Canım benim yapılmayacak herşeyi yapmışsın ama sen..Biraz daha dikkat et kendine..İyileşmek için düzenli uykuya ve beslenmeye ihtiyacın var...İnşallah bundan sonra dha dikkatli olursun ve çabuk iyileşir burnun...
:))) Esracığım güzel dediğin şeylere bak.Alkol ve sigara!
Ama kullananlar için içmemek,bırakmak zordur, empati kurabiliyorum :)
esoooo burnun çok güzel görünüyor,nasıl küçültmüş emre bey öyle,bu arda benim de sigaryla başım dertte :sinifsinif:
yaa ben danımarkada yasamak ısterdım.oslo ıykk..malmöde reyhan var bursalı tanıomusun:)amelıyat ne zaman?ne cok soru sordum:)))
yok sigara dert değil hiç, durabilriz içmeden de.. iş sigarayla bitse keşke:) teşekkürler ceren.. küçüldü walla mucizevi bi şekilde ama şuan öyle küçük değil:) son halini eklim bi ara bak istersen.. bi boy attı, bi serpildi
kizlarr emre beyy bu ay icine almanyaya gelcekmis tam olarak tarihi bilen varmii bilmiyorumkismile
canım bant çıktıktan sonra şişer biraz o çok normal,ben ameliyattan sonra bir süre boyunca evde olduğum zamanlarda bant takıyordum daha çabuk iniyordu şişlikler bi dene istersen olumunekankayizsmile gerçekten çok güzel
kuebraacim gelis nedeninden haberin varmialkisalkisalkis ? Aaah keske baya kalsa hemde bize yakin olur delikafadulden
canım bant çıktıktan sonra şişer biraz o çok normal,ben ameliyattan sonra bir süre boyunca evde olduğum zamanlarda bant takıyordum daha çabuk iniyordu şişlikler bi dene istersen olumunekankayizsmile gerçekten çok güzel
bende bandajlarim ciktiktan sonra 10 gun kadar beyaz bandajlardan takmistim :) Emre beyden izin alarak tabi.. cunku sürekli minibuse biniyorum işe giderken.. insanlar farketsinler carpmasinlar diye beyaz bandajlarla gezmistim.. sanirim o yuzden pek şişmesine firsat olmadi benim :)) etkisi oluyo gercekten..
kızlaar ameliyat tarihi yaklaştıkça insan ürkmeye başlıo bi aksilik olursa diye sizde de olmuş muydu:sm_confused:
kızlar, burun kalınlaştırılırken yan duvarlara da ekleme yapılabiliyormu? özellikle burun kökü yan duvarlarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?