- 23 Şubat 2013
- 2.202
- 1.349
- 448
- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.821
Sağol cnm çok sukur bizimde gaz ve uyku sorunumuz var ama herşeye rağmen evlat bambaşka Rabbim bekleyen kardeşlerimizi de guldursunKızlar yazamıyorum nolur kusuruma bakmayın inanın vakit bulamıyorum bebeğimle artık yalnızım bir aylık olduk bile felaket gazlı ve kusan bir oğlum var kucaktan inmeyen ..bizi inanın çok yoruyor gece sıfır uyku ve memeyi doğru dürüst almamaya başladı vs vs ama bunların hepsine bin şükür ki oğlum kucağımda ...siz neler yapıyorsunuz sümeyyecşm hayırlı olsun oğlun sağlıkla gelmiş iyi olmanıza çok sevindim...Hamiş olan arkadaşlar iyi olduğunuzu okuyorum ve çok Mutlu oluyorum bebişi olanlar sizleri şu an çok daha iyi anlıyorum
canım hayırlısı ile sende kavuş melegine dualarim seninleMerhaba kızlar. Salı günü donmuş tedavisine başlayacağım allah kısmet ederse. Dualarinizi eksik etmeyin. Beni hatırlarsınız bursa dan geliyordum emre beye.
cok sagol canım rabbım kımseyi evlatsızlıkla sınamasın bır tek ceken bılır acısını benım 5. gun embrıyosuydu 19 yumurta toplandı 9 dollendı 3 donduruldu 1 ay bekledım transfer ıcın transfer gunu cozulen 2 embrıoda yasam belırtısı yokmus tek bır sansım kalmıstı onuda rabbım bana evlat olmayı nasıp ettıbebeğiniz hayırlı olsun kaçıncı gün emriyorsu ve kaç tane transfer edildi merak ettim benim önümüzde ki ay 3 deneme olacaka ve bu sfer emre beyle devam ediyorum tedavime inş. güzel haberlerimi bende veririm sizlere . emre bey gerçekten insana güven veriyor
senin adına çok sevindim canım darısı başımıza inş. ben adeti bekliyorum bugün yarın adet olurum bizede 5 gün emriyosu yapacak doktor canımcok sagol canım rabbım kımseyi evlatsızlıkla sınamasın bır tek ceken bılır acısını benım 5. gun embrıyosuydu 19 yumurta toplandı 9 dollendı 3 donduruldu 1 ay bekledım transfer ıcın transfer gunu cozulen 2 embrıoda yasam belırtısı yokmus tek bır sansım kalmıstı onuda rabbım bana evlat olmayı nasıp ettı
Ben devam ediyorum canım. Transfer tedavisindeyim. Salı randevum var. Hakkımızda hayırlısı inşallahsenin adına çok sevindim canım darısı başımıza inş. ben adeti bekliyorum bugün yarın adet olurum bizede 5 gün emriyosu yapacak doktor canım
sen hala emre beye devam ediyor musun canım
devam eden birilerinin olmasına cok sevindim canım irtibatta olalım seninle :)Ben devam ediyorum canım. Transfer tedavisindeyim. Salı randevum var. Hakkımızda hayırlısı inşallah
maşallah bebişine darısı bizlerinde başına inş.Selam kızlar nasılsınız?? Tedavi sürecinde olan arkadaşlarımız var Rabbim hayırla sonuçlandıraıntopikte bebişlerimiz var hepsine maşallahhh benim oğlumda 3,5?aylık oldu... İlk doğduğundada çok tatlıydı ama büyüdükçe tadından yenmiyolar bu ballar 2 hafta önce sünnet olduk çok çabuk iyileşti erkek annelerine tavsiye ederim bezli olduğu üçin çok çabuk iyileşti, hiç ağrısı sızısoda olmadı çok şükür.. Büyüdün kendini bilsin sünnet organizasyonunuda ozaman yapıcaz inşallah.. Önümüzdeki haftada Emre beyi ziyaret edicez hemde Ömerin donmuş kardeşleri var onlarında 1 senesş doldu onlarla ilgili görüşücez. Bizden haberler böyleee:)
4. Denemem canım. Ama emre beyde ilk ve son olacak inşallah. 15-16 si gibi görünüyor transfer dedi ama sanırım salı günü belli olur.devam eden birilerinin olmasına cok sevindim canım irtibatta olalım seninle :)
senin kaçıncı deneme olacak canım ve transferin ne zaman :)
tedavin hayırlı olsun :)
Canim benim çok geçmiş olsun ogluna.simdi herkes küçükken sünnet yaptırıyor. Darisi bizlerin basina. İnşallah bizde kavusuruz yavrularimiza.Selam kızlar nasılsınız?? Tedavi sürecinde olan arkadaşlarımız var Rabbim hayırla sonuçlandıraıntopikte bebişlerimiz var hepsine maşallahhh benim oğlumda 3,5?aylık oldu... İlk doğduğundada çok tatlıydı ama büyüdükçe tadından yenmiyolar bu ballar 2 hafta önce sünnet olduk çok çabuk iyileşti erkek annelerine tavsiye ederim bezli olduğu üçin çok çabuk iyileşti, hiç ağrısı sızısoda olmadı çok şükür.. Büyüdün kendini bilsin sünnet organizasyonunuda ozaman yapıcaz inşallah.. Önümüzdeki haftada Emre beyi ziyaret edicez hemde Ömerin donmuş kardeşleri var onlarında 1 senesş doldu onlarla ilgili görüşücez. Bizden haberler böyleee:)
hadi hayırlısı canım inş. sende tavsiye üzerine mi emre beye gitti diğer denemelerin hangi merkezdeydi canım ve senden emre bey test falan istedi mi?4. Denemem canım. Ama emre beyde ilk ve son olacak inşallah. 15-16 si gibi görünüyor transfer dedi ama sanırım salı günü belli olur.
