Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

aynen öle ben tüp bebek konusunda artık o kadar çok doktorla ve hastaneyle içli dışlı oldum ki allah hepinize hayırlı evlatlar versin inşallah. öncelikle tabiki bunu isteyin kızlar. Şöyle bu bilgiyi telefon ile istanbul tüp bebekten öğrenebilirsin canım detaylı bilgiyi illa gidip almana gerek yok. Yalnız gideyim diyosan da emre bey ztn bunun için ücret almıyor. Ben kalp atışlarını duyduktan sonraki kontrolümde muayene ücreti verdim o da bir kerelik genel olarak işlemin bütününden aldıkları para harici hiç bir ücret ödemedim.

tecrübe ve bilgilerinle yardımcı oldugun çok tesekkürler.. inşallah bizede o minik kalp atışını duymak nasip olur.. ben şimdi aradım istanbul tüp bebegi 3 yıl evlilik şartı var ama bizde bilmiyoruz sene olarak mı yoksa doldurmak şartmı rapor çıkartıcanız kurumdan bu bilgiyi alabilirsiniz dedi.. bende eger doldurmak şart degilse hemen başlamak istiyorum .[/QUOTE]

Canım orası kesin bilgi vermediyse o zaman sende Süleymaniye kadın doğumu ara bak orda tüp bebek bölümü var bağlandığın zaman bilgi veriyorlar. rahim filminiz güncel olsun özellikle 2 sene geçmişse tekrar istiyor. eğer ordan rapor alacaksınız biraz git gel yapacaksınız. ya 3 seneyi doldurmak derken 1-2 ay dan bi sorun çıkaracaklarını sanmıyorum ztn rapor çıkarma aşamasında baya bir süre geçiyor. o yüzden tamamlamış olursunuz ztn süreyi :) bir de son olarak amh isteyecekler sizden bu test hemen çıkmıyor aşağı yukarı 10 -15 günde filan çıkıyo yalnış hatırlamıyosam özel bir test devlet karşılamıyor. çapa tıp fakültesinde yaptırdım 50 liraya ben o zaman aklınızda bulunsun diyom ya önce bu testleri ve gerekli evraklı hazırlayın (ikametgah, resim, daha önce tüp bebek yaptırdıysanız imzalı belge veya yazı). Kan testlerini sonra yaptırın çünkü belli bi zaman sonra onları tekrar istiyolar zamanı geçmiş diye.

rapor işi meşakkatli biraz süleymaniye beni çok uğraştırdı yada bilmiyom diğer arkadaşlar nasıl yaptırdı ama baya zaman alıyo. o yüzden hiç acele etme canım zamanı gelince sizinde güzel evlatlarınız olacak inşallah unutmayın moral çok önemli hiçbişey için canınızı sıkmayın ben size tüp bebek maceramı anlatsam burda roman olur belki oturur benimle ağlardınız. ama şuan 6 aylık bir oğlum var dünya tatlısı allah hepinize hayırlısı ile bir evlat nasip etsin inşallah.

rapor işi meşakkatli biraz süleymaniye beni çok uğraştırdı yada bilmiyom diğer arkadaşlar nasıl yaptırdı ama baya zaman alıyo. o yüzden hiç acele etme canım zamanı gelince sizinde güzel evlatlarınız olacak inşallah unutmayın moral çok önemli hiçbişey için canınızı sıkmayın ben size tüp bebek maceramı anlatsam burda roman olur belki oturur benimle ağlardınız. ama şuan 6 aylık bir oğlum var dünya tatlısı allah hepinize hayırlısı ile bir evlat nasip etsin inşallah.

ewet canım uzun bir yol ve sabır ve inanmak gerekiyo en başta.. benim eşimin degerleri çok düşük baya ugrastım yıprandık baktım yükselmiyo tüp bebege karar verdik..Allah isteyen herkese nasip etsin.emre bey için çok güzel yorumlar okudum içim biraz daha rahatladı..inşallah bigün bende burdan güzel haberler verrim sizlere..bu ay regl dönemni beklyorum gidicem. hangi devlet hastanesine gitsem diye düşünüyorum süleymaniye zorlamış seni.

