- 23 Şubat 2013
- 2.202
- 1.349
- 448
- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.341
sağol kuzum rabbim sanada nasip etsin hayırlısı ilemerhaba arkadaşlar,
fundacım çok geçmiş olsun canım.Allah birdaha yaşatmasın.umarım en kısa sürede iyileşir ve kaldığın yerden başlarsın.
sümeyyecin seninde gözün aydın duymuşsun pıtırcığı.rabbim devamını getirsin inş.
öpüyorum hepinizi
Canım tüm kalbim sizinle...Nihancim cok tesekkurler
Rabbim tez vakitte bizlere bu guzel duyguyu yasatir insallah
canım nasılsın kanaman felan yok inşallahCanım tüm kalbim sizinle...
Canım tüm kalbim sizinle...
Canım iyiyim çok şükür kanamam oluyor arada sürekli Dr da alıyoruz soluğu...ama bebişimiz büyüyor şükür...sen nasılsıncanım nasılsın kanaman felan yok inşallah
ohh şükür cnm yaaa bende iyiyim sağol bizde büyüyoruz 11 inde emre beye gideceğiz yine bazı testler istedi yarın aile hekiminde onları yaptıracağım bulantım yok bazen oluyor haftada bir iki inşallah sonradan artmaz yumurtadan tiksindim yiyemiyorum artıkCanım iyiyim çok şükür kanamam oluyor arada sürekli Dr da alıyoruz soluğu...ama bebişimiz büyüyor şükür...sen nasılsın
Canım ben Emre Bey'le devam edemiyorum,biz 4senedir doğum için özel sağlık Sigorta'sı ödüyoruz eski Dr Um Memorial de ona devam ediyoruz..Emre beyin orda doğum yapılmıyor başka hastaneye de emre beyi getirirsek ayrıca emre beye Ücret ödemek zırundayız...sigortam orada Geçmiyorohh şükür cnm yaaa bende iyiyim sağol bizde büyüyoruz 11 inde emre beye gideceğiz yine bazı testler istedi yarın aile hekiminde onları yaptıracağım bulantım yok bazen oluyor haftada bir iki inşallah sonradan artmaz yumurtadan tiksindim yiyemiyorum artıkzaman çabuk geçsin
Canım ne yaptın merak ettim seniCanimmm cok sagolll
Sali randevum var kizlar bakalim neler olcak..
Nihan sen ne yaptın Bursa'da yaptıracaktın sanırım yanlış mı Hatırlıyorum?gelişmelerden bizi haberdar et olur mu?hamilelerin Duası kabul oluyorsa hepiniz için Can'ı gönülden diliyorum kucaklarınızın dolmasını biram öncemerhaba arkadaşlar,
fundacım çok geçmiş olsun canım.Allah birdaha yaşatmasın.umarım en kısa sürede iyileşir ve kaldığın yerden başlarsın.
sümeyyecin seninde gözün aydın duymuşsun pıtırcığı.rabbim devamını getirsin inş.
öpüyorum hepinizi
amin cnm inşallah rabbim korusun meleklerimizi bende esenyurt ta oturuyorum torium un üst tarafında bugün bende kan idrar testi istemişti emre bey onları yaptırdım muayene olmadım inşallah iyidir meleğim zaman geçmek bilmiyor hep bi korku var biz tüp bebiş annelerinde bi şey olur mu diye Allahım diyorum sevincimizi tam kıl kucağımızdada görmeyi nasip et sağlıkla bende avcılar hospital veya nisa hastanesi ni düşünüyorum muayene ye gideceğim hangisinden memnun kalırsam artık :)Canım ben Emre Bey'le devam edemiyorum,biz 4senedir doğum için özel sağlık Sigorta'sı ödüyoruz eski Dr Um Memorial de ona devam ediyoruz..Emre beyin orda doğum yapılmıyor başka hastaneye de emre beyi getirirsek ayrıca emre beye Ücret ödemek zırundayız...sigortam orada GeçmiyorDoğumu Memorial de hiç Ücret ödemeden yapacağız inşallah aksilik çıkmazsa sigortamız karşılayacak ..ben de pazartesi randevum var zaman hiç Geçmiyor kanamam devam ediyor maalesef az az da olsa geliyor...rahat bir hamilelik geçiriyorum çok şükür bir sıkıntım olmadı şimdiye kadar...Sen berde oturuyorsun uzak mı taksime...ben Beylikdüzü'ndeyim ve Şişli de çok uzak kalıyor ama oraya devam edeceğim hep içimde ukteydi Memorial oraya hep ameliyat kürtaj için gittim inşallah son olmuştur da bu sefer doğum için gitmeyi Rabbim nasip eder
