- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
- 248
- Konu Sahibi merveeaydin
Bilmiyorumki daha sadece 3 defa 75 lik doz vuruldum adetinde 8.günü olacak büyümüşmüdür acaba merak ediyorum sabah gidecem bakalım heyecanlıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohss olma diye yavaş yavaş büyütüyo yumurtslarını denekki yarın haber ver bana kuzumBilmiyorumki daha sadece 3 defa 75 lik doz vuruldum adetinde 8.günü olacak büyümüşmüdür acaba merak ediyorum sabah gidecem bakalım heyecanlıyım
Geç olsun ama OLSUN kuzum... Tam olsun inşallah bu defa... Söyledimmi ben sana bu kez tek embriyo transfer edilecekEvet risklisin sen demişti
tamam canım yazarım tabi haftaya olur kesin aşılamam
Canım yarın randevum var sabah ...benim embriyolara pgt yapılacak tatlım eğer sağlam bulunursa transfer olucak..dondurmuştuk embriyoları eğer herşey yolunda giderse pzrtesi Yada Salı transferimiz olucak...ben zaten İstanbul'da yaşıyorum canım beylikdüzündeyimIrmak ne yaptın bugün değilmiydi randevu geldinmi istanbula
Senin nasıl gidiyor tedavinCanım yarın randevum var sabah ...benim embriyolara pgt yapılacak tatlım eğer sağlam bulunursa transfer olucak..dondurmuştuk embriyoları eğer herşey yolunda giderse pzrtesi Yada Salı transferimiz olucak...ben zaten İstanbul'da yaşıyorum canım beylikdüzündeyim
Evet bendim bursada oturanEvet incim söyledin kaliteli bir tane yeter olacak inşallahhh
ırmak bursadan gelen arkadaşla karıştırdım nihandı galiba o :)
Yakın oturuyormusuz senle bende bahçesehirdeyim :)))
Hoşgeldin canım.... Güzel dileklerin ve duaların için çok sağol.. Sen nasılsın??Ooo neler olmus :) bana bildirim gelmiyomus bugun merak ettim giriyim dedim kizlar napmis meger herkes baslamis tedavilere hadi hayirli olsun arkadaslar fndkr olumsuz dusunme insallah asilamada olur ugrasmazsin yesilinci olsun tek olsunda tutunsun inşaallah :) irmaksu inşallah pgtden guzel sonuclar alirsin en iyisi gelir inşallah nihan histeroskopi olacaksin dimi bana ilk tupte demislerdi olumsuz sonuc alinca emre by gerek gormedi olsun gec olsun guc olmasin bundada bi hayir vardir cnm :) sykapusuz hadi bakalim guzel yumoslar iyi yiyeceklerde ye incir kurusu ceviz falan iyi yumoslar sana ben 375 doz almistim cildirtiyidu ilaclar beni :) hadi hepinize Rabbim bu guzel cuma gunu niyetine bol bol saglikli bebisler versin canlaaaar :)
Cok sukur cnm mide bulantilari basladi iki gundurHoşgeldin canım.... Güzel dileklerin ve duaların için çok sağol.. Sen nasılsın??
Ah o bulantılarrrrr.... Anne ben burdayım diye bağırıyo bebişinCok sukur cnm mide bulantilari basladi iki gundursali aksami randevum var kalp atisi icin bakalim oyle yani
Hangi hastaneye devam ediceksin orda batı bahat var arkadaşım gidiyodu orasımı yoksa? Hiç nerak etmr allahın izniyle pıt pıtı duyucsksın gerçi pıt pıt diilde pat küt pat küt atıyomuş o minnacık kalpler:) inşallah kalp atisinida duysakta hayirlisiyla emre beye son kez gidicem sanirim yenibosna da bi hastane buldum oraya devam edicez dogum yok zsten ist. Tup bebekte yolu cok yoruyo beni onun icin devam etmiycez rus jinekolog dr buldum :) haftaya oraya da gitcem bakalim cok ovduler memnun kalirsak devam ederiz
Canım ben polip için histeroskopi oldum çok rahat bir operasyon hatta benim rahimde ve vaginada septumlar vardı onlarda alındı 3pperasyonu binseferde oldum histeroskopiyle..sadece adet Sancısı gb bi Sancı oluyor o kadar....bu arada benim tedavim yine ertelendiEvet bendim bursada oturan
Carsamba gittik doktora.polip göründü rahimde onu alsak iyi olacak dedi.ister bursada aldir ister burada dedi.gerci ben 1. Tupten sonra histeroskopi olmustum ama yine tekrarladi sanirimbiraz moralim bozuldu surec uzayacak diye ama napalim gec olsun sonu guzel olsun.
Histeroskopi olan var mi aranizda ?
Canım çok Sağol inşallah pgt önümüzdeki aya kaldı yine rahiminkalın bulmadı Emre bey...gerçi onların hatası ama napıcaksın!senin içinde hakkında Hayırlısı olsun Haklısın yol çok fena yoruyor bugün tam 2saatte gidebildik kontrole hamileyken çekilmez o yol...Ooo neler olmus :) bana bildirim gelmiyomus bugun merak ettim giriyim dedim kizlar napmis meger herkes baslamis tedavilere hadi hayirli olsun arkadaslar fndkr olumsuz dusunme insallah asilamada olur ugrasmazsin yesilinci olsun tek olsunda tutunsun inşaallah :) irmaksu inşallah pgtden guzel sonuclar alirsin en iyisi gelir inşallah nihan histeroskopi olacaksin dimi bana ilk tupte demislerdi olumsuz sonuc alinca emre by gerek gormedi olsun gec olsun guc olmasin bundada bi hayir vardir cnm :) sykapusuz hadi bakalim guzel yumoslar iyi yiyeceklerde ye incir kurusu ceviz falan iyi yumoslar sana ben 375 doz almistim cildirtiyidu ilaclar beni :) hadi hepinize Rabbim bu guzel cuma gunu niyetine bol bol saglikli bebisler versin canlaaaar :)
Ne zaman oldun canim ve ne kadar di fiyati.bende oldum gecen sene subat gibi.tekrarladi sanirim.Canım ben polip için histeroskopi oldum çok rahat bir operasyon hatta benim rahimde ve vaginada septumlar vardı onlarda alındı 3pperasyonu binseferde oldum histeroskopiyle..sadece adet Sancısı gb bi Sancı oluyor o kadar....bu arada benim tedavim yine ertelendibugün kontrolüm vardı ve Emre bey rahim kalınlığımı yetersiz bıldu
Ah o bulantılarrrrr.... Anne ben burdayım diye bağırıyo bebişin![]()
Hangi hastaneye devam ediceksin orda batı bahat var arkadaşım gidiyodu orasımı yoksa? Hiç nerak etmr allahın izniyle pıt pıtı duyucsksın gerçi pıt pıt diilde pat küt pat küt atıyomuş o minnacık kalpler![]()
Canım çok Sağol inşallah pgt önümüzdeki aya kaldı yine rahiminkalın bulmadı Emre bey...gerçi onların hatası ama napıcaksın!senin içinde hakkında Hayırlısı olsun Haklısın yol çok fena yoruyor bugün tam 2saatte gidebildik kontrole hamileyken çekilmez o yol...