Benim istedigim dogal bir burun yani yapilmis durmagan bir burun. Ve yuze tam uyan bir burun. Iyi bir doktor bunu anlar ve yuz hatlarina bakarak ve olcerek burun yapar.
Ben Emre Ilhan la boyle gorustum. Dogal olsun dedim. Biraz daha tatli, fazla kalkik olmasin ve hafif kaviz. yani fazla kavisli olmasin istedim. Doktorum bana tam istedigim burunu yapti.
Normalinde ben kolay kolay herseyi begenmem, ama cok memnunum gercekten.
Doktorla gorusmen gerekir, tam nasil burun olacak.
Doktor secimi cok onemli, sonucta burun yuzun ortasinda ve cok hassas yani.
Bende 2 Ocak ta ameliyat oldum Emre Bey'e, kendisini zaten 3-4 yıldır takip ediyordum, Bende deviasyon vardı doktorumuz hem sağlık problemimi çözdü ( ki 4 sene beklediğime yanarım :)) Hem de burnuma estetik yaptı. Benim de istediğim çok kalkık olmayan hafif kavisli ve özellikle ucu çimdik atılmş gibi olmayan güzel bir burundu. Fakat en önemlisi burnumun gözüme batmasının nedeni çenemin küçük ve geride olmasıydı .. Doktorumuzla yaptığımız görüşmeler sonucu çene implantına gerçekten ihtiyacım olduğuna inandık ve sonrasında ...Voila! :) Burun,çene ve elmacık kemikleriyle uyumlu güzel bir yüze sahip oldum :) Emre İlhan gerçekten hem hastalarıyla ilgili hem de işinde oldukça prof. bir doktor. Şu anda 21. günüm burnumda hafif şişkinlikler var ama şimdiden nasıl birşey olacagını tahmin ediyorum.. Ben ameliyata çok rahat girdim inanın bana doktorumuzla burnumun şekli konusunda çok güvenerek girdim ameliyata :)) Sorusu olan arkadaslara yardımcı olabilirim.. ayrıca mesajlaşalım kızlar ki böylelikle fotolarımı gösterebileyim size buradan