Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Sağol cnm çok sukur bizimde gaz ve uyku sorunumuz var ama herşeye rağmen evlat bambaşka Rabbim bekleyen kardeşlerimizi de guldursun
Merhaba kızlar. Salı günü donmuş tedavisine başlayacağım allah kısmet ederse. Dualarinizi eksik etmeyin. Beni hatırlarsınız bursa dan geliyordum emre beye.
canım hayırlısı ile sende kavuş melegine dualarim seninle

cok sagol canım rabbım kımseyi evlatsızlıkla sınamasın bır tek ceken bılır acısını benım 5. gun embrıyosuydu 19 yumurta toplandı 9 dollendı 3 donduruldu 1 ay bekledım transfer ıcın transfer gunu cozulen 2 embrıoda yasam belırtısı yokmus tek bır sansım kalmıstı onuda rabbım bana evlat olmayı nasıp ettı

senin adına çok sevindim canım darısı başımıza inş. ben adeti bekliyorum bugün yarın adet olurum bizede 5 gün emriyosu yapacak doktor canım
sen hala emre beye devam ediyor musun canım

senin adına çok sevindim canım darısı başımıza inş. ben adeti bekliyorum bugün yarın adet olurum bizede 5 gün emriyosu yapacak doktor canım
sen hala emre beye devam ediyor musun canım
Ben devam ediyorum canım. Transfer tedavisindeyim. Salı randevum var. Hakkımızda hayırlısı inşallah

Ben devam ediyorum canım. Transfer tedavisindeyim. Salı randevum var. Hakkımızda hayırlısı inşallah
devam eden birilerinin olmasına cok sevindim canım irtibatta olalım seninle :)
senin kaçıncı deneme olacak canım ve transferin ne zaman :)
tedavin hayırlı olsun :)

Selam kızlar nasılsınız?? Tedavi sürecinde olan arkadaşlarımız var Rabbim hayırla sonuçlandıraıntopikte bebişlerimiz var hepsine maşallahhh benim oğlumda 3,5?aylık oldu... İlk doğduğundada çok tatlıydı ama büyüdükçe tadından yenmiyolar bu ballar 2 hafta önce sünnet olduk çok çabuk iyileşti erkek annelerine tavsiye ederim bezli olduğu üçin çok çabuk iyileşti, hiç ağrısı sızısoda olmadı çok şükür.. Büyüdün kendini bilsin sünnet organizasyonunuda ozaman yapıcaz inşallah.. Önümüzdeki haftada Emre beyi ziyaret edicez hemde Ömerin donmuş kardeşleri var onlarında 1 senesş doldu onlarla ilgili görüşücez. Bizden haberler böyleee:)

Merhaba arkadaşlar.
Sizinle polikistik over tanısı ile ilgili bilgi ve deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Ben yaklaşık 2 sene kadar Polikistik Over tanısı ile tedavi gördüm ve tedaviler hiç bir işe yaramadı. Bir kaç doktora gittim ve hepsi de aynı fikirde idi, buna rağmen sonuç hüsran. Bu doktorların hepsine tavsiyeler ile gittim ve normalden daha fazla ücretler ödedim bebek sahibi olabilmek ümidi ile.
Konun parayla pek alakası yok aslında. Doktor ünlü tanınan bilinen doktor olunca maalesef ki sana ayırdığı zaman da kısıtlı oluyor. Çok fazla hastası olduğu için herkese yetişmeye çalışıyorlar ve çok fazla şey gözden kaçıyor bence. Mesela hiç biri benden AMH testi istemedi. Ve hiç biri Rahim filmi istemedi.
Benim tavsiyem;
diğer hormon testlerinden ziyade 30 yaşını aştıktan sonra yapılması gereken en önemli 2 şey;
1-Rahim filmi çektirmek (acısız da çekiliyor artık. Digital HSG diyrolar adına)
2-AMH testi yaptırıp rezerv, kalite ve menopoz durumuna baktırmak.
Bir çok hastaya Polikistik Over teşhisi konuyor bunlara bakılmadan. Ben de onlardan biriyim ve 2 yıl kaybım var maalesef.
Siz de aynı yanlışlar yüzünden umutsuzluğa düşmeyin.
Mesela bende gebeliğe ciddi derecede engel olacak 2 adet 3-4mm çaplarında Polipler çıktı. Konumları ve büyüklükkeri gebeliik şansımı nerdeyse sıfıra indiriyormuş. Ayrıca rahmim de kalp şeklinde ve kavite epeyce derinmiş. Sonuç olarak bir tüp bebek merkezinde doğru teşhis kondu ve şimdi tedavi sürecine başladım. Yaşadıklarımın kimseye ( 2 yıllık kayıp ve umutsuzluk üzüntü) faydası olmadığı gibi saçma sapan bi sürü teste ödediğim paralar da cabası. Polikistik Over teşhisinden önce mutlaka ama mutlaka bu 2 önemli adım kontrol edilmeli. Arkadaşlar bilinçli olalım. Ben kaç tane FSH, Prolaktin, TSH vs vs testleri yaptırdım. Şekerden Demir bağlamaya ne varsa geçirdiler. Tamam onları da öğrenmiş oldum ama çektiğim üzüntüye değmedi elbet. Doktorunuz atlasa bile siz mutlaka bunları yaptırın derim.
Minyon, polip, rahim şekil bozuklukları, tüplerdeki tıkanıklıklar vb bi sürü soruna Polikistik teşhisi konuyor.
Sevgiyle

