Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Kızlar merhaba nasılsınız uzun zaman oldu yazamadım..biraz sıkıntılı durum yaşıyorum plasenta previa parsiyalis diye tabu koyuldu..3pedi dolduracak kadar kanamam olup acil gidince dıktorum hamileliğimi yatarak geçirmem gerektiğini belirtti..ve 3gaftadır sadece yatıyorum:KK43:çok kan kaybı olup acil bebek alınabilirmiş benim Hayatım tehlikede olduğu için ..24.haftaya kadar plasentası. Rahim Büyüdükçe rahim ağzını açmasını umuyoruz inşallah Allah'ım bize yardım eder.eğer açılmazsa hastanede yatıcakmışım bebek erken gelmesin diye doğuma kadar...sizlerin haberlerini hep oluyor ama moralsizlikyen bi türlü yazamıyordum
Canım inşallah düzelir... Benimde marjinal plasenta ... Çıkmadı yukarı bi türlü:( rahim agZımı tam kapatmıyomuş ama riskliymiş... Daha önce iki kerede rahim agzımdan ameliyat olmuştum... Bu iki durum birlesince daha sıkıntılı oldu durum:( rabbime emanetiz....

Canım inşallah düzelir... Benimde marjinal plasenta ... Çıkmadı yukarı bi türlü:KK43: rahim agZımı tam kapatmıyomuş ama riskliymiş... Daha önce iki kerede rahim agzımdan ameliyat olmuştum... Bu iki durum birlesince daha sıkıntılı oldu durum:KK43: rabbime emanetiz....
Inanmıyorum tatlım senin durum benimkinin daha hafifi gibi..bende 1histeroskopi,1laparoskopi,2kürtaj,ve yaşta 36olunca sigara da kullanınca eskiden kaçınılmaz oldu:(sende kanama olmuşmuydu?kaçıncı haftada anlaşıldı?benim 13te kanama oldu ve çok korkuyorum...sende yatıyormusun

Canım inşallah düzelir... Benimde marjinal plasenta ... Çıkmadı yukarı bi türlü:KK43: rahim agZımı tam kapatmıyomuş ama riskliymiş... Daha önce iki kerede rahim agzımdan ameliyat olmuştum... Bu iki durum birlesince daha sıkıntılı oldu durum:KK43: rabbime emanetiz....
Banada 24.haftaya kadar Çıkabilir dediler ama bakalım inşallah dua ediyorum bari rahim ağzının Önünü açsa

Inanmıyorum tatlım senin durum benimkinin daha hafifi gibi..bende 1histeroskopi,1laparoskopi,2kürtaj,ve yaşta 36olunca sigara da kullanınca eskiden kaçınılmaz oldu:KK43:sende kanama olmuşmuydu?kaçıncı haftada anlaşıldı?benim 13te kanama oldu ve çok korkuyorum...sende yatıyormusun
Yok çok şükür kanama olmadı. Benim rahim agzı ameliyatlı oldugu için rahimagzı yetmezliği riskim var... Bunun sonucu erken doğum Allah korusun:( ayrıntılı ultrasonda doktor plesanta rahim ağzına yakın yerleşmiş ancak ilerleyen haftalarda yukarı çıkar büyük ihtimal demişti. Geçen haftaki kontrolümde doktorum yukarı çıkmadıgını dikkat etmem gerektiğini söyledi. Devamlı yatmam lazımmış:(

Yok çok şükür kanama olmadı. Benim rahim agzı ameliyatlı oldugu için rahimagzı yetmezliği riskim var... Bunun sonucu erken doğum Allah korusun:KK43: ayrıntılı ultrasonda doktor plesanta rahim ağzına yakın yerleşmiş ancak ilerleyen haftalarda yukarı çıkar büyük ihtimal demişti. Geçen haftaki kontrolümde doktorum yukarı çıkmadıgını dikkat etmem gerektiğini söyledi. Devamlı yatmam lazımmış:KK43:
Canım yatıcaz mecbur napalım herşey onlar için..bu arada erkek bebişlerde sık olurmuş bu durum...Banada 24.haftadan sonra kolay kolay çıkmaz marjinal durumu alabilir

Yok çok şükür kanama olmadı. Benim rahim agzı ameliyatlı oldugu için rahimagzı yetmezliği riskim var... Bunun sonucu erken doğum Allah korusun:KK43: ayrıntılı ultrasonda doktor plesanta rahim ağzına yakın yerleşmiş ancak ilerleyen haftalarda yukarı çıkar büyük ihtimal demişti. Geçen haftaki kontrolümde doktorum yukarı çıkmadıgını dikkat etmem gerektiğini söyledi. Devamlı yatmam lazımmış:KK43:
Ama 24.haftaya kadar dedi bakalım senin durumun da sıkıntılı bence yat hiç kalkma seninde mi Bebiş erkekti

