kurapiye gecmis olsunn canimm bi an kendi ameliyat oldugum zaman aklima geldi gerci daha üc ay oldu ama seneler önce olmusum gibi :)) kendine cok iyi bak odadaki tv ztn en gzli rahat rahat tv izle zaman cabucak gecicek ve bandajlar cikincada cok tatli burnusunu görceksn insallah..
Kurapiyeeee cok cok gecmis olsun canim.... insallah burnusun istedigi gibi olmusturrrrr..
teşekkür ederim canım inşallah olmuştur sen kurtuldun ne güzel :)
Evet canim, cok cabuk geciyor o günler.... bazen düsünyorum herzaman istedigim bir hayaldi burnumu yaptirmak.. türkiyeye gelmeden önce aman nasil olcak istedigim gibi olcakmi diye düsüncelerdeydim..ucakta bile onu düsündüm... ama simdi bakarsak oldum bitti gitti ve gene almanyadayim...
Bol bol foto cek... Ben hergünün bir anisina bir foto cektimgözlerim morarmisti panda gibiydim :) yanaklarim sismisti hamster gibiydim :) ama yinede bol bol foto cektim :) morarmis halim bile güzeldiii yaa :hooray:
arkadaslar ameliyatin kacinci günü tam forma gelirim ayaklanir alisverise falan cikarim ?? sizde nasil oldu ? ben istanbulda cok kalamiyacagim icin bu firsatida degerlendirmek istiyorum
Kurapiyecikkkk nasil geciyor :) agrin sizin yoktur insallahhhh :):)
hastanede kalırsan hemşireler kantine bile gitmene izin vermiyo doktora sormamız lazım diyolar
Vallah @Selayhus ben 1 hafta evden cikamadim .. daha dogrusu 10 gün cok dikkat etmeliydim kanama olmasin diye .. Istirahat etmek mecburundaydim... Yorulmicaksin hic. ama herkezde degisik olabilir doktora sor bence en iyisi
handemelek burnun 9 günlük olmasına rağmen çok güzel görünüyor.. 4. ameliyatın olması senin de ameliyat öncesinde uzun ve sıkıntılı bir süreçten geçtiğinin kanıtı.. Bende 3. ameliyatını olacak biri olarak henüz sıkıntılı süreçteyim.. özellikle önden görünümünü ve burun ucunu çok beğendim..
handemelek, burnun çok güzel olmuş. yüzüne çok güzel gitmiş:) güle güle kullan canım
hande melek 3 kezden sonra nasıl cesaret ettin tekrar olmaya aslında cokta kötu bır gorunumu yokmus burnunun ama senı yenı burnun cok genc ve guzel gostermıs tam olarak sorunun neredeydı burnunda ben baktım çözmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?