Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Sümeyee hamilemisin yoksaa ayy hadi hayırlısıı değilsede biran evvel adet olda tedavin başlasınnnn

benimde eylülde 4 yılım bitti 5.yılımıza girdik ama bebek isteğimiz 2 yıldır var :)

Bende 5 yıllık evliyim istanbul da yasıyorum kozmetik firmasında calısıyordumkı ilk tup bebekte calısırken yaptık olmadı dıye ıkıncıyı evde deneyelim dedık ve işten ayrıldım 4 yıldır cocuk istıyoduk kısmet anca zamanı geldi demekkı :)

Bende 5 yıllık evliyim istanbul da yasıyorum kozmetik firmasında calısıyordumkı ilk tup bebekte calısırken yaptık olmadı dıye ıkıncıyı evde deneyelim dedık ve işten ayrıldım 4 yıldır cocuk istıyoduk kısmet anca zamanı geldi demekkı :)
Bende çalismamak istiyorum ama duramiyorum sonrasini düsünüyorum.ya olmazsa birdahaki denemede maddiyati düsünüyorum.kendim çikamayacagim çikartsinlar diye bekliyorum :-)

Aynı bennnn :-)bende tedaviler yani ilac takibi ve asılama tutmayınca isin engel olduğunu düsünüp geçen ay isten ayrıldım çok zor oluyordu izin alıp gidip gelmek tedaviye odaklanamıyorum stres oluyorum birde ohss dende yatınca 1 hafta sürekli sorularrr bunaldım hesapmı verecem bunlara dedim tüp raporu içinde çok gitgelli diye çıkayım sakince hazırlanayım dedimmm :KK76: Bu arada teknikerim
İnşallah çok bekletmez yaaa
h.sonu düğünler vardı arkadaş biride sormasın herkes sordu canım sıkıldı neden yapmıyosun diyolar bide en kötüsüde herkes hamilee ben senin gibi beklemem diyo düğünü olanlarda:KK62:Anlayan yokkk:mad:

Sümeyee hamilemisin yoksaa ayy hadi hayırlısıı değilsede biran evvel adet olda tedavin başlasınnnn

benimde eylülde 4 yılım bitti 5.yılımıza girdik ama bebek isteğimiz 2 yıldır var :)
bi 5 güne olmam lazım canım bilmiyorum ümitleniyorum sonra yıkılıyorum :)

Umut hep varrr benimdee adet eli kulağında ahh keşkee olmasadahiç uğraşmasak yaaa

sen ne kadar erken evlenmixsin çok gençsinn ben 32 oldumm :)

Umut hep varrr benimdee adet eli kulağında ahh keşkee olmasadahiç uğraşmasak yaaa

sen ne kadar erken evlenmixsin çok gençsinn ben 32 oldumm :)
:) evet nasip işte canım keşek bizde mucizelerle karşılaşsak

Yok canım ben kesin değilim belirtiler başladı inşallah gecikmeden gelirde aşılamamı yaptırırım hemencik sonra tutmazsa hemen raporumu alıppp orayaa :)
İlk kez çok istiyorum adet olmayı :)

Aynı bennnn :-)bende tedaviler yani ilac takibi ve asılama tutmayınca isin engel olduğunu düsünüp geçen ay isten ayrıldım çok zor oluyordu izin alıp gidip gelmek tedaviye odaklanamıyorum stres oluyorum birde ohss dende yatınca 1 hafta sürekli sorularrr bunaldım hesapmı verecem bunlara dedim tüp raporu içinde çok gitgelli diye çıkayım sakince hazırlanayım dedimmm :KK76: Bu arada teknikerim
İnşallah çok bekletmez yaaa
h.sonu düğünler vardı arkadaş biride sormasın herkes sordu canım sıkıldı neden yapmıyosun diyolar bide en kötüsüde herkes hamilee ben senin gibi beklemem diyo düğünü olanlarda:KK62:Anlayan yokkk:mad:
Ahh o sorular yok mu o sorular hepimizi yiyip bitiriyor malesef :-(
Benim is yetindekiler biliyorlar tedaviyi.ist. gidicem izinler problem olacaksa ayrilayim dedim.sorun yok idare ederiz dediler.bende mecburen çalisiyorum bakalim nereye kadar. Bende 30 yasindayim ocakta 31 olacak :'(

İnşallah çok bekletmez rabbim
şehir dışından geleceksin demek olsun belli bi dönemsonuçta inşallah tutar canımmm

Kızlarrrr çok azz minnacık k.rengi geldi yarın gitsemmii napsam gelmesede hiç ayş çok heycanlandımmm
h.Sonu giriyo yaa ama sökülmedi off

Back
X