Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Ignelerden tatlimm yumurtalar olgunlasiyo ya ondan

Ayyyy sağol yaa
normal döngümde olduğu zaman çatlamak üzere diodu dr takip yaparken böle şeffaf gelince çok korktum şimdi :))
Ohh sevinim o zaman büyüyo demekki bakalım yarın nolcak

Ana benimki donmuş tedavisi :KK43:. Aynı ilaca devam ediyorum nasıl durcakki test gününe kadarda devam... Senindeni donmuş olacak?
Donmusmu senın transferın olmadı oldu daha dusunme hersey olana kadar ben beklemedeyım olursa donmus olcak ama beklıyoruz işdee

Selam kızlarrr
hayatcımmm bulantılar eminim çok kötüdür ama olsun miniğinin seninle olduğunu ve sağlıklı olduğunu anlamanın en iyi yoluymuş :) insallah pıtpıtlarınıda duyarsın en kısa zamandaa

Yesilincinin bugün transferi var çok heyecanlıdır eminim haberlerini bekliyorum allahım insallahhh miniği uzun zaman bekledi simdi annesine sımsıkı tutunurrr

Skapusuzda basladıne durumda acaba insallah yumurtalarbigüzel gelisiyodurrr

Tedavisi ertelenen arkadasıma çok üzüldüm :KK43: hayırlısı olsun ama canım
Nihan veırmak geç olsun sağlıklı olsun insallah
Bendecemil hocayıduydum çok iyiymis birde fahribaey var arkadası oda çapada hocahatta onunda bakırköydeyeri var ikisideçook iyi
merhaba canım uzun zamandır yazamadım tedavim salı günü başladı dün kontrolümüz vardı herşey yolunda istediğimiz gibi gelişiyor yumurtalar dedi ikinci ignemede başladım yumurtalar çatlamasın diye ama o iğne çok canımı yakıyor yarın tekrar kontrolüm var bakalım nasıl olacak çok heyecanlıyım kızlar sizce ne zaman toplama işlemi olur

Canım arkadaşım:KK68: Bugün merkez çok kalabalıktı saat. 11 de ordaydık saat 1 gibide transferimiz olacaktı. Serap hanım bilekliğimi taktı elimede şişemi verdi zaten heycandanda tuvaletim gelmişti içtikçe çatlıcak gibi oldum:oops: Emre bey odasına çagırdı sonra, embriyolarımız hakkında bilgi verdi sonra odama gectim. Ben suyu fszla abarttığım için iki bardak boşslttım:oops: su içmeyi kesmeme ragmen ameliyathanedede 2 bardak boşalttım:KK70: transferimiz çok güzel geçti bitsnecik meleğim yuvasına girdi sonunda:KK36: Sonra emre bey geldi odaya nar suyu iç dedi, ilaçlarımı anlattı. Devamlı yatma kan dolasımın olmalı dedi. Merkez çok kalabalık oldugu için yarım saat yatabildim ancak. Keske fırsat olsaydı biraz daha yatabilseydim.... Şimdi annemdeyim, yatıyorum:rolleyes: Sen seviyosun diye uzuuuunn. Uzuuunn anlattım kuzum:D:KK19:
canım hayırlı olsun inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur sende bize müjdeli haberi verirsin senden sonra da bizler inşallah bol bol dua et elini karnına koy ve dua et rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın bende de şükürler olsun herşey yolunda gidiyor yarın tekrar kontrolüm var bende bir an önce meleğime kavuşmak istiyorum

bu arada hastanede bir tek hemşireden hoşlanmadım iğne yapan çok gıcık bi tip

İncimm evet banada öyle geliyo sanırım cumaya olur benilki çarşamba çatlatmayı vur der gibi geliyoo

Skapusuz canım hadi hayırlısıı ayy çok heyecanlı süreç yaa
bence senin ctesi yda en geç öbür ptesi olurr
inşallah yumurtalarımız çok kaliiteli gelişir sorunsuz transferler olsun inşallahhh uzamasın
bu arada çatlamasın diyedemi iğne var anammm billmiyorummm:KK57:

