Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

birdbeakk tabiki haklsıın insanlar düşüncelerinde özgür burdaki kmsede bişi demedi ama megumi cok cok olumsuz yorumlar yaptı resmde koymadan yaptı üstelik aradan 1 hafta gecti o olumsuz yorumları kendisi yapmamıs gibi burnunu cok begendigini söyledi burdakilerde bunu anlamaya calısıo

ben yeterince acıklama yaptım cnm..onemlı olan benım begenmemdı her zaman dediim gıbı bana kotu gelen size guzel gelebilir...10 gün önce kötüydü şimdi güzel..baskada bi sey demiorum yoruldum:))

megumi, beni arkadaş olarak ekleyebilir misin rica etsem? ben seni ekleyemiyorum da:)

tuğbacım, tasarım 2. görüşmede diye biliyorum ben; istisnai bir durum olmadıkça toplamda 3 görüşme oluyor zaten.

Tromala teşekkürler.ben 1.görüşmemi yaptım arkadaşlar ama salak gibiydim Emre bey biraz hızlı konusuyor konuştuklarını kaçırmayayım diye 2. görüşmede ne olucak 3. görüşmede ne olucak karmakarışık oldu bide pat diye ameliyat tarihi verince abababa oldum :) Buradaki herkes saolsun herşeyi paylaştığı için sorucak sorum da kalmamıştı öle kal geldi.Salak biraz galiba demiş bile olabilir:))))))Kısmetse kasımda olucam hatta bgnden sigarayı bıraktım.Ameliyat için gerekli diye biliyorum (hangi cerrahi müdahale olursa olsun anestezide içmeyenler içenlere nazaran daha rahat ediyormuş)Bakalım2. görüşme haftaya.Merak eden olursa gelişmeleri yazarım ben burda yazan arkadaşlar, paylaşımlar sayesinde karar aldım.onun için merak edenlere evreleri yazarım :)

beni aslında ailemin arkamda olmaması geriyo.yani olumsuz bi sonuç olacak olursa hepsi kendin ettin kendin buldun diyecek.mesela burnu kötü olmuş birinden bahsediyorum kanser deil tümör deil kendi kaşınmış zorunlu bi ameliyar değil sonuçta filan diyolar sinir oluyorumbenneyaptımki

bi an önce olsun bitsin istiyorum sürekli aklımda burun var 10 gün kaldı eyvahedigeldismile

cnm benim hepsi bir görüşmede olacak ertesi gün de ameliyat senin ameliyatın ne zaman =)

Burundaşlarım topiğime sansürsüz fotolarımı ekledim :jeyyar: isteyen bakabilir Şeniz

yok canım neden salak olasın hepimiz afallamış bi şekle geliyoruz o an merak etme:) ameliyat tarihi de tokat gibi bişi zaten, fena çarpıyo:) gelişmeleri yaz ama en önemlisi foto koy sigarayı iyi yapmışsın, anestezist gelip sigarayla ilgili soru sorduğunda göğsünü gere gere söylersin bir aydır hiç içmedim diye

Bana tarih olarak 5 kasım verdi.Ama benim iş biraz sıkıntılı yinede son dakika değişiklik olabilir yarın en geç çarşambaya şirketten izni ayarlıycam.5İakşamı izne çıkışım tamamdıda şimdi 5 inide kullanmak dururmunda kalıyorum.Bir haftaya birde yatmadan bir gn önce görüşmem var.Bakalım hayırlısı iyiolur herşey işallah.Hoş istediğimi nasıl ifade edicem onuda bilmiyorum::)))aa olurum canım ben ne varmış diye böle baba baba konuşmak kolayda adımı atınca bi tırsma oluyo açıkcası :)) Eso bu arda burun süperr.Nazar değmesin maşallah diyimm

işte bak o dediklerinin hiçbiri olmuyo:) aynı şey hepimizde var, bende de bi abla vardı, cahil cühela, tutturmuş plastik cerraha git senin sağlık sorunun yok diye beynimi yiyodu, ulan diyodum göster bi tane gideyim, bilip bilmeden konuşuyodu doktorum hakkında, şimdi de yalakalık yapıyo ayy ne mükemmel bi doktormuş diyip duruyo, yaa diyorum işte böyle yola gelirsin..

Sana çevrende destek olmayanlar sonrasında bayıla bayıla bakacaklar sana emin ol:) büyük konuşmayalım yine de inşallah diyelim de hiç düşünme onları, zaten ameliyat olduktan sonra kıyamayacaklar, bebek gibi bakacaklar sana, burnunun şeklini de düşünen olmayacak, zaten onlar bizim gibi oturup inceleme yapmadıkları için olayı sadece burun olarak görüyorlar, detayları farkedemiyorlar.. için çok rahat olsun bu konuda:smiley-cool:

cevocum cok iyisin melek gibisin :) bu kadar komplike oldugunu bilmiyodum yaw iyice korktum simdi. aslinda sormak istediim cok sey var. ozelden mail adresimi yazayim sana. bu kikirdaklarin iyilesmesi icin verdigi ilac distan mi suruluyor yoksa iciliyor mu? benim ameliyattan sonra 2 hafta filan vaktim var tr. de kalmaya sence hrsey yetisir mi cevo??

Canım birdbeak yetişir İnşallah..Zaten o kısımlarını doktorla netleştirirsiniz..O ilaç tablet şeklinde alınıyor canım...Tabii ki revizyon çok ayrıntıları olan bir ameliyat ama boşver sen onları doktor bey düşünsün:))Sen emin ellerde olacaksın...Bunun için çok şanslısın:))Hiç endişelenme..Herşey bir bakıyorsun olup bitivermiş..Çok olumlu düşün, herşeyin çok iyi olacağına inan...Gerisi kendiliğinden geliyor..İnşallah sende çok mutlu olacaksın...Sen at bana msn ni:)) Oradan da anlatırım ben sana:)) Teşekkür ederim bu arada kaydirigubbakcemile3

ayy sağol canım inşallah annemin fındık gibi burnu var konuşuyo cins cins . hem diyo ki ne varmış burnunda hem de küçükken burnun çok güzeldi sonradan bozuldu
olsam da kurtulsam süper olcak :) babam bi yandan diyo ki önemli olan sağlık niye şeklini bu kadar düşünüyosun sanki şam şeytanı gibi burnum olsa önemli değil nefes alıyım yeter onlar için
ya anestezist soru soruomuş ya kullandığımız ilaçlar sorun olur mu ki

heheh:) bozulduysa düzelteceğiz işe Evet kullandığın ilaçlar önemli, Emre Bey'e sorarsın bırakayım mı diye, söyler zaten bırakman gereken bişeyse, vitaminler bile önemli olabiliyor

esooooo burnun süper olmus maşallahh fıstık oldun..dudaklarda süper:))

heheh:) bozulduysa düzelteceğiz işe Evet kullandığın ilaçlar önemli, Emre Bey'e sorarsın bırakayım mı diye, söyler zaten bırakman gereken bişeyse, vitaminler bile önemli olabiliyor

emre beyle ben daha hiç konuşmadım o yüzden sanırım biraz tırsıyorum :uhm: bi de nargile de mi yasak olcak uaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…