Op.Dr. Emre Ilhan Burun

Benim istedigim dogal bir burun yani yapilmis durmagan bir burun. Ve yuze tam uyan bir burun. Iyi bir doktor bunu anlar ve yuz hatlarina bakarak ve olcerek burun yapar.
Ben Emre Ilhan la boyle gorustum. Dogal olsun dedim. Biraz daha tatli, fazla kalkik olmasin ve hafif kaviz. yani fazla kavisli olmasin istedim. Doktorum bana tam istedigim burunu yapti.
Normalinde ben kolay kolay herseyi begenmem, ama cok memnunum gercekten.
Doktorla gorusmen gerekir, tam nasil burun olacak.
Doktor secimi cok onemli, sonucta burun yuzun ortasinda ve cok hassas yani.

Bende 2 Ocak ta ameliyat oldum Emre Bey'e, kendisini zaten 3-4 yıldır takip ediyordum, Bende deviasyon vardı doktorumuz hem sağlık problemimi çözdü ( ki 4 sene beklediğime yanarım :)) Hem de burnuma estetik yaptı. Benim de istediğim çok kalkık olmayan hafif kavisli ve özellikle ucu çimdik atılmş gibi olmayan güzel bir burundu. Fakat en önemlisi burnumun gözüme batmasının nedeni çenemin küçük ve geride olmasıydı .. Doktorumuzla yaptığımız görüşmeler sonucu çene implantına gerçekten ihtiyacım olduğuna inandık ve sonrasında ...Voila! :) Burun,çene ve elmacık kemikleriyle uyumlu güzel bir yüze sahip oldum :) Emre İlhan gerçekten hem hastalarıyla ilgili hem de işinde oldukça prof. bir doktor. Şu anda 21. günüm burnumda hafif şişkinlikler var ama şimdiden nasıl birşey olacagını tahmin ediyorum.. Ben ameliyata çok rahat girdim inanın bana doktorumuzla burnumun şekli konusunda çok güvenerek girdim ameliyata :)) Sorusu olan arkadaslara yardımcı olabilirim.. ayrıca mesajlaşalım kızlar ki böylelikle fotolarımı gösterebileyim size buradan ;)

Bende 2 Ocak ta ameliyat oldum Emre Bey'e, kendisini zaten 3-4 yıldır takip ediyordum, Bende deviasyon vardı doktorumuz hem sağlık problemimi çözdü ( ki 4 sene beklediğime yanarım :)) Hem de burnuma estetik yaptı. Benim de istediğim çok kalkık olmayan hafif kavisli ve özellikle ucu çimdik atılmş gibi olmayan güzel bir burundu. Fakat en önemlisi burnumun gözüme batmasının nedeni çenemin küçük ve geride olmasıydı .. Doktorumuzla yaptığımız görüşmeler sonucu çene implantına gerçekten ihtiyacım olduğuna inandık ve sonrasında ...Voila! :) Burun,çene ve elmacık kemikleriyle uyumlu güzel bir yüze sahip oldum :) Emre İlhan gerçekten hem hastalarıyla ilgili hem de işinde oldukça prof. bir doktor. Şu anda 21. günüm burnumda hafif şişkinlikler var ama şimdiden nasıl birşey olacagını tahmin ediyorum.. Ben ameliyata çok rahat girdim inanın bana doktorumuzla burnumun şekli konusunda çok güvenerek girdim ameliyata :)) Sorusu olan arkadaslara yardımcı olabilirim.. ayrıca mesajlaşalım kızlar ki böylelikle fotolarımı gösterebileyim size buradan ;)

canım bende emre ilhan revizyon ameliyatı düşünüyorum ücret ne kadar ödedin çene ameliyatı zormuydu bir de çene implantı ne kadar ayy çok sordum ama gerçekten çok açık bilgiye ihtiyacım var

