birdbeakk tabiki haklsıın insanlar düşüncelerinde özgür burdaki kmsede bişi demedi ama megumi cok cok olumsuz yorumlar yaptı resmde koymadan yaptı üstelik aradan 1 hafta gecti o olumsuz yorumları kendisi yapmamıs gibi burnunu cok begendigini söyledi burdakilerde bunu anlamaya calısıo
canım olmaz mı, tillahı oldu.. işyerinde ağlama krizlerine giriyodum eve gönderiyolardı beni..konsantre diye bişi kalmamıştı.. şimdi yüzümü gülümseten anı olarak kaldılar. Çünkü üzülmeye, stres yapmaya hiç hiç değecek bir şey değil gerçekten, bunları söylemem senin için çok şey ifade etmiyo şuan, yine korkuyosun biliyorum:) ama yine de çok azıcık da olsa rahatlaman için yazıyorum, eğer gerçekten ihtiyaç duyduğun bişeyse bu değişiklik, sonunda çok güzel şeyler hissedeceksin..aksilik olursa da -dua et bol bol, inşallah olmaz- düzeltilir diye düşün..başımıza ne aksilikler gelmiyor ki.. hepsi de düzelip gidiyor.. Bir de; Emre İlhan, bu işi 20-30 yıldır yapan yaşlı proflardan bile daha tecrübeli inan, görmediği yapmadığı burun kalmamıştır, bizden çok daha zor burunları düzelttiğine göre seninkini de düzeltecek diye düşün.. aksilik olma riskine takıldığın için söylüyorum
ben bigun onceden yatmistim hastaneye.. ameliyat sabahtı.. ve butun gece uyuyamamistim.. :))) acayip tuhaf bi heyecan o cidden.. bide sabaha kadar sacma sapan filmler izlemistim.. morglar cesetler filan :))))))))))))))))) ödüm kopmustu.. ameliyata girdim zaten uyukluyorumanesteziyide yiyince ohhh bi güzel dinlenmişim ki sorma gitsin :)))))))
Tromala teşekkürler.ben 1.görüşmemi yaptım arkadaşlar ama salak gibiydim Emre bey biraz hızlı konusuyor konuştuklarını kaçırmayayım diye 2. görüşmede ne olucak 3. görüşmede ne olucak karmakarışık oldu bide pat diye ameliyat tarihi verince abababa oldum :) Buradaki herkes saolsun herşeyi paylaştığı için sorucak sorum da kalmamıştı öle kal geldi.Salak biraz galiba demiş bile olabilir:))))))Kısmetse kasımda olucam hatta bgnden sigarayı bıraktım.Ameliyat için gerekli diye biliyorum (hangi cerrahi müdahale olursa olsun anestezide içmeyenler içenlere nazaran daha rahat ediyormuş)Bakalım2. görüşme haftaya.Merak eden olursa gelişmeleri yazarım ben burda yazan arkadaşlar, paylaşımlar sayesinde karar aldım.onun için merak edenlere evreleri yazarım :)
Tromala teşekkürler.ben 1.görüşmemi yaptım arkadaşlar ama salak gibiydim Emre bey biraz hızlı konusuyor konuştuklarını kaçırmayayım diye 2. görüşmede ne olucak 3. görüşmede ne olucak karmakarışık oldu bide pat diye ameliyat tarihi verince abababa oldum :) Buradaki herkes saolsun herşeyi paylaştığı için sorucak sorum da kalmamıştı öle kal geldi.Salak biraz galiba demiş bile olabilir:))))))Kısmetse kasımda olucam hatta bgnden sigarayı bıraktım.Ameliyat için gerekli diye biliyorum (hangi cerrahi müdahale olursa olsun anestezide içmeyenler içenlere nazaran daha rahat ediyormuş)Bakalım2. görüşme haftaya.Merak eden olursa gelişmeleri yazarım ben burda yazan arkadaşlar, paylaşımlar sayesinde karar aldım.onun için merak edenlere evreleri yazarım :)
beni aslında ailemin arkamda olmaması geriyo.yani olumsuz bi sonuç olacak olursa hepsi kendin ettin kendin buldun diyecek.mesela burnu kötü olmuş birinden bahsediyorum kanser deil tümör deil kendi kaşınmış zorunlu bi ameliyar değil sonuçta filan diyolar sinir oluyorumbenneyaptımki
