- 15 Mayıs 2014
- 1.323
- 1.438
- 248
- Konu Sahibi merveeaydin
-
Çok teşekkekkür ederim insallahhh... İlk defa çift çizgi görüyorum baya güzel ni duyguymuş
Rabbim inşallah tamamına erdirsin ve herkese nasip etsin:)Evet ya sorma onu gercekten yillarca beklenen cift cizgiler bizimkiler :)
Rabbim inşallah tamamına erdirsin ve herkese nasip etsin:)
Canım benim allah razı olsun... Bu mutlulukları hep berabercyasayalım inşallahhhh:)Yesilininci canim kendiminmis gibi heyecanlandim cift cizgiyi görunce.insallah kan testiyle de onaylayacaksin bebisini.rabbim hayirlisini nasip etsin.
Ayyy bi girim sayfaya dedim inanamıyorummm o kadar sevindimki incimm inşalllah kandada çıkacakk
allahımmm ne olurrrr
çok güzeel yaa bence oldu canım böyle çıktıına göre
bi gidip kan versenmiii
bende kafayı yemek üzereyimm uyuyamıyorummm oldumu diye düşünmektenn
:):):) canim ya nasilda sevinmis Rabbim seninde olmayan herkesin olanlarinda yuzune baksin inşallah bol bol versin
valla kızzzz bi girdim yazısını okudum costummm sanada çok sevinmistim ama inciyi aylardır takip eduyorum yaaa çok acaip oldummm tabi insallahh kandada çıkacakkk
Senin nasıle gidiyor sorun yok dimii bebis nasılll
Canım arkadaşımmm bu duyguyu benşmle paylaştığın için çok çok çokkkk teşekkür ederimmmmAyyy bi girim sayfaya dedim inanamıyorummm o kadar sevindimki incimm inşalllah kandada çıkacakk
allahımmm ne olurrrr
çok güzeel yaa bence oldu canım böyle çıktıına göre
bi gidip kan versenmiii
bende kafayı yemek üzereyimm uyuyamıyorummm oldumu diye düşünmektenn
İnss cikmiycak ya oyle dusunme bende olmuycak die kan verdim 50 kusur ciktiCanım arkadaşımmm bu duyguyu benşmle paylaştığın için çok çok çokkkk teşekkür ederimmmminşallah 10 gün sonra senin sevinvinide paylaşıcaz burda emre beyin asistanı serap hanım 12. Günü bekle dedi ama galiba ben soluğu yarın hastanede alıcam. Hiç cesaretimde yok biliyomusun, aslında kan testini yaptıracak gücüm yok... Negatif görücem gibi geliyr... Nöbetci eczaneden test alim diyorum eger yine çift çıkarsa veririm kanı yoksa persembeyi beklerimmm... Ufff ne zormuşşş
Kızlar ben aşılamam yapılırken ult. İzledim sağda tam yumurtanın yanına bıraktı dr spermleri
ve bugün 5. Günüm o günden beri tam o nokta batıyorrr
dünde 1 damla kan geldi
tam o nokta kasığımda atma ve batma varrrr
kafayı yiyecemmmm
Kuzum bebiş büyüyr maşallah agrın ondandırTabi uzun zamandir takip edip hikayesini de bilince daha farkli oluyo cnm bende yatiyom hep :) bisi yapmiyom cok sukur kanama leke yok ama agri oluyo ara ara yatiom hep bebegi sali gunu emre byde gorcez insallah tutunur meleklerde bizleri hiiiic birakmazlar insallah :)
Kuzum bebiş büyüyr maşallah agrın ondandırgebelik takibini emre beylemi düşünüyosun
Buldunmu peki doktor kuzum?Bu son kontrl olcak sanirim yav cunku uzak ve pahali gelcek
Yeme kafayı:) inşallah döllenmiştir kuzum. Suan 8 hücreli felan olmalı....Kızlar ben aşılamam yapılırken ult. İzledim sağda tam yumurtanın yanına bıraktı dr spermleri
ve bugün 5. Günüm o günden beri tam o nokta batıyorrr
dünde 1 damla kan geldi
tam o nokta kasığımda atma ve batma varrrr
kafayı yiyecemmmm
Aynen ben bol bol idrar testi yapimCanımmm sen beni hiç yalnız bırakmadın destek oldunn tabi sevinecemmm çok zor beklemek allah inş. Bizim gibi uzun zaman hasret çekecnlere nasip etsinnn
bencede kendini yiyecen en güzeli ver kan
bu arada yada idrar testi al bolca hergün tekrarla
Aşılamada geç çıkarmış tüpte erken
yoksa bende yapacam
çok rahattım sözde başladım dünden beri düşünmeye uyuyamıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?