Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

emre beyle ben daha hiç konuşmadım o yüzden sanırım biraz tırsıyorum :uhm: bi de nargile de mi yasak olcak uaaaaaaaa

ayy çok güldüm:)) yasak tabi, onda da tütün var sonuçta:) bi de sigaraya göre daha fazla duman alıyosun, duman da özellikle ameliyat sonrasında çok tehlikeli, kanama yapar direk..ameliyatla ilgili tecrübe duymadım da, minicik piercing yarasını bile oluk oluk kanattığını gözümle gördüm:) oyüzden hiç riske atma..öncesi için bu kadar kasmaya gerek var mı ben de çok emin değilim aslında ama sonrası için bayağı kasmak gerekiyo

tühh neyse yapcak bişey yok ozaman always yeşilay
:lepi:

Evet arkadaslar sonunda ameliYat oldum suan gozlerim sis ve mor bir vaziyet de yatiyorum . Yarin Gene randevum var kontrol icin galiba ama neyapcaklarini hic bilmiyorum. Suan sadece burnumun ucunu goruyorum ve yetinmeye calisiyorum

Evet arkadaslar sonunda ameliYat oldum suan gozlerim sis ve mor bir vaziyet de yatiyorum . Yarin Gene randevum var kontrol icin galiba ama neyapcaklarini hic bilmiyorum. Suan sadece burnumun ucunu goruyorum ve yetinmeye calisiyorum

geçmiş olsunnn =) 10gün sonra ben de senin gibi yatıyo olucam :)

Çok geçmiş olsun... İnşallah istediğiniz gibi olmuştur... boshayallersmile

Tsk ederim arkadaslar :) cok sabir gerekiyor ve ben da cooooook basindayim. Burunameliyat olmus arkadaslara bi sorum olcakti.... Burnumdaki silikonlar nezaman cikicak ve dikislerim nezaman alincak ???? Ve Daha ameliyat olmamis arkadaslara bol sanslar insalLah istediginiz gibi olur

Çok geçmiş olsun:) alçı ve silikon tamponlar 5. gün, dikişlerim de 9. gün çıkmıştı..

arkadaşlar bi sorum olacak : ameliyattan sonra ne kadar süreyle yüzme keyfinden uzak kalıcaz?? 2-3 ay sonra tekrar spora başlayabilirmiyiz ??

Kurapiyemm, Yesilzeytincim siz de iyi ki varsınız...Çok teşekkür ederim..İnşallah çok ama çok mutlu olur herkes...olumunekankayizsmile zemuszemus opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

işte geldimm burdayımmm..:)) uzun bi süredir çok fazla takip edemiyordum..zaman öyle çabuk geçiyor ki bir bucuk ay geçti bile ameliyat olalı.yepyeni resimler koydum..bakın bakalım beğenicek misiniz:)

emeraude,
Son resimlerine de baktım, çok başarılı, yüzüne yakışır, güzelliğini ortaya çıkaran bir burun olmuş.

Burnum 4 günlük oldu :) yarın alcı cıkıcak :) fotoraflarını cekip yollarım artık.... ve 20. de almanyaya geri dönmem lazımmmm daha gezemedennnn yenı burnumla geri döncem

Burnum 4 günlük oldu :) yarın alcı cıkıcak :) fotoraflarını cekip yollarım artık.... ve 20. de almanyaya geri dönmem lazımmmm daha gezemedennnn yenı burnumla geri döncem

ben de haftaya aynı kaderi payllaşacağım için merak içinde bekliyorum burnunu inşallah çok beğenirsin , iyi ki yaptırmışım dersinn =)

emeraude,
Son resimlerine de baktım, çok başarılı, yüzüne yakışır, güzelliğini ortaya çıkaran bir burun olmuş.

teşekkür ederim canım çok sağol..bu arada remziye geçmiş olsun yeni burnun hayırlı uğurlu minicik olsun çabucak insin şişlikler:)

teşekkür ederim canım çok sağol..bu arada remziye geçmiş olsun yeni burnun hayırlı uğurlu minicik olsun çabucak insin şişlikler:)

Allahim bu ne güzellik. Cok ama cok güzel olmus burnun canim, inanilmaz yakismis yüzüne. Böyle resimler gördükce dahada cok ameliyat olmak istiyorum

Allahim bu ne güzellik. Cok ama cok güzel olmus burnun canim, inanilmaz yakismis yüzüne. Böyle resimler gördükce dahada cok ameliyat olmak istiyorum

çok çok çok sağolun darısı tüm isteyenlerin başına..

esooomm canım benim:) şimdi bu mesaj sayısı yüzünden buradan bildiriyorum.. resimlere yazdığın tüm moral verici harika yazıların için ne desem bilemiyorum utanıyorum valla :) karşılıklı serenat gibioldu ama abartı değil sende afet oldun yani :) ve diğer yorum yazan arkadaslarım ayrı ayrı teşekkür ediyorum. sana bana bize tüm emre ilhan burunlarına nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…