- 15 Mayıs 2014
- 1.323
- 1.438
- 248
- Konu Sahibi merveeaydin
-
Merhaba kızlartedavim iptal oldu cok üzüldüm amh yuzunden dozu düşük başladık istenilen boyutta gelmedi emre bey ben prensip gereği boyle durumlarda devam etmiyorum dedi ama istersen iki gün daha ilaç kullanirsin buyur toplarız sağlıklı yumurta olmaz dollenmez veya tutmaz Paraná sana yazık olur boşuna stres olursun dedi ilaçların var yetmediği yerde takviye ederiz buraya hastalar bırakıyor dedi bende siz nasıl uygun derseniz dedim adet söktürücü verdi ilişki serbest ama korunun dedi çoğul gebelik olabilir dedi herşey yolunda diyordu bugun boyle demesi çok üzdü beni herşeyden bi hayır var tabi nasip boylesmis bukadar bekledim bir ay daha beklerim
Canımmmm bak bu konuda emre beye sonuna kadar güven. O yapnayalım diyosa yapma. Benim yumurtalar toplandı 9 embriyomuz oluştu. 7 tanedi gelişemedi 2 taneside eh işteydi... Sebebi benim yumurta kalitemdi. Transfer yapmayalım rapor hakkın yanmasın dedi bide ohss riskim vardı. Ben cok uzuldugum için transferde çok ısrar ettim tabi sonuç hüsran olduok ama çok üzüldüm. Sonra 2. Tedavime kadar bi vitamin verdi 28 yumurtam toplandı ve 26 sı birinci kalitedeydi. Hiç üzülme inanki negatif sonuç almak daha üzücüMerhaba kızlartedavim iptal oldu cok üzüldüm amh yuzunden dozu düşük başladık istenilen boyutta gelmedi emre bey ben prensip gereği boyle durumlarda devam etmiyorum dedi ama istersen iki gün daha ilaç kullanirsin buyur toplarız sağlıklı yumurta olmaz dollenmez veya tutmaz Paraná sana yazık olur boşuna stres olursun dedi ilaçların var yetmediği yerde takviye ederiz buraya hastalar bırakıyor dedi bende siz nasıl uygun derseniz dedim adet söktürücü verdi ilişki serbest ama korunun dedi çoğul gebelik olabilir dedi herşey yolunda diyordu bugun boyle demesi çok üzdü beni herşeyden bi hayır var tabi nasip boylesmis bukadar bekledim bir ay daha beklerim
Cnm sen hangi iğneleri kaç doz kullandinCanımmmm bak bu konuda emre beye sonuna kadar güven. O yapnayalım diyosa yapma. Benim yumurtalar toplandı 9 embriyomuz oluştu. 7 tanedi gelişemedi 2 taneside eh işteydi... Sebebi benim yumurta kalitemdi. Transfer yapmayalım rapor hakkın yanmasın dedi bide ohss riskim vardı. Ben cok uzuldugum için transferde çok ısrar ettim tabi sonuç hüsran olduok ama çok üzüldüm. Sonra 2. Tedavime kadar bi vitamin verdi 28 yumurtam toplandı ve 26 sı birinci kalitedeydi. Hiç üzülme inanki negatif sonuç almak daha üzücü
Sadece 3. Denemesi olana yasa 35 yaş ustune 2 embriyoymuş kuzumEvet artik yuksek fiyatlar galiba aaaa Yesilinci banada ondan koymadi o zaman ikitane hikaye gelisim durdu falan bende transfer anina kadar 2 tane biliyodum ne kadar uzulmustum
Progon 200 dü canım. Sen ne kullamıştınCnm sen hangi iğneleri kaç doz kullandin
bende aynısını 175Progon 200 dü canım. Sen ne kullamıştın
Üzülme canım benim, gercekten ben emre beyi dinlemediğim için çok pişman olmuştum... Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlst versin inşallah....bende aynısını 175
Canim üzüldüm bende simdi.demekki sirasi gelmemis.hakkinda hayirlisi olsun.demek bu gibi durumlarda olabiliyormus hazirlikli olalim bizimde basimiza gelebilir.hayirli zamanda hayirli evlatlar nadip etsin rabbim.aminMerhaba kızlartedavim iptal oldu cok üzüldüm amh yuzunden dozu düşük başladık istenilen boyutta gelmedi emre bey ben prensip gereği boyle durumlarda devam etmiyorum dedi ama istersen iki gün daha ilaç kullanirsin buyur toplarız sağlıklı yumurta olmaz dollenmez veya tutmaz Paraná sana yazık olur boşuna stres olursun dedi ilaçların var yetmediği yerde takviye ederiz buraya hastalar bırakıyor dedi bende siz nasıl uygun derseniz dedim adet söktürücü verdi ilişki serbest ama korunun dedi çoğul gebelik olabilir dedi herşey yolunda diyordu bugun boyle demesi çok üzdü beni herşeyden bi hayır var tabi nasip boylesmis bukadar bekledim bir ay daha beklerim
Çok şükür canım hayırlı olsun inşallahSümeye üzülmü canım hayırlısı böyleymiş dr a güven bekle hem gördü gidişatı bi dahaki sefere daha iyi takip edip ilaç verir yolunda gider inşallahhhhh
Benim aşılamam oldu bugün çok iyi geçti bak ben4e ö6cekinde fazla yum oldu ohss oldum diye şimdi çok azıcık iğne vurdum bitanecik gelişti bu defada :) hayırlısı olsunnn
amin canım inşallah cümlemizeÜzülme canım benim, gercekten ben emre beyi dinlemediğim için çok pişman olmuştum... Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlst versin inşallah....
