- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
- 248
- Konu Sahibi merveeaydin
Kızlarr 2,69 değer bu ne şimdi
aşılama dahil 9.günün sabahı yapıldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarr 2,69 değer bu ne şimdi
Şimdiden geçmiş olsun canımmmFndkr ne zaman cikacak sonucun.
Bende bekliyirum histeroskopi icin merkezde![]()
Çok çok çokkk erken bu kuzum... Ama sıfırda diil bu iyi bişey sanki:)
Tabiki devammmO zaman heyecanlı bekleyişe devammm![]()
Fndkr ne zaman cikacak sonucun.
Bende bekliyirum histeroskopi icin merkezde![]()
O zaman heyecanlı bekleyişe devammm![]()
Canım çokkk tesekkür ederim rabbim hepimize tamamını yasamayı basipnetsşn inşallah... Hadi bakalım bismillah diyoruz senin için:)Merhaba arkadaşlar kusuruma bakmayın giremedim evimde misafirlerim var babam ve ablam var vakit bulamıyorum hiç...ben bugün regl oldum pazartesine randevu aldık bakalım Hayırlısı...tedavideyken yatılı misafir olucak hep ama eşim artık beklemek istemiyor bunda da vardır bir hayır diyor...yeşilinci hamileliğine çok sevindim canım darısı Başımıza,nihancım histeroskopiyle nasıl geçti?merakta Bırakma bizi inşallah herşey mükemmel gelişmiştir,ve fındkr cım aşılama için çok erken ama nedense hamile kalacaksın gibi değerin benim aşılamada direkt o çıkmıştı değerim 14.günde skykapusuz beklemedesin sanırım tedaviye arkamdan geleceksin Hakkımızda Hayırlısı olsun inşallah
Canım Hayırlısı olsun hepimiz için dua ediyorum her hamile haberi aldığımda inanın diyorum ki Allah'ım önceliği bu yolda emek sarfedenlere ver bizleride biram önce sevindir napalım kısmetimizde bu varmışEyvah:)
Canım benim herseyde vardır bi hayır şüphesiz... Haklısın her anlamda zor günler geçiriyoruz.. Rabbim emeklerimixi karşılıksız bırakmasın inşallah...Canım Hayırlısı olsun hepimiz için dua ediyorum her hamile haberi aldığımda inanın diyorum ki Allah'ım önceliği bu yolda emek sarfedenlere ver bizleride biram önce sevindir napalım kısmetimizde bu varmışama bugünler hiç unutulmayacak bu zor günlerimizde yanımızda olanlar ve olmayanlar...biz maddi olarakta çok zorlandık bu zor Günler'de insan anlıyor kimlerin gerçekten yanında OLDUĞUNU....bu topikteki arkadaşlar kadar beni anlayan kimse olamaz heralde aynı yolda yürüyoruz hepimiz ve sizleri seviyorum