Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Selamm canlar bnde ptesi opu oluyorummm bugun gozlerim seni aradi sumeye goremedim :)))bebegin simsiki tutynsun annesine hicc birakmasin ins.irmakk test yaptinmi hadi sende ins. Hamilesindir
Yaa kizlarrr bu gece catlatma vurucam iki kutu ovitrelle aldirmisti emre bey ama bana choriomon diye toz ve su yazmis bole olan varmii baktim hic bilgide yok bu igne ile ilgili hemsire yanlislik yapmamistir dimi cok yogundu gidip soramadimda emre beye
Sağol canım seninde hayırlı olsun inşallah benimde ignemi değiştirmişti ama baskaydi bunu hic bilmiyorum içini rahat tut

Sağol canım seninde hayırlı olsun inşallah benimde ignemi değiştirmişti ama baskaydi bunu hic bilmiyorum içini rahat tut

Bizde 10 da gittik kan verdim ama 11 olmadan inmişizdir aşağı
tamam canım güvenim tam eşimdi çok beğendi emde beyi demek öyle uygun gördü
transfer nasıl geçtii miniğini gördünmü o an çok güzelmişşş

Selamm canlar bnde ptesi opu oluyorummm bugun gozlerim seni aradi sumeye goremedim :)))bebegin simsiki tutynsun annesine hicc birakmasin ins.irmakk test yaptinmi hadi sende ins. Hamilesindir
Yaa kizlarrr bu gece catlatma vurucam iki kutu ovitrelle aldirmisti emre bey ama bana choriomon diye toz ve su yazmis bole olan varmii baktim hic bilgide yok bu igne ile ilgili hemsire yanlislik yapmamistir dimi cok yogundu gidip soramadimda emre beye
Kuzum bende ovitrella almıştım ama pco dan dolayı baska igne vuruldum

Kuzum bende ovitrella almıştım ama pco dan dolayı baska igne vuruldum

Sağol canımmm yüreğime su serptiniz nette bilgi yok bu ilaçla ilgili merak ettim neden diye neysee emre bey eminim en doğru kararı verdi :)) reçeteyi asağıdaki kız yazdı bu defa yoksa düsünmezdim kendinden alsaydım hemen aydınlatırdı :)))

Transferimde cuma veya ctesi olurmus ins, kaliteli olursa tabi
bu kadar hızlı olmasına çok sasırdım ve çokk heyecanlıyımm

Bizde 10 da gittik kan verdim ama 11 olmadan inmişizdir aşağı
tamam canım güvenim tam eşimdi çok beğendi emde beyi demek öyle uygun gördü
transfer nasıl geçtii miniğini gördünmü o an çok güzelmişşş
Aynen canim çok güzel bi andı inşallah sende yasayacaksin dualarla aldık Biraktilar beyaz melegimi gördüm

Aynen canim çok güzel bi andı inşallah sende yasayacaksin dualarla aldık Biraktilar beyaz melegimi gördüm

inşallahhh canımmm
heyecanlıyımmm
bir buçukta iğneye gidicez bekliyorumm :)))

Meleğin hiç kopmasın senoen insallah müjdeli haberini alırız

Irmak girmemis yaa ins, hamiledirrr

Selam canlarim bebisimi aldım geldim inşallah bana sımsıkı tutunur bir omur benimle olur herşey yolunda gitti merkez baya yoğundu transfer coktu hepimiz için hayırlısı Irmakaksu Irmakaksu güzel haberlerini bekliyorum
Canım benim çok teşekkür ederiz...senin için dua ediyorum bak inşallah Bebeğin sana sımsıkı tutunsun ....ve tedavide ki tüm arkadaşlarımında en kısa zamanda Rabbim göbüşlerini doldursun ve tamamına erdirsin Rabbim...hamilelerin Duası kabul olur derler ona göre ha:):)çok şükür pozitif

inşallahhh canımmm
heyecanlıyımmm
bir buçukta iğneye gidicez bekliyorumm :)))

Meleğin hiç kopmasın senoen insallah müjdeli haberini alırız

Irmak girmemis yaa ins, hamiledirrr
İnşallah canım insallah

Canım benim çok teşekkür ederiz...senin için dua ediyorum bak inşallah Bebeğin sana sımsıkı tutunsun ....ve tedavide ki tüm arkadaşlarımında en kısa zamanda Rabbim göbüşlerini doldursun ve tamamına erdirsin Rabbim...hamilelerin Duası kabul olur derler ona göre ha:):)çok şükür pozitif
Ayyy canım benim coook sevindim ya Rabbim kucağına aldigin günleri göstersin inşallah darısı bana artik

Kızlar düşük tehlikem var dualarını eksik etmeyin ama emre beyin hakkını ödiyemm gerçekten Aldıgı ki pahalı değil her kuuruus helal olsun ... Rabbimde ona hiç sıkıntı vermesin. Salya sümük oldugum her anda Allah kelamını agzından düşürmeden beni hep destekledi... Şimdi dinlenıyor ve iğne oluyorum dualarım sizinle

Kızlar düşük tehlikem var dualarını eksik etmeyin ama emre beyin hakkını ödiyemm gerçekten Aldıgı ki pahalı değil her kuuruus helal olsun ... Rabbimde ona hiç sıkıntı vermesin. Salya sümük oldugum her anda Allah kelamını agzından düşürmeden beni hep destekledi... Şimdi dinlenıyor ve iğne oluyorum dualarım sizinle
Korkma canım içini ferah tut... Dinlen bol bol... İnşallah seninle kalacak bebiş...

Canim nasil oldun aklimda ve dualarimdasin.. bak cok sukur kalp atisinida Duymusun bolca dinlen

Ayçacım iyi olamk ıcın cabalıyorum dinlenıyorm yatıyorum evde kalkıyorum dolanıyorum iğne oluyorum dua edıyorum... okadar kötüydüm ki emre bey sağolsun toparlanıyım dıe o yavas kalp atıslarını duymam ıcın cabalı Allah razı olsun... önemli olan bu hafta bakalım kanamam ne halde bebeğim buyudumu kalp atısı devam eıdyormu Rabbim yar ve yardımcımız olsun .. sen ne yaptın sende duymusndur artık pı pıtları

Canim benim Allah yardimcin olsun bu hafta dahada guclu duyucaksin pit pitlari ben inaniyorum..benim emre beyle bu cuma kontrolum ama ben dayanamdim persembe gunu baska bi dr gittim cok sukur duydum..tabi onemli olan emre beyin degerlendirmesi ins.cuma gunude guzel haberler almak kismet olur..bazen ole korkuyorum ki bende acaba kalbi atmaya devam ediyomu ters bisey varmi diye vesveseye kapiliyorum..

Irmakcımmmm çok sevindimmm gözünüz aydın inşallah çok sağlıklı devam eder hepinizin hamileliği kızlarrrr

incim takvimi nihayet yapmışsın hayırlı olsunnnn :))

Back
X