Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

teşekkür ederim :)
tatlı burnuşu görsem süper olcak nasıl olcak diye düşünüp duruyorum
bi de benim kalınmış ucu şeklini alması uzun sürcek dedi doktor

teşekkür ederim canım inşallah olmuştur sen kurtuldun ne güzel :)

Evet canim, cok cabuk geciyor o günler.... bazen düsünyorum herzaman istedigim bir hayaldi burnumu yaptirmak.. türkiyeye gelmeden önce aman nasil olcak istedigim gibi olcakmi diye düsüncelerdeydim..ucakta bile onu düsündüm... ama simdi bakarsak oldum bitti gitti ve gene almanyadayim...
Bol bol foto cek... Ben hergünün bir anisina bir foto cektim gözlerim morarmisti panda gibiydim :) yanaklarim sismisti hamster gibiydim :) ama yinede bol bol foto cektim :) morarmis halim bile güzeldiii yaa :hooray:

ben de şiştim epeyce ama çok güzel gözüktüğümü söyleyemicem bi an önce inse çok ii olcak :)

AskAsk,eylul85, cherry21, eso, uyuyangüzel, smurfin, termessos çok teşekkür ediorum size msj hakkım yok henüz o yüzden yorum yazamadım 14 günlük resimlerimi ekledim doktorum Emre İlhan ve 4. ameliyatımdı:) yakında yeni fotoğraflar eklicem bantlarım yeni çıktı ve bantlar çıkınca şuan baya şişti burnum indiğinde resim yüklicem. Ameliyat olmuş olanlara geçmiş olsun, olmayı düşünenler için de Emre Bey konusunda tereddüt etmeyin derimm...

handemelek burnun 9 günlük olmasına rağmen çok güzel görünüyor.. 4. ameliyatın olması senin de ameliyat öncesinde uzun ve sıkıntılı bir süreçten geçtiğinin kanıtı.. Bende 3. ameliyatını olacak biri olarak henüz sıkıntılı süreçteyim.. özellikle önden görünümünü ve burun ucunu çok beğendim..

arkadaslar ameliyatin kacinci günü tam forma gelirim ayaklanir alisverise falan cikarim ?? sizde nasil oldu ? ben istanbulda cok kalamiyacagim icin bu firsatida degerlendirmek istiyorum

arkadaslar ameliyatin kacinci günü tam forma gelirim ayaklanir alisverise falan cikarim ?? sizde nasil oldu ? ben istanbulda cok kalamiyacagim icin bu firsatida degerlendirmek istiyorum

hastanede kalırsan hemşireler kantine bile gitmene izin vermiyo doktora sormamız lazım diyolar

Vallah @Selayhus ben 1 hafta evden cikamadim .. daha dogrusu 10 gün cok dikkat etmeliydim kanama olmasin diye .. Istirahat etmek mecburundaydim... Yorulmicaksin hic. ama herkezde degisik olabilir doktora sor bence en iyisi

hande melek 3 kezden sonra nasıl cesaret ettin tekrar olmaya aslında cokta kötu bır gorunumu yokmus burnunun ama senı yenı burnun cok genc ve guzel gostermıs tam olarak sorunun neredeydı burnunda ben baktım çözmedim

hastanede kalırsan hemşireler kantine bile gitmene izin vermiyo doktora sormamız lazım diyolar

Vallah @Selayhus ben 1 hafta evden cikamadim .. daha dogrusu 10 gün cok dikkat etmeliydim kanama olmasin diye .. Istirahat etmek mecburundaydim... Yorulmicaksin hic. ama herkezde degisik olabilir doktora sor bence en iyisi

sagolun kizlar ..
ben ameliyattan sonra 8. gün geri yurt disina dönecegim o yüzden ayaklanmam gerekiyor mecburi.. demekki o sürece kadar yerimden oynamiyacagim fazla
sizinde dediginiz gibi herkeste farki olabilir doktor karar verecektir

çok tşk ederim cnm hakkaten uzun bi yoldu ama sonuna mutlu bir şekilde vardım. Seninde iyi olacağına inanıyorum hiç sıkıntılanma her şeyin bi çözümü varmış:))

hande melek 3 kezden sonra nasıl cesaret ettin tekrar olmaya aslında cokta kötu bır gorunumu yokmus burnunun ama senı yenı burnun cok genc ve guzel gostermıs tam olarak sorunun neredeydı burnunda ben baktım çözmedim

3. ameliyatımda alçım çıktığı anda yeniden ameliyat olmaya karar verdim desem yeridir. Çünkü bir işe kalkışınca güzel olsun istiosun bide o kadar sıkıntı çek sonuç yine kötü olunca dedim Türkiyenin en iyi doktoruna ameliyat olucam ben. Ve hakikaten öyle oldu çok memnunum. Sorunum şöyle öncelikle 3 ameliyat olmama rağmen nefes almam çok kötüydü ortadaki septum tamamen sola yatıktı. Görüntü olarakta son ameliyatımda doktor kemiğimi törpüleyip burun ucuna dokunmayınca burnumun ucunda kemer oluştu sarkık görünüodu burnumun ucunu top gibi yuvarlaktı. Şimdi daha kadınsı daha kibar oldu diye düşünüorum:))

hande melek çok güzel olmuş burnun :) gerçekten iyi cesaret etmişsin 4. ameliyatı olmaya...Tabi söz konusu Emre Bey olunca güven sonsuz oluyor...Çok geçmiş olsun...Şişlerin inince, daha da güzelleşecek :)

Son düzenleme:
önden yeni bi resim, yandanda eski burnumun resmini koydum arkadaşlar, selayhus teşekkür ederim yorumun için :) ama eski resimdende göreceğin üzere burnum büyük ve kemerliydi :) şimdiki hali normal büyüklükte diyebilirim, belki olması gerekenden çok azıcık daha büyük ama ben çok seviyorum, problem yok bir de eski halini düşünüce çok fena çok ne burun varmış ya ... zaten ucu zordu, Emre Bey 9. aya kadar küçüleceğini söyledi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…