evet ama belli hastaneler veriyor zaten bu raporu senin evine yakınsa eğer süleymaniyeye gidebilirsin aslında bilmeyen için çok zor ama ben şimdi neyin nerde olduğunu bildiğim için size yardım edebilirim. karşıda da zeynep kamil veriyo sanırım raporu dediğim gibi istediğiniz zaman herşeyi sorabilirsiniz.
Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.
ben hepinizin yorumlarını okuyorum biliyomusunuz tüp bebek hastasıyken hiç buraya yorum yapmadım ama yapılan yorumları okuyordum. kendi kendime üzülüodum sizinle ağlıyodum. sonra transferim oldu ve hiç formlara girmedim kimsenin yorumunu okumadım ve sadece recep ivedik gibi filimler izledim :)) şaka deil gerçek.
umrumda olmadı hiçbişey kabız olma dediler transfer ertesi kabız oldum :) inanın hiç bunları takmayın ben hamilelik testi bile yaptırmadım nasıl olsa olmayacak dedim çünkü adet ağrılarım başlamıştı. emre bey arıyor ve test yaptırmam gerektiğini söylüyordu. 3-4 gün daha yaptırmadım erteledim. doktorum arayıp durumumu soruyordu eşim artık gidip yaptıralım şunu napalım artık dedi idrarda pozitifi gördüm ve testi bile kendim yapmadım :) idrarı sağlık ocağındaki hemşire alıp yaptı düşünün bana testi gösterdiğinde bir anda nefes alamadım ölece angut kuşu gibi kaldım :)

maşallah topiğimiz hareketlenmiş yine:KK19: bu sabah emre beyin hastası olan bi arkadasımız güzel melegini kucağına aldı:) maşallah annesininde bebeğininde sağlığı çok iyi:KK68: darısı bizlere inşallahhhh.... Bu arada bende süleymaniyede almıştım raporumu 20 günde çıkmıştı...

maşallah diyelim hayırlı evlat olsun. Rapora gelince gene 1 ayı buluyor. pembemsi_merve sen günlere aylara takılma be güzelim bismillah de biran önce git raporunu al.

ben 6 senelik evliyim be güselim 32 yaşındayım. sana tavsiyem ne biliyomusun bu sene güsel bir tatil yapın eşinle tüp bebek şu bu bunları hiç düşünme ben öyle yaptım bodruma gittim oh mis gezdim eğlendim. beklemek zorunda kalsanda bunu hayra yor. sakın kendini bu konuda sıkma. olmuyorsa eylülü beklersin canıms sadece bi kaç ay var önümüzde bak hiç acele etme. ben ilkinde acele ettimde ne oldu sonuç hüsrann. o yüzden senin moral ve motivasyonun daha önemli sen önemlisin bunu hiçbir zaman unutma.

bence başla geç bile kaldın hiç bunları düşünüpte kendi kendini zora sokma tatlım ztn zorlu bir sürece gireceksin aylar öncesinden niye kendini yıpratıyosun erken rezervasyonlara bak sen şimdi raporu bırak zamanı geldiğinde allahın izniyle raporda olur yumurta toplamada transferde bebişte :)

Ayyy gozunuz aydin canim her ikiside cok guzel ama boyle duyunca insan bi garip oluyor oglun oluyor demek saglikla gelsin minik pasan ismi cok guzel iyi yapmissin emre isminide koymakla emre bey mukemmel bir dr. Cok pozitif enerjisi var yanindan hep mutlu ayriliyorum sabirsizca bekliyorum gideeccegim zamani..
Allah razi olsun ondan
sağol canım inşallah rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah onun gibi çok sevilen başarılı bi insan olur inşallah :)

