- 31 Mayıs 2014
- 398
- 426
- 78
- Konu Sahibi merveeaydin
gözün aydın canım inşallah herşey yolunda gider endişe korku elimizde değil
ama erken duymussun emre beyle rahat rahat duyarsın karındamı vajınalmı baktırıyorsun hala

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnmmm Rabbim kat kat arttirsin insallah cooook sevindiimmm basi cektik devamida geliyor ne guzelll hadi kizlar insalllah iyi sonuclar alirizCanım pozitif çıktı değerim pazartesi katlanır inşallah...
Âmin canım biliyormusun biz daha sevinemedim desem yeridir...4aylık bir bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj oldum o 4 aylık zaman geçse bi heralde ancak o zaman bu korkuyu atarız üstümüzden..yarın katlanır inşallah bhcgirmak cok sevindim Rabbim tamamini erdirsin saglikla gelsin kuzucuk![]()
İnşallah burdaki tüm arkadaşlarımında tedavileri hep pozitif olur bunu canı gönülden istiyorum ve diliyorumCnmmm Rabbim kat kat arttirsin insallah cooook sevindiimmm basi cektik devamida geliyor ne guzelll hadi kizlar insalllah iyi sonuclar aliriz![]()
Irmakcimm kotu dusunme bu kez oyle plmayacak allahin izni ile benimde dualarimda sizler varsiniz..[/QUOTEinşallah tatlım ya bakalım şu an için Emre bey gayet iyi dedi..eşimle Konuşurken ne kadar hassas anlayışlı bir Dr anlatamam nerdeyse bizden çok sevindi desem yeridir...ben zor bir hastaydım 4. Tüp te tuttu şükür...önemlisi devam etmesi tabiki...4.şubatta randevumuz var bakalım şimdi Geçmez bu 9gün:)
Çok sevindim darısı basıma inşallah bende simdi uzandim yine kasiklarimda ağrı var normal mi bilmiyorum inşallah herşey yolunda gider cnmSkyapusuz nerdesin nasıl gidiyor zaman canım?ne zaman tahlil yapacaksın?ben 4şubatta kese ve kalp atışı için Emre beye gideceğim..inşallah herşey yolunda gider..kozlar nerdesiniz birden ses soluğunuz kesildi?yeşilinci içine Doğan gerçekleşti canım sen yazdığında öyle garip hissetmiştim ki anlatamam.çok uzak bi duyguydu bana hep olmayacakmış gibi geliyordu![]()
Tabikide olur tatlımmmmm....naptın canım dinleniyorsun değil mi?gittin mi Dr a daha sonra düşük tehliken vardı değil mi canım?merak ettim seniIrmakaksu ben ses versem olurmu canım
Kasıklarında kimin ağrısı varsa tutuyor canım ben çok üzülmüştüm bende hiç belirti yok diye...hiçbir hamileliğimde de olmadı...ama tabi hiçbiri de doğmadıÇok sevindim darısı basıma inşallah bende simdi uzandim yine kasiklarimda ağrı var normal mi bilmiyorum inşallah herşey yolunda gider cnm
Beş şubat canım inşallah öyledir sağol dualarını eksik etmeKasıklarında kimin ağrısı varsa tutuyor canım ben çok üzülmüştüm bende hiç belirti yok diye...hiçbir hamileliğimde de olmadı...ama tabi hiçbiri de doğmadıbence seninde tuttu canım:)test tarihin ne zaman ?
Canım prolaktin depot mu oluyorsun yoksa günlük 50mg iğne mi?bol bol su iç ve iyice dinlen canım...kanaman mı var dı?birde moral çok önemli unutma bunu...Irmakaksu ben ses versem olurmu canım
olacak canım karnını sev Konuş onunla ve hiç iş mil yapma Koru kendini...Emre bey söylemiştir su çok önemli günde 2-2,5litre içtim bence sende ihmal etme...burdaki tüm Arkadaşlarım dualarımda ben 5 Yıldır uğraşıyorum Allah'ım biliyor 2 yumurta takibi 2aşılama 4tüp bebek,1laparoskopi,1histeroskopi,2kürtaj,3rahim filmi,sığdırdık bu 5yıla nasıl ama:)Beş şubat canım inşallah öyledir sağol dualarını eksik etme
Canım dualarım seninle ve o iğnelerin nasıl yaktığını kalçadan bacağa doğru nasıl yanmayla yayıldığını benden iyi kimse bilemez....ben önceki gebeliğimde hergüne proluton depot vuruluyordum bir kanamam vardı hiç durmuyordu bacaklarından akıyordu...ve inan dua ettim Hayırlısı değilse bitsin dedim...senin durumun çok daha iyi lekelenme de geçecek canım ben eminim ama yat Biraz sık dişini geçecek bu günlerprogestam 50 mg oluyorum ya ogunkı kanamam yok cok sukur ama lekelenmem devam edıyor... çok yatmayı sevmıyorum ama mecbur elımden geldıgınce prolaktını emre bey 1 kerelık o yogun kanama gunu vurdurdu ama ınsallah ebbegım benımledır