzelmesine sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…