Evet erkek:) bende açılmam olur diye çok korkuyorum. İnşallah senin zamanla yukarı doğru çıkar .
Âmin canım İkimiz içinde ..Serklaj işlemi yapılmadı mı Rahime?bendede çıkmazsa yapılacak sanırım ..senin şu 2-3ayı da sıkıntısız atlatmanı dilerim canı gönülden bu arada Emre beyin orda bebişlerde ÇOĞU erkek:)

Âmin canım İkimiz içinde ..Serklaj işlemi yapılmadı mı Rahime?bendede çıkmazsa yapılacak sanırım ..senin şu 2-3ayı da sıkıntısız atlatmanı dilerim canı gönülden bu arada Emre beyin orda bebişlerde ÇOĞU erkek:)
Serklajı belli bi haftadan sonra yapmak riskliymiş. Enfeksiyon riski ve dikiş esnasında su kesesinin patlama riski varmış:( şuan rahim boyum iyi çok şükür ama doktorum buna güvenme dedi:(

Kızlar merhaba nasılsınız uzun zaman oldu yazamadım..biraz sıkıntılı durum yaşıyorum plasenta previa parsiyalis diye tabu koyuldu..3pedi dolduracak kadar kanamam olup acil gidince dıktorum hamileliğimi yatarak geçirmem gerektiğini belirtti..ve 3gaftadır sadece yatıyorum:KK43:çok kan kaybı olup acil bebek alınabilirmiş benim Hayatım tehlikede olduğu için ..24.haftaya kadar plasentası. Rahim Büyüdükçe rahim ağzını açmasını umuyoruz inşallah Allah'ım bize yardım eder.eğer açılmazsa hastanede yatıcakmışım bebek erken gelmesin diye doğuma kadar...sizlerin haberlerini hep oluyor ama moralsizlikyen bi türlü yazamıyordum

Irmakcimmm cok cok uzuldum ne dicemi bilemiyorummm
Allahim yavrunu sana bagislasin insallahhh saglikla dogurursun canimm
Benim hep erteleniyor transerim diye uzuluyorum ama sabir diyorum saglikla gelsin yeterki beklerim..
Insallah burdan saglikla bebegini dogurdugun haberini aliriz insallah

Irmakcimmm cok cok uzuldum ne dicemi bilemiyorummm
Allahim yavrunu sana bagislasin insallahhh saglikla dogurursun canimm
Benim hep erteleniyor transerim diye uzuluyorum ama sabir diyorum saglikla gelsin yeterki beklerim..
Insallah burdan saglikla bebegini dogurdugun haberini aliriz insallah
Canım sende Haklısın seni çok iyi Anlıyorum benimde tam 5ay ertelenmişti biliyorsun bir türlü rahim kalınlaşmamıştı..ama sonunda yapıldı ve tek embriyo transferi ile hamileyim ilk kez bu kadar ilerledi hamileliğim..eminim seninde olacak hiç Endişe etmemeye çalış..ben nedense olumlusundan Bebişin için sağlıklı olsun tek dileğim bu 9ay yatmaya hazırım

meraba bende tüp bebek yaptrmaya karar verdim emre beyi düşünüyorum çok arastırdım.daha muaneye gitmedim öncelikte rapor cıkarmam gerekiyo devlet hastesinde ondan sonra emre beyle tedaviye başlamayı düşünüyorum inşallah.yalnız rapor cıkaran arkadaslara sorum olcak.ben 2012 yılında evlendim sene olarak 3yıl oldu ama 3.yılı doldurmak gerekiyo mu eylülde dolucak 3.yılımız beklemem gerekiyo mu?

3yılı doldurmana gerke yok canım ben 2,5 senelık cıkardım devlet hastanesıne gıt ve evraklarını cıkarmay abasla

3yılı doldurmana gerke yok canım ben 2,5 senelık cıkardım devlet hastanesıne gıt ve evraklarını cıkarmay abasla

çok teşekkürler canım hemen devlet hastanesine gidiyim adetime 1hafta var 2.gün randevu almadan tüp bebek bölümüne gidebiliyorum sanırım..bide hangi hastanede çıkardınız siz rapaorunuzu

zeynepkamilde canım zor olmıcaksa adet oncesı gun onlar bişeler ıcın adet gunune randevu versınler sonra bır sonrakı adetıne yonlendırebıkıyorlar

Back
X