Slm cnm bizde bir aylık olduk çok sukur büyüyoruz kucağımdan inmiyor sıpa bizde sünneti 2 ay 3 aylıkken dusunuyoruzSelam kızlar nasılsınız?? Tedavi sürecinde olan arkadaşlarımız var Rabbim hayırla sonuçlandıraıntopikte bebişlerimiz var hepsine maşallahhh benim oğlumda 3,5?aylık oldu... İlk doğduğundada çok tatlıydı ama büyüdükçe tadından yenmiyolar bu ballar 2 hafta önce sünnet olduk çok çabuk iyileşti erkek annelerine tavsiye ederim bezli olduğu üçin çok çabuk iyileşti, hiç ağrısı sızısoda olmadı çok şükür.. Büyüdün kendini bilsin sünnet organizasyonunuda ozaman yapıcaz inşallah.. Önümüzdeki haftada Emre beyi ziyaret edicez hemde Ömerin donmuş kardeşleri var onlarında 1 senesş doldu onlarla ilgili görüşücez. Bizden haberler böyleee:)
Merkezi tavsiye ettiler bana. Aret bey çok yoğun olduğu için fazla ilgilenemez diye emre beyi sectik.iyikide secmisiz çok memnunum. İnsanı çok motive ediyor. Diğer denemelerim bursada oldu. Ben bursadan gelip gidiyorum emre beye.embriyolara pgt yapılmasını tavsiye etti bizde kabul ettik ve 4 tane sağlıklı donmuş embriyom var. İki mi tek mi koydursak diye tereddutlerimiz var karar veremedikhadi hayırlısı canım inş. sende tavsiye üzerine mi emre beye gitti diğer denemelerin hangi merkezdeydi canım ve senden emre bey test falan istedi mi?
hı anladım canım benim allah yardımcın olsun evet emre bey çok pozitif ve insanı rahatlatıyor hakkında hayırlısı olsun canım bende bugün adet oldum yarın ilaçlara başlayacağız inş. :)Merkezi tavsiye ettiler bana. Aret bey çok yoğun olduğu için fazla ilgilenemez diye emre beyi sectik.iyikide secmisiz çok memnunum. İnsanı çok motive ediyor. Diğer denemelerim bursada oldu. Ben bursadan gelip gidiyorum emre beye.embriyolara pgt yapılmasını tavsiye etti bizde kabul ettik ve 4 tane sağlıklı donmuş embriyom var. İki mi tek mi koydursak diye tereddutlerimiz var karar veremedik
Maşallah paşayaSlm cnm bizde bir aylık olduk çok sukur büyüyoruz kucağımdan inmiyor sıpa bizde sünneti 2 ay 3 aylıkken dusunuyoruz
Sağol canım. Senin de hayırlı olsun inşallah tedavin. Gözün aydın. İnşallah karşılaşırız randevularda.hı anladım canım benim allah yardımcın olsun evet emre bey çok pozitif ve insanı rahatlatıyor hakkında hayırlısı olsun canım bende bugün adet oldum yarın ilaçlara başlayacağız inş. :)
sagol canım benim inş. :) hakkımızda hayırlısıSağol canım. Senin de hayırlı olsun inşallah tedavin. Gözün aydın. İnşallah karşılaşırız randevularda.
Aynen canım Bu arada mevlute ne giydi pasaMaşallah paşayaömer daha yeni yeni kendini oyalamaya başladı oda en fazla 15 dk şimdilik onun dışunda kep koyun koyunayız düşündüğün gibide yaptır canım sünnetini ben çok rahat ettim eminim büyüdüğündefe ömer çok rahat edecek
Merhaba kızlar. Salı günü donmuş tedavisine başlayacağım allah kısmet ederse. Dualarinizi eksik etmeyin. Beni hatırlarsınız bursa dan geliyordum emre beye.
Ben mevlüt kıyafetlerini sevmiyorum:) benim elbisemin renginden papyon taktıAynen canım Bu arada mevlute ne giydi pasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?