Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Kızlar bugün erken gebelik testi yaptim. Malesef tek çizgi
Pazartesi test günüm. Biraz önce de iki arkadaşımdan hamilelik haberi aldım. Takdiri ilahi. Allah tan ötesi yok . Herşey onun ol demesiyle

Nihancim nasilsin guzel haberler verirsin insallah bugun test gununmus insallah bebegin sana simsiki tutunmustur
Eger olmadiysada sakin umidini yitirme benimde ilkinde olmadi hatta ameliyatlik oldum ama iki ay sonra o halimle bile tutundu bebegim

Nihancim nasilsin guzel haberler verirsin insallah bugun test gununmus insallah bebegin sana simsiki tutunmustur
Eger olmadiysada sakin umidini yitirme benimde ilkinde olmadi hatta ameliyatlik oldum ama iki ay sonra o halimle bile tutundu bebegim
Senin bana yazdığın saatlerde sonucumu almıştım. Koca bir sıfır.
Malesef 4.denememde olmadı yine. Biliyordum olmadığını hissedemedim ben bebegimi.hazirlikliydim bu sonuca ama yinede kötü oluyormuş insan sıfır i görünce. Hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elden. Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.

Cok uzuldummm inanki hayirlisi olsun tabi insallah bebegin cok beklemeden gelir

Canım çok üzüldüm hayirlisi boyleymis demekten başka birşey gelmiyor elden Rabbim en kisa zamanda nasip etsin cnm

merhaba arkadaşlar bende 3,deneme mi dondurukmuş emriyom ile emre beyde yaptırdım. allahıma şükürler olsun hamileyim . 5, gün emriyosu 2 tane transfer yaıldı 8, gün idrarda pozitif 9 gün kan değerim 190 11 gün kan değerim 550 de ve 19 aralık doktorum kontrol için çağırdı. tedavimin sonuna kadar emre beye sonuna kadar güvendim ve hep pozitif oldum rabbim sağlıklı bir şekilde kese ,kalp atışı ve kucağımıza almayı nasip etsin. isteyen herkese nasip etsin inş.

öncelikle çok sevindim hayırlı olsun sizin için , bende c.tesi günü dondurulmuş embriyomla (6. gün embriyosuymuş) 1 tane transfer yapacak emre bey, ben 2 istememe rağmen tek yapmak istiyor sizin özel bi durumunuzmu vardı 2 tane transfer etmek için ? ayrıca dondurulmuş olmasına rağmen çok erken belli olmuş sonucunuz.

çok sagol canım allah razı olsun benim bu 3 denemem canım ilk 2 denemem suzan hanımda oldu 3,gün emriyosu.
bu 3 deneme için değişik yapıp emre beye geçtik. ve 5,güne gitti emriyolarım 2 tane transfer edildi.
siizn kaçıncı denemeniz yaş kaç
tedaviniz hayırlı olsun inş. pozitif sonuç alırsınız canım

inşallah cnm benimde 2. denemem ilk denememde çok yumurtam toplanmasına rağmen hiç embriyom oluşmamıstı o nedenle transferim olmadı yaşımda 31 sen kaç yaşındasın

inşallah cnm benimde 2. denemem ilk denememde çok yumurtam toplanmasına rağmen hiç embriyom oluşmamıstı o nedenle transferim olmadı yaşımda 31 sen kaç yaşındasın
günaydın canım benim yaş 28 3 deneme oldugu için 2 emriyo transfer edildi belkide bilemedim canım

belkide cnm inşallah bende senin gibi iyi haberlerini alırım. transfer sonrası genelde yattınızmı peki ben dinlenmeyi düşünüyorum riske atamam siz neler uyguladıysanız bende öle yapayım :)

Ecrin tebrikler insallah saglikla kucagina almak nasip olur bebegini
Gozunuz aydin hayirli olsun

Tgb bende cok israr etmistim yasim 32 ve ikinci demememdi fakat emre bey ucuncu denemede iki embriyo transfer edebiliyor yasa var klinik icin sakinca olabilirmis bizde zorlamadik
Hayirlisi dedik ve cok sukur tek embriyom tutundu iyikide oyle oldu ikiz zor olurdu
Bu arada bende 5. Gun daha idrarda cift cizgiyi gordum olabiliyor yani
Icini ferah tut emre beye guven rahat ol insallah bebegin sana simsiki tutunur

Ilk uc gun onemli ben genelde yattim bol su tuket ve kabiz olma
Bol sans

çok teşekkürler :) emre beye güvenim sonsuz yeterki tutsun bende çok istedim çift embriyoyu ama zorlamadım hayırlısı olsun sizin adınızıda çok sevindim bende inşallah aynı duyguları yaşarım.

Teşekkür edrim allah raxı olsun bugün kanamam oldu gittim muayne oldum ikizmiş kanama ondan olmuş canım rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş

belkide cnm inşallah bende senin gibi iyi haberlerini alırım. transfer sonrası genelde yattınızmı peki ben dinlenmeyi düşünüyorum riske atamam siz neler uyguladıysanız bende öle yapayım :)
Canım ben yartım açıkcası emre bey yatma 4 günden sonra normal hayata don dedi benim ailem hep yatırdı emre bey nar suyu onerdi gergün içtim ananas kabak çekiedeği yedim nohut fasulye bulgur pilavı balık sağlıklı beslendim kabal çekirdeği yedim öyle iştw canım:) inş sendw pozitifi görürsün canım

Merhaba kızlar nasilsiniz pek giremiyorum bebeği olan arkadaş Rabbim hayırlı evlat etsin hamile olanlar inşallah gününde zamanında sağlıkla kucaginiza alırsınız tedavi yolunda olanlar Rabbim size güç kuvvet sabır versin sonuçlar bol bol pozitifler görün inşallah miray 6. Ayini bitirdi oldumu olacakmi derken 6. Ayı bitirdik bile çok şükür ☺ hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun tedaviye yeni başlayan arkadaşlar bıkmadan yorulmadan yolunuza devam edin emre bey de iseniz devam edin emin olun o yüreğiye yapıyor işini. ..

meraba kızlarr hatırlarsanız beni belkii rapor işleri için ugrasıyodum.histeroskopi ameliyatı oldum sonra ertelendi tedavi süreci..ilaçlarımı aldım bekliyorum bu adette başlıyoruz.ocak ilk hafta inşallah.dualarınızı eksik etmeyin

cnm merhaba bende rapor çıkartmak isityorum istanbul tüp bebek merkezi yardımcı oluyormu 5.denemem olacak hiç rapor kullanmadım fakat hiç de aşılama yapmadık

süleymaniye kadın doğum hastanesi zeytinburnunda tüp bebek bölümünde orda cıkarttım 3ayda elinde oluyo rapor.bazı şartlar var 3 yıllık evlilik şartı var..bazı testler yapılıyo sana ve eşine test sonuçları uygun bulundugunda raporu veriyolar.bazı merkezlerde rapor gecerli değil. istanbul tüp bebek merkezinde gecerli belli kısmını rapor karşılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…