bende emre ilhana ameliyat oldum bugün ameliyatımın 7. günü yüzümdeki morluklar cok az kaldı şişliklerim hemen hemen hepsi geçti diyebiirim biraz daha toparlandıktan sonra merak eden arkadaşlara resim yükleyebilirim.
sunu söylemeliyimki yıllardır korktugum ameliyatı emre ilhan sayesinde 1 dakikada karar werdim kendisi arkadaşımı ameliyat etti harika bir iş çıkardı ki arkadaşımın problemi büyüktü. bende arkadaşım sayesinde gittim we hemen ilk görüşmeye gittigimde ameliyat gününe kararımızı werdik :D emre bey kahve gibi yavaş ve iyi pişirilmesinden yana bir doktor hastalarıyla en az 3 kez görüşüyorki kimin ne istedigini iyi anlayıp iyi işler yapabilmek gerçektende öyle yaptı beni cok iyi anladı görüşmeden ameliyata kadar her an yanımdaydı we kendinden emin sekilde zaten ameliayt oldugum liv hospital acıbadem kalitesininde cok üstündeydi cok sanslıydımki o hastanede yapıcaktı ameliyatlarını artık =) herkeze emre ilhanı tavsiye ediyorum sadece 1 kez görüşün ne demek istedigimi zaten anlıcaksınız

selam kupkup bende cuma gunu olucam ınsallah bı sorun cıkmazsa .Emra ılhana sonsuz guvenıyorum muhtesem bi sanat eserı cıkaracagından emınım ama yınede ıster ıstemez ınsan heyecan yapıyor.Umarım sorunsuz atlatırım ya of:(

Emre ılhana amelıyat olan arkadaslar foto koyabılırmı yeterınce gordum ama dahada gormek ıstıyorum:)

Osgee, beni eklersen ozel albumum var kardesimle benim fotograflarimiz var emre ilhan eseri ikimizinki de :) herkese acik albumumde de arkadasimin fotograflari var ona da bakabilirsin. Burnun cok guzel olacak onun icin korkma heyecanin ise cok normal :) simdiden cok gecmis olsun ameliyattan sonra fotograflarini bekliyoruz :)

Osgee, beni eklersen ozel albumum var kardesimle benim fotograflarimiz var emre ilhan eseri ikimizinki de :) herkese acik albumumde de arkadasimin fotograflari var ona da bakabilirsin. Burnun cok guzel olacak onun icin korkma heyecanin ise cok normal :) simdiden cok gecmis olsun ameliyattan sonra fotograflarini bekliyoruz :)

Kesinlikle EMRE İLHAN şiddetle davsiye ediyorum :)

Ben Betul Hollandada yasiyorum. 6 ay once Hollanda forumde ve sonra Kadinlar Kulubunde Doktor Emre Ilhan hakkinda cok pozitif yorumlari okumustum. Mutlu ve memnun hastalarin yorumlarini okuduktan sonra karar verdim ve rinocenter op.dr Emre ilhanin ekibiyle telefonla randevu aldim. Burcu hanim doktorumun asistani bana cok iyi yardimci oldu ve bilgi verdi. Cok sabirli ve zaman ayirip butun sorularima cevap verdi. Hem yorumlar, hem Doktorum ve ekibi bana cok guven verdi. Sonucta cok onemli birsey doktor seceneyiniz. Kendim Hollandada yasiyorum ve burada iyi bir doktor bulamadim. O yuzden Istanbula gidip ve op.dr Emre Ilhan doktoruma burun ameliyati oldum. Yaklasik 6 oldu ve cok guzel, dogal ve saglam bir buruna sahip oldum. Cok dogal ve guzel bir burun. Artik cok mutluyum aynada burnumu gorunce.
Hollandada KBB doktoru burnumu gorunce cok kiskandi!

Benden bilgi almak isteyenler bana mesaj gonderebilirler.

yeni burnun hayırlı olsun tatlım darısı bizlerin başına:)

Merhaba kizlar!

Burnumu Dr.Ilhan'a yaptirmaya dusunuyorum.
Burnum kemerli ve buyuk. Cildim de yagli. Aramizda benim gibi buruna sahip ve Dr.Ilhan'a ameliyat olan varmi acaba? Yardim edin lutfen. Yillardir herkes dalga gecti benimle :( Cok cektim - akrabalardan tut, ellerden ne sozler duydum bi' bilseniz :(

Heyecanla bekliyorumm :)

Back
X