Kizlar merhaba pkos hastasiyim ve tüp bebek dusunuyorum e pkos olunca haliyle biraz da kilo var sizce engel olur mu tup bebege
gidip görüş cnm bende pko hastasıyım ama kilom yok yumurtalarım çok dirençliydi şükür sonuç pozitif

maşallah topiğimiz hareketlenmiş yine:KK19: bu sabah emre beyin hastası olan bi arkadasımız güzel melegini kucağına aldı:) maşallah annesininde bebeğininde sağlığı çok iyi:KK68: darısı bizlere inşallahhhh.... Bu arada bende süleymaniyede almıştım raporumu 20 günde çıkmıştı...
canım hayat yani emine değil mi doğum yapan bana yazmış yarın doğum var diye dün

Kızlar merhaba nasılsınız uzun zaman oldu yazamadım..biraz sıkıntılı durum yaşıyorum plasenta previa parsiyalis diye tabu koyuldu..3pedi dolduracak kadar kanamam olup acil gidince dıktorum hamileliğimi yatarak geçirmem gerektiğini belirtti..ve 3gaftadır sadece yatıyorum:(çok kan kaybı olup acil bebek alınabilirmiş benim Hayatım tehlikede olduğu için ..24.haftaya kadar plasentası. Rahim Büyüdükçe rahim ağzını açmasını umuyoruz inşallah Allah'ım bize yardım eder.eğer açılmazsa hastanede yatıcakmışım bebek erken gelmesin diye doğuma kadar...sizlerin haberlerini hep oluyor ama moralsizlikyen bi türlü yazamıyordum

Bı arada rapor çıkarmaya çalışan arkadaşım aşılaman yoksa bence hemen gitmelisin zaten onlar sana 2 aşılama yapana kadar 6 ay geçer ...direkt rapor vermiyorlar eğer erkek problemliyswniz aşılama istiyorlar,,tüpler kapalıysa direk veriyorlar yaşın 35üstü ise aşılama da istemiyorlar ..benim Eş Kaynaklı rapor aldık ve 1aşılama istediler yaşım 34.5olmasına rağmen.önceden 1 aşılamam vardı çünkü..toplam süresi 4ayı buldu rapor için

benimde eş kaynaklı ama bizim sayımız çok düşük arastırdğm kadaryla bu durumlarla direk tüp bebek için rapor veriliyomuş.inşallah öyle olur.

benimde eş kaynaklı ama bizim sayımız çok düşük arastırdğm kadaryla bu durumlarla direk tüp bebek için rapor veriliyomuş.inşallah öyle olur.
Canım toplamda hareketli sperm sayısı 5mülyon altındaysa evet veriliyor ama orası her tahlili ordan istiyor bizim ordaki spermiyogramda 6milyon çıkınca alamadık

Kızlar merhaba nasılsınız uzun zaman oldu yazamadım..biraz sıkıntılı durum yaşıyorum plasenta previa parsiyalis diye tabu koyuldu..3pedi dolduracak kadar kanamam olup acil gidince dıktorum hamileliğimi yatarak geçirmem gerektiğini belirtti..ve 3gaftadır sadece yatıyorum:KK43:çok kan kaybı olup acil bebek alınabilirmiş benim Hayatım tehlikede olduğu için ..24.haftaya kadar plasentası. Rahim Büyüdükçe rahim ağzını açmasını umuyoruz inşallah Allah'ım bize yardım eder.eğer açılmazsa hastanede yatıcakmışım bebek erken gelmesin diye doğuma kadar...sizlerin haberlerini hep oluyor ama moralsizlikyen bi türlü yazamıyordum
Canım çok geçmiş olsun Rabbim seni ve meleğini korusun inşallah onu size bagislasin moralini yuksek tut biliyorum zor ama o seni hisseder unutma güzel haberlerini bekliyorum

Back
X