sagol canım aynen hayırlısı böyleymiş bekleyeceğiz artık emre bey ne derse o o beni Allahla aramdaki vesilem olacak inşallahCanim üzüldüm bende simdi.demekki sirasi gelmemis.hakkinda hayirlisi olsun.demek bu gibi durumlarda olabiliyormus hazirlikli olalim bizimde basimiza gelebilir.hayirli zamanda hayirli evlatlar nadip etsin rabbim.amin
sağol canım ilk duyduğumda yıkıldım ama şuan iyiyim rabbim en doğrusunu biliyor zamanı gelmemiş demekki inşlallah herşey yolunda giderde müjdeli haber verirsin bizeSümeye üzülmü canım hayırlısı böyleymiş dr a güven bekle hem gördü gidişatı bi dahaki sefere daha iyi takip edip ilaç verir yolunda gider inşallahhhhh
Benim aşılamam oldu bugün çok iyi geçti bak ben4e ö6cekinde fazla yum oldu ohss oldum diye şimdi çok azıcık iğne vurdum bitanecik gelişti bu defada :) hayırlısı olsunnn
Evet neden rahim kalinligini ayarlamamislar dogru duzgun sacmalikda neyse artik
Cok sevindim canim.ins.sorunsuz sekilde devam edersin.fndkr hayirli olsun caniim :) inss hayirli haberlerini bekliyorum kizlar cok sukur lekelenmede gecti benim bembeyaz artik gunluk pedler cok sukur hamd olsun:)
Canım sağol ama ben Cemil Hoca'yı sana Şiddetle öneririm dünya Tatlısı bir adam bak en azından bir muayeneye git senle nerdeyse 1saate yakın ilgileniyor ve seni onun kadar dinleyen bir Dr bulamazsın güven banaSelam kızlarrr
hayatcımmm bulantılar eminim çok kötüdür ama olsun miniğinin seninle olduğunu ve sağlıklı olduğunu anlamanın en iyi yoluymuş :) insallah pıtpıtlarınıda duyarsın en kısa zamandaa
Yesilincinin bugün transferi var çok heyecanlıdır eminim haberlerini bekliyorum allahım insallahhh miniği uzun zaman bekledi simdi annesine sımsıkı tutunurrr
Skapusuzda basladıne durumda acaba insallah yumurtalarbigüzel gelisiyodurrr
Tedavisi ertelenen arkadasıma çok üzüldümhayırlısı olsun ama canım
Nihan veırmak geç olsun sağlıklı olsun insallah
Bendecemil hocayıduydum çok iyiymis birde fahribaey var arkadası oda çapada hocahatta onunda bakırköydeyeri var ikisideçook iyi
Canım ben demiştim ben Cemil beye histeroskopi olmuştum 3 yıl önce ve süper memnunum tavsiye ediyorum şiddetleHadi yaa o bile bişey yapamam diyor
hani kim demişti nihan veya ırmaktı sanırım bakırköyde cemil bey var çapadada hoca o çok iyi bak bide onun arkadaaşı var bölüm başkanı fahri bey onları bii araştırsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?