cevocum cok iyisin melek gibisin :) bu kadar komplike oldugunu bilmiyodum yaw iyice korktum simdi. aslinda sormak istediim cok sey var. ozelden mail adresimi yazayim sana. bu kikirdaklarin iyilesmesi icin verdigi ilac distan mi suruluyor yoksa iciliyor mu? benim ameliyattan sonra 2 hafta filan vaktim var tr. de kalmaya sence hrsey yetisir mi cevo??Canım benim Emre bey sana bir sürü revizyon gösterecektir, benimkine yakın...Ama benimki kadar kötü durumda olan bir burnun olmadığı için sıkıntı yaşayacağını hiç sanmıyorum..Emre bey koyduğu kıkırdakları, mesela kaburgadan aldıklarını buruna bütün halinde koyuyor..Çok değişik teknikleri var...Hepsini tek tek anlatır sana...Benim burun sırtım, burnumun yan tarafları yeniden kaburgayla yapılandırıldı..Burun kanatlarıma da kaburga koymuş..Ve ben çok ince derili bir hasta olduğum için ne yapsa görünme rsiki olduğundan bunların üstünü çok özel bir teknikle kapatmış..Ayrıca kulaktan alınan kıkırdaklada daha ince olduğu için burun septumumdaki deliği perforasyonu yani onunla onarmış..Burnum ellediğimde bir bütün halinde elime gayet düzgün muntazam geliyor..Kavisi ucu herşeyiyle tam istediğim gibi...Ben kesinlikle burnunun çok iyi olacağına inanıyorum canım...Hiç kafanı yorma..Bende senin gibiydim gerçi, herşeyini araştırırdım..İnsanın içi durmuyor..Nasıl olacak sorusunu durmadan soruyor..Ama kafana başka ne takılıyorsa buradan veya özelden istediğin zaman sor canım..Elimden geleni yaparım..İnşallah seninde güzel haberlerini alıcaz burdan...olumunekankayizsmile
işte bak o dediklerinin hiçbiri olmuyo:) aynı şey hepimizde var, bende de bi abla vardı, cahil cühela, tutturmuş plastik cerraha git senin sağlık sorunun yok diye beynimi yiyodu, ulan diyodum göster bi tane gideyim, bilip bilmeden konuşuyodu doktorum hakkında, şimdi de yalakalık yapıyo ayy ne mükemmel bi doktormuş diyip duruyo, yaa diyorum işte böyle yola gelirsin..
Sana çevrende destek olmayanlar sonrasında bayıla bayıla bakacaklar sana emin ol:) büyük konuşmayalım yine de inşallah diyelim dehiç düşünme onları, zaten ameliyat olduktan sonra kıyamayacaklar, bebek gibi bakacaklar sana, burnunun şeklini de düşünen olmayacak, zaten onlar bizim gibi oturup inceleme yapmadıkları için olayı sadece burun olarak görüyorlar, detayları farkedemiyorlar.. için çok rahat olsun bu konuda:smiley-cool:
ayy sağol canım inşallah annemin fındık gibi burnu var konuşuyo cins cins . hem diyo ki ne varmış burnunda hem de küçükken burnun çok güzeldi sonradan bozuldu
olsam da kurtulsam süper olcak :) babam bi yandan diyo ki önemli olan sağlık niye şeklini bu kadar düşünüyosun sanki şam şeytanı gibi burnum olsa önemli değil nefes alıyım yeter onlar için
ya anestezist soru soruomuş ya kullandığımız ilaçlar sorun olur mu ki
Hem burun köküne hem de yan duvarlarına, aslında heryerine kıkırdak eklenebiliyor canım..Benim heryerine eklenmişti..
paylaşımların için teşekkür ederim cevoo. iyi ki varsın.
heheh:) bozulduysa düzelteceğiz işeEvet kullandığın ilaçlar önemli, Emre Bey'e sorarsın bırakayım mı diye, söyler zaten bırakman gereken bişeyse, vitaminler bile önemli olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?