Gönlünü ferah tut canım iyidir kuzun inşallah:) artık normal bi hamikeden farkımız yok çok şükür... Evin çok uzakmış taksime gidip gelmek çok zor ... Ben medipole gidiyorum orayıda bi düşün istersen ben çok memnununum... Emre beye sormuştum medipolü, iyi gğzel bi hastane demiştiamin cnm inşallah rabbim korusun meleklerimizi bende esenyurt ta oturuyorum torium un üst tarafında bugün bende kan idrar testi istemişti emre bey onları yaptırdım muayene olmadım inşallah iyidir meleğim zaman geçmek bilmiyor hep bi korku var biz tüp bebiş annelerinde bi şey olur mu diye Allahım diyorum sevincimizi tam kıl kucağımızdada görmeyi nasip et sağlıkla bende avcılar hospital veya nisa hastanesi ni düşünüyorum muayene ye gideceğim hangisinden memnun kalırsam artık :)
İnşallah cnm benim nerdeki medipole gidiyorsun eşim uzak diye Nisa yi bile istemiyor deli ediyor beniGönlünü ferah tut canım iyidir kuzun inşallah:) artık normal bi hamikeden farkımız yok çok şükür... Evin çok uzakmış taksime gidip gelmek çok zor ... Ben medipole gidiyorum orayıda bi düşün istersen ben çok memnununum... Emre beye sormuştum medipolü, iyi gğzel bi hastane demişti
Doktor seçmek çok zor gerçekten. Şu zamana kadar kaç doktor gezdim bilmiyorum:) ya doktorun tecrübesine güvenemedim yada tecrübeli oldu kimyamız tutmadı ısınanadım:) medipol megaya gidiyorum. Çok şükür iyi gidiyr benim... Hamileliğin en rahat zamanı:)İnşallah cnm benim nerdeki medipole gidiyorsun eşim uzak diye Nisa yi bile istemiyor deli ediyor benidoktor secmek zor gerçekten ya haftaya emre beyle son buluşmamız var Bakalım nasıl olacak kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor
öyle oluyor cnm bakacağız bizde artık ilk üç bölümle son üç bölüm zor geçiyor diyorlar :)Doktor seçmek çok zor gerçekten. Şu zamana kadar kaç doktor gezdim bilmiyorum:) ya doktorun tecrübesine güvenemedim yada tecrübeli oldu kimyamız tutmadı ısınanadım:) medipol megaya gidiyorum. Çok şükür iyi gidiyr benim... Hamileliğin en rahat zamanı:)
Hayırlısı olsun canım benim inşallah buz bebisin yüzünü guldurecek merak etme o ilaçları hic duymadım ama emre bey en güzelini bilir bu arada ilk asermeye de başladım çok pis can erik çekiyor cnm offfSelam kizlar,
Gorustuk emre beyle her zamanki gibi cok guzel gecti ve yuksek bir moralle ayrildik yanindan..
Ilac tedavisi verdi bana bikac ay sonrada dondurulmuslarimla deniycez nasipse.
Femara ve promulit kullaniyorum
Femara kullanan oldumu meme kanseri ilaciymis..
Canım hersey yoluna giriyor senin için çok sevindim:)Selam kizlar,
Gorustuk emre beyle her zamanki gibi cok guzel gecti ve yuksek bir moralle ayrildik yanindan..
Ilac tedavisi verdi bana bikac ay sonrada dondurulmuslarimla deniycez nasipse.
Femara ve promulit kullaniyorum
Femara kullanan oldumu meme kanseri ilaciymis..
Hayırlısı olsun canım benim inşallah buz bebisin yüzünü guldurecek merak etme o ilaçları hic duymadım ama emre bey en güzelini bilir bu arada ilk asermeye de başladım çok pis can erik çekiyor cnm offf
Canım hersey yoluna giriyor senin için çok sevindim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?