Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Kızlarr 2,69 değer bu ne şimdi
aşılama dahil 9.günün sabahı yapıldı

Nihancımm inşallah ağrısız çok kolay olr
haber ver çıkıncaa

Merhaba arkadaşlar kusuruma bakmayın giremedim evimde misafirlerim var babam ve ablam var vakit bulamıyorum hiç...ben bugün regl oldum pazartesine randevu aldık bakalım Hayırlısı...tedavideyken yatılı misafir olucak hep ama eşim artık beklemek istemiyor bunda da vardır bir hayır diyor...yeşilinci hamileliğine çok sevindim canım darısı Başımıza,nihancım histeroskopiyle nasıl geçti?merakta Bırakma bizi inşallah herşey mükemmel gelişmiştir,ve fındkr cım aşılama için çok erken ama nedense hamile kalacaksın gibi değerin benim aşılamada direkt o çıkmıştı değerim 14.günde skykapusuz beklemedesin sanırım tedaviye arkamdan geleceksin Hakkımızda Hayırlısı olsun inşallah

Merhaba arkadaşlar kusuruma bakmayın giremedim evimde misafirlerim var babam ve ablam var vakit bulamıyorum hiç...ben bugün regl oldum pazartesine randevu aldık bakalım Hayırlısı...tedavideyken yatılı misafir olucak hep ama eşim artık beklemek istemiyor bunda da vardır bir hayır diyor...yeşilinci hamileliğine çok sevindim canım darısı Başımıza,nihancım histeroskopiyle nasıl geçti?merakta Bırakma bizi inşallah herşey mükemmel gelişmiştir,ve fındkr cım aşılama için çok erken ama nedense hamile kalacaksın gibi değerin benim aşılamada direkt o çıkmıştı değerim 14.günde skykapusuz beklemedesin sanırım tedaviye arkamdan geleceksin Hakkımızda Hayırlısı olsun inşallah
Canım çokkk tesekkür ederim rabbim hepimize tamamını yasamayı basipnetsşn inşallah... Hadi bakalım bismillah diyoruz senin için:)

İnşallah canım bakalım bu curcunada olursa bakalım grip misafir ve yorgunluk tedavi hangi biriyle başedecem şaşırdım Aralık 24e kadar yatılı misafirlerim var oyyyyyu

Canım Hayırlısı olsun hepimiz için dua ediyorum her hamile haberi aldığımda inanın diyorum ki Allah'ım önceliği bu yolda emek sarfedenlere ver bizleride biram önce sevindir napalım kısmetimizde bu varmış:(ama bugünler hiç unutulmayacak bu zor günlerimizde yanımızda olanlar ve olmayanlar...biz maddi olarakta çok zorlandık bu zor Günler'de insan anlıyor kimlerin gerçekten yanında OLDUĞUNU....bu topikteki arkadaşlar kadar beni anlayan kimse olamaz heralde aynı yolda yürüyoruz hepimiz ve sizleri seviyorum

Irmakcımm inşallah bu son adettir dokuz ay gelmesin :) tedavin simdiden hayırlı olsunnnnn
Msafir varken zor olur ama seninki ailen neyseki daha iyi olur belkide baban anlayıslı buryse samimiysen anlar ablanda yardım edr transferden sonra dinlenirsin tamamdır

Benim için öylemi düsündün ayyyyy insallahhhh :)

Canım Hayırlısı olsun hepimiz için dua ediyorum her hamile haberi aldığımda inanın diyorum ki Allah'ım önceliği bu yolda emek sarfedenlere ver bizleride biram önce sevindir napalım kısmetimizde bu varmış:KK43:ama bugünler hiç unutulmayacak bu zor günlerimizde yanımızda olanlar ve olmayanlar...biz maddi olarakta çok zorlandık bu zor Günler'de insan anlıyor kimlerin gerçekten yanında OLDUĞUNU....bu topikteki arkadaşlar kadar beni anlayan kimse olamaz heralde aynı yolda yürüyoruz hepimiz ve sizleri seviyorum
Canım benim herseyde vardır bi hayır şüphesiz... Haklısın her anlamda zor günler geçiriyoruz.. Rabbim emeklerimixi karşılıksız bırakmasın inşallah...

Merhaba kizlar.histeroskopimi oldum geldim evime.dun donecektik bursaya ama gorumcemler surpriz yapip geldiler merkeze dun.onlarda kaldik bir gece bugun donduk.iyi gecti.birdahaki adetimde bende basliyorum tedaviye.dogum kontrol hapi verdi.neden verdi bilen var mi daha onceki tedavimde hic kullanmamistim ben.
Irmakaksu hadi bakalim hayirlisi.ins. bu sefer hersey yolunda gider.

Back
X