Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Uzulme canim Allah hayirlisini gostersin bastan niye bu ihtimaller hesaplanmiyo ben onu anlamiyorum ollsun ama kucuk yumurta toplayacaklarina boyle olmasi daha iyi canim uzulme

Canımmmm bak bu konuda emre beye sonuna kadar güven. O yapnayalım diyosa yapma. Benim yumurtalar toplandı 9 embriyomuz oluştu. 7 tanedi gelişemedi 2 taneside eh işteydi... Sebebi benim yumurta kalitemdi. Transfer yapmayalım rapor hakkın yanmasın dedi bide ohss riskim vardı. Ben cok uzuldugum için transferde çok ısrar ettim tabi sonuç hüsran olduok ama çok üzüldüm. Sonra 2. Tedavime kadar bi vitamin verdi 28 yumurtam toplandı ve 26 sı birinci kalitedeydi. Hiç üzülme inanki negatif sonuç almak daha üzücü

Haklisiniz kizlar bende öyle düşündüm emre bey paragöz biri olsaydı yapardı kandirirdi beni ama o sonucun güzel olmasini istiyor amh yüksek diye boyle yaptı o da dedi zaten böyle planlamadik fazla folikul olur diye düşük başladık bi dakine yuksek baslayacagiz gerekirse dusurecegiz dedi

Cnm sen hangi iğneleri kaç doz kullandin

Canim üzüldüm bende simdi.demekki sirasi gelmemis.hakkinda hayirlisi olsun.demek bu gibi durumlarda olabiliyormus hazirlikli olalim bizimde basimiza gelebilir.hayirli zamanda hayirli evlatlar nadip etsin rabbim.amin

Sümeye üzülmü canım hayırlısı böyleymiş dr a güven bekle hem gördü gidişatı bi dahaki sefere daha iyi takip edip ilaç verir yolunda gider inşallahhhhh

Benim aşılamam oldu bugün çok iyi geçti bak ben4e ö6cekinde fazla yum oldu ohss oldum diye şimdi çok azıcık iğne vurdum bitanecik gelişti bu defada :) hayırlısı olsunnn

Çok şükür canım hayırlı olsun inşallah ohh bu defa ohss yokkkk...

Canim üzüldüm bende simdi.demekki sirasi gelmemis.hakkinda hayirlisi olsun.demek bu gibi durumlarda olabiliyormus hazirlikli olalim bizimde basimiza gelebilir.hayirli zamanda hayirli evlatlar nadip etsin rabbim.amin
sagol canım aynen hayırlısı böyleymiş bekleyeceğiz artık emre bey ne derse o o beni Allahla aramdaki vesilem olacak inşallah

sağol canım ilk duyduğumda yıkıldım ama şuan iyiyim rabbim en doğrusunu biliyor zamanı gelmemiş demekki inşlallah herşey yolunda giderde müjdeli haber verirsin bize

fndkr hayirli olsun caniim :) inss hayirli haberlerini bekliyorum kizlar cok sukur lekelenmede gecti benim bembeyaz artik gunluk pedler cok sukur hamd olsun:)

Evet neden rahim kalinligini ayarlamamislar dogru duzgun sacmalikda neyse artik
aynen bak anlatayım canım...reglim 2.günü Aradım randevu almak için Emre bey izinliymiş Aret beye ta reglim 8.gününe verdiler geç değilmi diye sorduğumda dondurulmuşlarda böyle dediler...cuma günü Aret beye gittik ve hiç ilaç vermedi yolladı Çıkışta hemen Emre beyi Aradım oda bişey söylemedi...reglim 8.günü olmuş ilaç başlanmamış içimiz rahat etmedi pazartesi Emre beyin dönüşüne hemen randevu aldık estrofem cefrotide başladı ama reglim 10.günü olmuştu..5gün sonra çağırdı gittik rahim kalınlaşmamış 7.8mm olmuş yaparsak tutmaz bi sonraki ay hemen regl de estrofem başlayalım demez mi?biz şok tabi ...yani bu kadar uğraştık izinde bile olsa iletişimleri olmalı iki Dr un hadi oda olmadı ben aramıştım yine bişey demedi ...bu ertelenen 3.ay oldu...babam ve ablamlar bize misafir geliceklerdi uzun Süreli hepsi tüpe göre ayarlanmıştı ama erkene çektik...en azından babamı bu süreçte ağırlayayım dedim o gidecek 26sında sonra Aralık 13 te ablamlar geliyor....birde ekimde eşimle birlikte trabzona uçak biletimiz vardı tedavi için yandı çünkü promosyon biletti ve iade edemedik...bize çok külfet oldu bu tedavi raporsuz yaptırsak bu derece masraflı olmazdı 3 aydır git gel tahlil ilaç al ...anlayacağın çok stresliyizsen naptın merak ettim seni

fndkr hayirli olsun caniim :) inss hayirli haberlerini bekliyorum kizlar cok sukur lekelenmede gecti benim bembeyaz artik gunluk pedler cok sukur hamd olsun:)
Cok sevindim canim.ins.sorunsuz sekilde devam edersin.
Benimde haftaya cuma histereskopim var.bir suru test istediler.aile hekimliginde yapiliyor mu acaba bu testler :O

Canım sağol ama ben Cemil Hoca'yı sana Şiddetle öneririm dünya Tatlısı bir adam bak en azından bir muayeneye git senle nerdeyse 1saate yakın ilgileniyor ve seni onun kadar dinleyen bir Dr bulamazsın güven bana

Canım ben demiştim ben Cemil beye histeroskopi olmuştum 3 yıl önce ve süper memnunum tavsiye ediyorum şiddetle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…