canım benim ameliyat olmama 1 yıl var daha maddi durumlar malum kafamçokkarıştı
handemelek 4.demistin sanıyorum emınmısın:))ilk olsa bukadar güzel olurmuş ya babyface olmussun resmen nazar boncuğu tak kendıne bukadar ustuste zahmet cekmişsin sonunda mutlu sona ermişşsin ne güzel sevincin daim olsun cevodan sonrakı favorim sensin:)
handemelek burun kökünle burun kanatların mı dolduruldu yapılan işlem neydi ayrıca sen neyden şikayetçiydin
hııı banada burun kanatların buyutulmus gibi geldi hayrlısı olmus yakışmış
aşkaşk sen karar verdın mı kıme olcagına hala karar asamasındamısın yoksa sende ben gıbı
canım ben emre bey ve barış bey arasında kaldım ve bu iki doktora da güvenim tam açıkcası, ameliyat olan arkadaşlarla (sağ olsunlar Allah ne muratları versin inş. )görüşüp fotoğraflarına bakıp karar vermeye çalışıyorum, aslında %90 emre bey gibi zaten kendısı ılede görüştüm ama benim burnum çok ödemli bi burun ve ikikez operasyon geçirdim benim 10 ay kadar daha beklemem gerekiyormus ameliyat için doktorların söylediğine göre bende bekliyorum biran önce geçse şuaylarrrrrrrr canımmm olumunekankayizsmile
buarada inş. canım senin için herşey yolunda giderrrrrr
askask ınsallh hayırlısı olur hakkında ama emre bey ssanırım dogru tercıh bende tum doktorların topıklerınde dolasıorum hepsınde sıkayetler var revızyon gereken amleıyatlar var ama sadece emre ılhanda revızyon olacak olan duymadım benım en korktugum sey revızyon yaa bunu ne maddıyatım kaldırr ne psıkoloım zaten aılem amelıyat olmamı ıstemıo eger bı sorun olursa hıcbısekılde destek çıkmazlar ne maddı ne manevı çok rısklı offf napcammm
ben de aynı durumdayım çevremdeki herkes o kadar karşı ki ameliyatıma artık bıktım yani hala annem söylenip duruyo çevredekiler anneme niye engellemiyosun diye veriyo gazı annemler tabi ben dinlemiyorum diye tripliler şöyle çok güzel sorunsuz bi burnum olsa da herkes ağzıının payını alsa da kurtulsam:sinifsinif:
takmayın kimseyi kızlar.. kararlı olun... banada neler neler soylediler.. abim hele cok karşı cıktı.. yapay durucak anlaşılıcak iğrenç oluyo estetikli burunlar v.s v.s ... ameliyat oldum burun şeklim oturdu abimin söylediği ilk şey şu oldu ''aslinda burnunu pek begenmiyodum .. şimdi itiraf edebilirim'' :)))))))) kesinlikle estetikli oldugu belli olmuyo.. akrabalarim bile '' sende bi degisiklik var ama ne'' diyolar.. bu bile ne kadar basarili oldugunu anlatmaya yetiyo sanirim..
yaa pufcum millet gamlı baykuş gibi benim de hep küçükken burnun güzeldi şimdi bozuldu diyen herkes şimdi ne var da burnunda bıçak altına yatmaya değer mi diyolar destek beklemiorum onlardan ama çenelerini kapasalar en azından neyse 4 gün kaldı sabıır sabıır :)
göz acip kapayincaya kadar biticek hayatim merak etme.. Doktoruna güven.. o en dogrusunu yapicaktir buna inan :)
evet hele senin burnunu görünce buna inanmamak elde değil marka oldu burnun herkes puf burnu diyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?