Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Yok canim dusunceni paylasman cok guzel haklisin bu konuda bende tereddut etmistim bi kist icin niye kestiler baska yolu yokmuydu dedim htta
Arastirdim bu kistler bu sekilde aliniyomus agrisi gecmiyosa off ne bilim
En kotusu ne biliyomusun dogum yapsan komaz bebegin acini azaltir ama yok gerci cok kotuydu o agrilar belki yapilmasaydi kist patliycakti ne bilim

Ariyim canim pazartesi en iyisi anlatim durumu cagirirsa bi muayene edilip bakilir ne ypilmis ne durumda..

Tüp bebege başlamadan kist varmıydı ki?

Aynen cnm görüş bi bakalım hakkında hayırlısı olsun

Anladım canım rapor dondurulmuş embriyo için Geçmiyor tatlım...çünkü sen bir kere transfer erirmişsin...bende senin gibi idim..gerek kalmadı şimdilik ama ben sormuştum 2.ye olmuyor 2500tl demişlerdiama yeni rapor çıkarabiliyormusun döndürülmüştüm varken onu bi sor bence havuz yapar kullanırsın bence ne dersin?ben öyle düşünüyordum

Evet kizlar haklisiniz goruseyim yazarim sizede
Canım apar topar nasıl kestiler seni öyle şok oldum...o liselerin tüp bebek öncesi neden görülmedi?acaba tüp esnasında mı oluştu?artık doktora da güvenemez olduk iyice...ama bi sonraki deneme için kistlerinin alınması iyi olmuş bence..hemen yılmak yok denemeye devam..bak ben neler yaşadım bi bilsen

Insan hic ummadigi seyler yasiyo ben nasil soka girdim bir bilsen ama o agriyla kurtarin beni uyutun beni yalvaririm dedigimi hatirliyorum :)
Ya sinsi bu kistler yada tedaviden sonra olustu ve adetle atilmadi bilmiyorumki
Tek umudum birdaha tekrarlamamasi ve vucudumu arindiracam ya bisure ilac yok rahim dinlenirde ilacsiz nasilsa dondurulmuslarla denerim ama bu korkuyu nasil aticam bilmiyorumm

Ah be güzelim çok acı çektiğini tahmin edebiliyorum yazın yansıtıyor..,inşallah çok sürmeden sende hamile kalır Bebeğini kucağına alırsın dualarım seninle

fndkr cnm sen arandığında bende oradaydim emre beylede konuştuk bende anlattım dedi benim bilgim yoktu bilgim olsa arardim tabi diye bu arada pitpitlari da net duyduk şükürler olsun

fndkr cnm sen arandığında bende oradaydim emre beylede konuştuk bende anlattım dedi benim bilgim yoktu bilgim olsa arardim tabi diye bu arada pitpitlari da net duyduk şükürler olsun

Aaa canim gozun aydinnn bugunmu gittin
Ben aranmadimkii
Psikolog aradi sabah omu soledi acaba durumumu
Ariycakmiymis pekii :)) yaa bende arayabilirim aslinda sadece ne yapmam gerektigini merak ediyorum bundan sonrasi icin ve ne dicek bu duruma ne durumda rahim merak var..
Kulupten yazistimizimi soledin :)))) ben oldumu nasil anladin :)

Canım görüştünmü emre beyle???

tam oturuyordum canım funda kara dedi aklıma sen geldin ameliyat felan diyince kesin o dedim bende anlattım acil ameliyata almışlar eşi aramış vs diye yazıştığımızı biliyor zaten oda bana bilgi ulaşmadı dedi yardımcısı seni arayabilir olmadı yarın sen ara cnm

Bugun pazartesi cok yogun olabilecegibi dusunup aramadim kizlar birde miray hanim sabah aradiginda gecmis olsun negatif olmus diyince durumu anlattim
Demek o bilgi verdi sagolsun. Yarin biraz beklim arim o zaman
Sagol sumeyecim cok dusuncelisin..

Bugun pazartesi cok yogun olabilecegibi dusunup aramadim kizlar birde miray hanim sabah aradiginda gecmis olsun negatif olmus diyince durumu anlattim
Demek o bilgi verdi sagolsun. Yarin biraz beklim arim o zaman
Sagol sumeyecim cok dusuncelisin..
sende sağol cnm

merhaba arkadaşlar,
fundacım çok geçmiş olsun canım.Allah birdaha yaşatmasın.umarım en kısa sürede iyileşir ve kaldığın yerden başlarsın.
sümeyyecin seninde gözün aydın duymuşsun pıtırcığı.rabbim devamını getirsin inş.
öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…