Op.Dr. Emre Ilhan Burun

Betul80

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
14
0
16
Hollanda
Ben Betul Hollandada yasiyorum. 6 ay once Hollanda forumde ve sonra Kadinlar Kulubunde Doktor Emre Ilhan hakkinda cok pozitif yorumlari okumustum. Mutlu ve memnun hastalarin yorumlarini okuduktan sonra karar verdim ve rinocenter op.dr Emre ilhanin ekibiyle telefonla randevu aldim. Burcu hanim doktorumun asistani bana cok iyi yardimci oldu ve bilgi verdi. Cok sabirli ve zaman ayirip butun sorularima cevap verdi. Hem yorumlar, hem Doktorum ve ekibi bana cok guven verdi. Sonucta cok onemli birsey doktor seceneyiniz. Kendim Hollandada yasiyorum ve burada iyi bir doktor bulamadim. O yuzden Istanbula gidip ve op.dr Emre Ilhan doktoruma burun ameliyati oldum. Yaklasik 6 oldu ve cok guzel, dogal ve saglam bir buruna sahip oldum. Cok dogal ve guzel bir burun. Artik cok mutluyum aynada burnumu gorunce.
Hollandada KBB doktoru burnumu gorunce cok kiskandi!

Benden bilgi almak isteyenler bana mesaj gonderebilirler.

merhaba,
ben ilgiliterede yasiyorum ve turk degilm :) oyuzdan turkce cok iyi degil benim sorry.
ben ocakda emre beyle emiliyat tarih aldim ama sence kac gun once istanbula gidiyim? ben emre beyle hic gorusmadim, oyuzdan bizim konusmak lazim ve nasil bir burun istiyourm kara vermek gerikiyor. sen emiliyatdan kac gun once doctorla gorustun ve burun sectin?

lutfen yardim ihtiyacam var

thanks

Hollandada yasiyorum o yuzden daha once hastanede kbb doktorla gorusmustum fonksonel problemleri icin. Yani sinuzut ven burun etleri icin.
Hollanda iyi ve tebruceli doktor bulamadim,Yani estetik burun ameliyati icin. Doktorum Emre Ilhan bana hem estetik hem fonksionel ameliyati yapti.
Cok memnunum.

Ben 12 gun kaldim istanbulda ve gerekiyor cunku Emre Ilhan kontrolleri kendisi yapmak istiyor. Yani after Care. Bu cok onemli.

Hollandada yasiyorum o yuzden daha once hastanede kbb doktorla gorusmustum fonksonel problemleri icin. Yani sinuzut ven burun etleri icin.
Hollanda iyi ve tebruceli doktor bulamadim,Yani estetik burun ameliyati icin. Doktorum Emre Ilhan bana hem estetik hem fonksionel ameliyati yapti.
Cok memnunum.

iyi olduguna sevindim canım
Benim demek istedigim ameliyattan sonra neden tekrar gittin fonkisiyonel ve estetik sorunların çözüldüyse..

Ben cok memnunnum! Iyiki Emre Ilhana olmusum. Cok dogal burun yapiyor bence. Yani sanki kendi dogal burnun. Bence bu cok iyi birsey. Yeni burnum sanki hep benimdi. Ve bence cok onemli olan. Emre Ilhan butun yuz hatlarina bakarak burun yapiyor. Yani yuze uyan bir burun. Gorusmeye gittinmi?

Doktora gitmem nedeni, daha once gitmem ve hollandadaki doktor bana sormustu, hollandaya geri dondugunde burnunu gormek isterim. Yani After Care butun kontrollari Emre Ilhan yappti. Bence en iyisi bu cunku bence sadece kendi doktorum yani seni ameliyat eden doktor iyi bur yorum yapabilir. Sonucta kendisinin yaptigi burun.

:) anladım canım ne şanslısın hollanda da çok ilgili bir doktora rastlamışsın
resimlerini koyarsın inşallahda bizde bakarız ne kadar iyi olduguna

2 fotograf ekledim.

Eklentiler

• $IMG-20120828-00897.webp
    $IMG-20120828-00897.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 205
  • $IMG-20120823-00722 - kopie.webp
    $IMG-20120823-00722 - kopie.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 194
herkesin burnunun aynı uzun ve kalkık olması iğrenç hiç insanı yönü kalmamış gibi duruyor muhabbet etmek dahi istemiyorum öyle olunca böyle bir risk göze alınır mı

Back
X