Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Ayyy bi girim sayfaya dedim inanamıyorummm o kadar sevindimki incimm inşalllah kandada çıkacakk
allahımmm ne olurrrr
çok güzeel yaa bence oldu canım böyle çıktıına göre
bi gidip kan versenmiii
bende kafayı yemek üzereyimm uyuyamıyorummm oldumu diye düşünmektenn

:):):) canim ya nasilda sevinmis Rabbim seninde olmayan herkesin olanlarinda yuzune baksin inşallah bol bol versin

:):):) canim ya nasilda sevinmis Rabbim seninde olmayan herkesin olanlarinda yuzune baksin inşallah bol bol versin

valla kızzzz bi girdim yazısını okudum costummm sanada çok sevinmistim ama inciyi aylardır takip eduyorum yaaa çok acaip oldummm tabi insallahh kandada çıkacakkk
Senin nasıle gidiyor sorun yok dimii bebis nasılll

valla kızzzz bi girdim yazısını okudum costummm sanada çok sevinmistim ama inciyi aylardır takip eduyorum yaaa çok acaip oldummm tabi insallahh kandada çıkacakkk
Senin nasıle gidiyor sorun yok dimii bebis nasılll

Tabi uzun zamandir takip edip hikayesini de bilince daha farkli oluyo cnm bende yatiyom hep :) bisi yapmiyom cok sukur kanama leke yok ama agri oluyo ara ara yatiom hep bebegi sali gunu emre byde gorcez insallah tutunur meleklerde bizleri hiiiic birakmazlar insallah :)

Canım arkadaşımmm bu duyguyu benşmle paylaştığın için çok çok çokkkk teşekkür ederimmmm inşallah 10 gün sonra senin sevinvinide paylaşıcaz burda emre beyin asistanı serap hanım 12. Günü bekle dedi ama galiba ben soluğu yarın hastanede alıcam. Hiç cesaretimde yok biliyomusun, aslında kan testini yaptıracak gücüm yok... Negatif görücem gibi geliyr... Nöbetci eczaneden test alim diyorum eger yine çift çıkarsa veririm kanı yoksa persembeyi beklerimmm... Ufff ne zormuşşş

Kızlar ben aşılamam yapılırken ult. İzledim sağda tam yumurtanın yanına bıraktı dr spermleri
ve bugün 5. Günüm o günden beri tam o nokta batıyorrr
dünde 1 damla kan geldi
tam o nokta kasığımda atma ve batma varrrr
kafayı yiyecemmmm

İnss cikmiycak ya oyle dusunme bende olmuycak die kan verdim 50 kusur cikti

Kiz yerlesme kanamasida bi iki damla olurmus oyle olmasin :)

Kuzum bebiş büyüyr maşallah agrın ondandır gebelik takibini emre beylemi düşünüyosun

Yeme kafayı:) inşallah döllenmiştir kuzum. Suan 8 hücreli felan olmalı....

Canımmm sen beni hiç yalnız bırakmadın destek oldunn tabi sevinecemmm çok zor beklemek allah inş. Bizim gibi uzun zaman hasret çekecnlere nasip etsinnn
bencede kendini yiyecen en güzeli ver kan
bu arada yada idrar testi al bolca hergün tekrarla

Aşılamada geç çıkarmış tüpte erken
yoksa bende yapacam
çok rahattım sözde başladım dünden beri düşünmeye uyuyamıyorumm

Aynen ben bol bol idrar testi yapim ömrümde ilk defa çift çizgiyi gördüm. Düşünme dicem ama düşünmemek mümkün diil kuzum... Ama kafanı rahat tut seni oyalayacak seylerle ilgilen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…