- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
Bahadır beye 2 hafta önce ameliyat oldum bana doğal güzellikte bi burun yapıcağını söyledi suanda burnum cok doğal ve güzel gözüküyor yüzüme uygun bence tavsıye ederım onlar işinde profesyonelleşmiş onların eline bırakmanı tavsıye ederim.
insallah güzel bir buruna kavusursun canim. bende ayin 29 unda necdet beye olucan muhtemelen
perşembeye burun ameliyetı oluyorum bahadır beye çok heyecanlıyım. ameliyattan sonra fotoğraf paylaşırım. dua edin lütfen çok korkuyorum
Yahu bi cevap verseydiniz iyiydi hani...[/FONT
Merhaba canım bana mesaj göndermişin. 6 ay önce ameliyat oldum şu anki halinden hiç memnun deilim. Bu saatten sonra düzelir mi onu da bilmiyorum. Sana kolay gelsin.
Merhaba canım bana mesaj göndermişin. 6 ay önce ameliyat oldum şu anki halinden hiç memnun deilim. Bu saatten sonra düzelir mi onu da bilmiyorum. Sana kolay gelsin.
Yahu bi cevap verseydiniz iyiydi hani...[/FONT
evet konuştum.ameliyat olmaya karar verdim ama ameliyat sonrası nasıl bir sonuç çıkacağından emin olamıyorum halasanki hiçbir doktor tam anlamıyla dinlemiyor ne istediğini.
sen ameliyat oldunmu?
ben ameliyat olalı 1 ay oldu Şu an ataşehir estetika da yapıyorlar ameliyatları... yıllardır rinoplasty isteyen bir hemşire olarak diyebilirim ki estetikte başarı Dr Bahadır beydir...
Yardımcı olacak kimse yokum son zamanlarda ameliyat olan
selam canım ben burun estetiği ameliyatımı olalı 2 yıl oldu.öncesinde çok çok araştırdım ve nokta atışıyla en iyi ve başarılı dr u ve fiyattada uygununu tabii seçmek için:)istanbulda bu işi çok iyi yapan 3 ayrı dr la görüştüm..senin söylediğin dr u hiç duymadım ve hakkında bilgim yok maalesef..Ama yardımcı olacaksa operatör doktor salih emre üregen e oldum ve baştan beri mutluydum,halen çok memnunum çok şükür.şeklini kavisli ve ince istemiştim,yüzümle uyumlu olduğu için tam istediğimi yaptı sağolsun,nefes almamda müthiş maşallah..istersen mailini yaz önceki sonraki hallerimi yollarım sana..ameliyat düşündüğün dr içine daha sinmediyse araştırmalara devam et derim,burun bu sonuçta,aceleye gelmez..istediğin şekli yapıp iyi nefes alacak bir burun elde etmeli sonuçta.
Merhaba
Öncelikle çok teşekkür ederim özelden yapamadığım için burdan yazayım dkose1982@ hotmail.com resimlerini gönderirsen çok sevinirim
selam,bende dr salih emre beye ameliyat oldum,sonuç çok tatmin edici en kısa sürede mailine yollarım resimlerimi ben de ,sevgiler:)
internetim çok yavaş sanırım şuan,kardan dolayı mı bilmiyorum..iki resmi yükleyemedi deminden berihemen mailinde resimler dedim ama teknolojı yüzümü kara çıkarttı.kusura bakma canım. şimdide dersim var bekleyemedim yüklemesini,çıkmam lazım akşama gönderirim resimleri mailine,sana kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?