maşallah bebişine darısı bizlerinde başına inş.

devam eden birilerinin olmasına cok sevindim canım irtibatta olalım seninle :)
senin kaçıncı deneme olacak canım ve transferin ne zaman :)
tedavin hayırlı olsun :)
4. Denemem canım. Ama emre beyde ilk ve son olacak inşallah. 15-16 si gibi görünüyor transfer dedi ama sanırım salı günü belli olur.

Canim benim çok geçmiş olsun ogluna.simdi herkes küçükken sünnet yaptırıyor. Darisi bizlerin basina. İnşallah bizde kavusuruz yavrularimiza.

4. Denemem canım. Ama emre beyde ilk ve son olacak inşallah. 15-16 si gibi görünüyor transfer dedi ama sanırım salı günü belli olur.
hadi hayırlısı canım inş. sende tavsiye üzerine mi emre beye gitti diğer denemelerin hangi merkezdeydi canım ve senden emre bey test falan istedi mi?

Slm cnm bizde bir aylık olduk çok sukur büyüyoruz kucağımdan inmiyor sıpa bizde sünneti 2 ay 3 aylıkken dusunuyoruz

hadi hayırlısı canım inş. sende tavsiye üzerine mi emre beye gitti diğer denemelerin hangi merkezdeydi canım ve senden emre bey test falan istedi mi?
Merkezi tavsiye ettiler bana. Aret bey çok yoğun olduğu için fazla ilgilenemez diye emre beyi sectik.iyikide secmisiz çok memnunum. İnsanı çok motive ediyor. Diğer denemelerim bursada oldu. Ben bursadan gelip gidiyorum emre beye.embriyolara pgt yapılmasını tavsiye etti bizde kabul ettik ve 4 tane sağlıklı donmuş embriyom var. İki mi tek mi koydursak diye tereddutlerimiz var karar veremedik

hı anladım canım benim allah yardımcın olsun evet emre bey çok pozitif ve insanı rahatlatıyor hakkında hayırlısı olsun canım bende bugün adet oldum yarın ilaçlara başlayacağız inş. :)

Slm cnm bizde bir aylık olduk çok sukur büyüyoruz kucağımdan inmiyor sıpa bizde sünneti 2 ay 3 aylıkken dusunuyoruz
Maşallah paşaya ömer daha yeni yeni kendini oyalamaya başladı oda en fazla 15 dk şimdilik onun dışunda kep koyun koyunayız düşündüğün gibide yaptır canım sünnetini ben çok rahat ettim eminim büyüdüğündefe ömer çok rahat edecek

hı anladım canım benim allah yardımcın olsun evet emre bey çok pozitif ve insanı rahatlatıyor hakkında hayırlısı olsun canım bende bugün adet oldum yarın ilaçlara başlayacağız inş. :)
Sağol canım. Senin de hayırlı olsun inşallah tedavin. Gözün aydın. İnşallah karşılaşırız randevularda.

Aynen canım Bu arada mevlute ne giydi pasa

Merhaba kızlar. Salı günü donmuş tedavisine başlayacağım allah kısmet ederse. Dualarinizi eksik etmeyin. Beni hatırlarsınız bursa dan geliyordum emre beye.

Nihancim allah yardimcin olsun insallah tedavin olumlu sonuclanir dualarimda sende varsin guzel haberini alacagimizi umut ediyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…