İncimm evet banada öyle geliyo sanırım cumaya olur benilki çarşamba çatlatmayı vur der gibi geliyoo

Skapusuz canım hadi hayırlısıı ayy çok heyecanlı süreç yaa
bence senin ctesi yda en geç öbür ptesi olurr
inşallah yumurtalarımız çok kaliiteli gelişir sorunsuz transferler olsun inşallahhh uzamasın
bu arada çatlamasın diyedemi iğne var anammm billmiyorummm:KK57:
inşallah canım evet erken çatlamasın diye ama canımı çok yakıyor göbeğim kıpkırmızı oldu diğer personeller iyi ama okan nallıhan iğne vuran hemşire ben hiç hoşlanmadım insanları tersliye biliyor

canım hayırlı olsun inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur sende bize müjdeli haberi verirsin senden sonra da bizler inşallah bol bol dua et elini karnına koy ve dua et rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın bende de şükürler olsun herşey yolunda gidiyor yarın tekrar kontrolüm var bende bir an önce meleğime kavuşmak istiyorum
Smin canım inşallah:KK19: inşallah hayallerine kavuşursun sende:KK68:

Slm kizlar nasilsinz yesilinci cnm hayirli olsun Rabbim karnindakini kucaginda gostrrsin kizlar ben iyi degilim neler oldu bilseniz pazar gunu birden sivi geldu benden sinra hemen dr a gittik ki ne goriim kanda gelmis yolda sonra hemen muayne ve yatis verdi kalp atisini dinledik yavrum o kanamayla pit pit atiyodu kalbi sonra kese çevresinde rahimde yani kanama alani oldugunu riskli oldugunu dedi dr priliton igne vurdu ve cmt gecesi yattim orda dun geldim eve bebegin cikarkende kalbi atiyodu simdi evde yatiyorum hep progestan igne vurunuyorum dua edin nolur ona bisi olmasin

Slm kizlar nasilsinz yesilinci cnm hayirli olsun Rabbim karnindakini kucaginda gostrrsin kizlar ben iyi degilim neler oldu bilseniz pazar gunu birden sivi geldu benden sinra hemen dr a gittik ki ne goriim kanda gelmis yolda sonra hemen muayne ve yatis verdi kalp atisini dinledik yavrum o kanamayla pit pit atiyodu kalbi sonra kese çevresinde rahimde yani kanama alani oldugunu riskli oldugunu dedi dr priliton igne vurdu ve cmt gecesi yattim orda dun geldim eve bebegin cikarkende kalbi atiyodu simdi evde yatiyorum hep progestan igne vurunuyorum dua edin nolur ona bisi olmasin
Çok geçmiş olsun canımmmm... İnşallah bu zor zamanları atlatacaksınız bebişinle rahat ol... İgne saatlerine dikkat et mümkün oldugunca kalkma. Rabbim yar ve yardımcın oldun inşallah....

Çok geçmiş olsun canımmmm... İnşallah bu zor zamanları atlatacaksınız bebişinle rahat ol... İgne saatlerine dikkat et mümkün oldugunca kalkma. Rabbim yar ve yardımcın oldun inşallah....

İnss atlatirim cnm bebege bisey olmaz inss Rabbim ginlumuzze gore verir

Hayattt çok üzüldümm :((
İnsallah allahın izniyle bebeğine bisey olmayacak stres yapma olurmu miniğin senden hiç ayrılmasın inşallahhhhh

kızlar benim yarın sabah aşılamam varrr dün çatlatmayı vurdum çok heyecanlıyımm

Hayattt çok üzüldümm :KK43:(
İnsallah allahın izniyle bebeğine bisey olmayacak stres yapma olurmu miniğin senden hiç ayrılmasın inşallahhhhh

kızlar benim yarın sabah aşılamam varrr dün çatlatmayı vurdum çok heyecanlıyımm
Canım hadi bakalım yarın büyük gün:KK68:

Gecmis olsun canim.bol bol dinlen.ins.bebisine birsey olmayacak.annesini birakmayacak.dualarim seninle

Back
X