- Konu Sahibi merveeaydin
Öylede çok uzak olacak birde yol bilmiyoruz.yarin yagmur ara verecek diyor haberler.bursa bulutlu bugün ist. NasilKörfezi dolaşıp gelseniz nihan işinizi sağlama alın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öylede çok uzak olacak birde yol bilmiyoruz.yarin yagmur ara verecek diyor haberler.bursa bulutlu bugün ist. NasilKörfezi dolaşıp gelseniz nihan işinizi sağlama alın
slm kizlar ozledim sizi nasilsiniz :) nihancim geeel ist. Seni bekliyo bulutlu biraz soguk o kadar :)Öylede çok uzak olacak birde yol bilmiyoruz.yarin yagmur ara verecek diyor haberler.bursa bulutlu bugün ist. Nasil
Kuzum doktorun verdiği folikasiti kullan emre bey bana folidoce verdi. Sen doktoruna sor yinede çünkü içinde başka vitaminlerde oluyoİstanbul soğuk kapalı canım
İnşallah gelince yollar açık olur reniz yoluda açıktır rahat gelirsiniz
kızlar dr folikasit içmeye başla demişti bende folbiol alıyodum ama araştırdım inofolic çok iyiymişşş siz kullandınızmı yada duydunusmu
Folikasit gebe kalmak için diil kuzum bebrğin gelişimi için önemli... Ben tüp bebek öncesinde korunmayı ilk bıraktıgımdada doktor bana folbiol vermişti, doçentti adam. Farketmiyosa eger sen içine sineni kullan kuzucum. Aşılama günü belli oldumu bu aradaFolikasit al hangisi olduğu önemli değil dedi ya bende evde vardı folbiol olurmu dedim aa olur olur yaptı
şimdi inofolicide okuyorum kullanan gebe kalmış ama tererrüt ettim tabi pofff
Hımmm bak olabilir bu:) Aman amannn ohss olmada...... Eee asılamada ohss yi nasıl engellicekler, sener hocamı yapıcak aşılamayıEvet doğru söylüyosun amaburda bi konu var inofolic? Diye kim kullandıysa o ay hamile kalmıs yumurtanın kaliteli olusmasını sağlıyomus bende hani kalitesi artsın diye dedim :)
Ben folbiolee devam edim en iyisi karıstırmim simdibideçokgelisipyine ohss olursam :)
Dün iğne yaptım yarın yapacam cuma sabahı kontrole giecem canım o zaman belli olcak
Şener hocayla ilgili iyi yorumlar duymuştum. İnşallah inşallah inşallah tüpe gerek kalmaz canımcımmmAyy evett şener hoca yapacak o yüzden daha pozitifim eli çok hafif geldi bana birde dozları çok iyi ayarlıyor
kontrollü yaa ona göre takip ederek engellicek inşallah
sadece 3 defa 75 lik doz vurulup gidecem cuma bakacak duruma göre karar vercek işte
Canım senin sonucunda inşallah pozitif olur bu kadar olumsuz olmamaya gayret et demek istememde seni çok iyi Anlıyorum. Bizler için hamileleik zoru Başarmak ve her kadın gibi bizimde anne olmak hakkımız ve kısmetimizde varsa Birgün olacak...bak ben 4.denememi yapıyorum ve her defasında daha da olmayacak gibi geliyor ama yılmak yok bizim sınavımızda bu belkideAyyy hadi kızlar kasım bizim ayımız olsun daha doğrusu sizinn emre beyle :) ben pek umutlu değilim ama yinede pozitifim bu olmasa bile bundan hemen sonra raporumu alıp pesiniz sıra gelirim en azından sizin sonucunuz insallah pozitif olur
Canım dozun bence yaşına göre çok ideal...heyecanını Anlıyorum ama inan karnına kovulduktan sonra beklemek çok daha zor..iğneler uzun bi yol gibi gözükmede en geçmeyen kısım test tarihini beklemek oluyor....ben her defasında evde yatmıştım fakat bu sefer bol misafirli geçecek...ablam ve babam geliyor 45gün misafirim var anlayacağın birde böyle deneyelimslm kızlarrr
bugüittim muaynmi oldum ilk dozumu vurundum cumartesi kontrole gideceğim 175 lik doz verdi bana dikkat etmemiz lazım dedi çok heyecanlıyım
Bugün embriyolarım çözülüyo ctesi teansfer var inşallah... Çok gerginim inşallah bi aksilik çıkmaz. Sende nevar ne tok canım???Ayyy hadi kızlar kasım bizim ayımız olsun daha doğrusu sizinn emre beyle :) ben pek umutlu değilim ama yinede pozitifim bu olmasa bile bundan hemen sonra raporumu alıp pesiniz sıra gelirim en azından sizin sonucunuz insallah pozitif olur
haklısın canım bende pek yatmayı sevmem zaman nasıl geçecek bilmiyorum senin için belki misafir daha iyi olur canım unutursun aklından çıkarCanım dozun bence yaşına göre çok ideal...heyecanını Anlıyorum ama inan karnına kovulduktan sonra beklemek çok daha zor..iğneler uzun bi yol gibi gözükmede en geçmeyen kısım test tarihini beklemek oluyor....ben her defasında evde yatmıştım fakat bu sefer bol misafirli geçecek...ablam ve babam geliyor 45gün misafirim var anlayacağın birde böyle deneyelim
Bugün embriyolarım çözülüyo ctesi teansfer var inşallah... Çok gerginim inşallah bi aksilik çıkmaz. Sende nevar ne tok canım???
Tamam canım muhakkak bilgi vericem. Seninde yarın aşılama günü belli olur belkiCanımm hadi sıra sende hayırlısı ile inşallah beklediğine değecek çok sabırlı ve düzgün ilerliyo herşey ben inanıyorum güzel olacak sonuç
bende yarın kontrole gidiyorummm yumoşlara bakılcak
Transferi filan yaz olurmu detaylarıı