Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Kızlar ben dayanamadım var mi sizce 6. Gün elim Ayağım tutmuyor

Eklentiler

• IMG_20150130_103007.webp
    IMG_20150130_103007.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 116
kızlar merhaba,
maşallah ne güzel haberler var.
ırmaksu canım çok sevindim bebişin 9 ay hiç ayrılmasın senden.
sümeyye transferin olmuş canım hayırlı olur inş.umut olursunuzgeride kalanlara
fundacım seninde opun olmuş kaliteli yumurcakların olsun göbüşünde can bulsun.
burcu kanaman kısa zamanda gecer inş.
hepinize dua ediyorum arkadaşlar.Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inş.

Canım çok teşekkür ederim inşallah dün göğüslerinin şişliği indi gibi geldi eşime yalvardım gidip bi bhcg bakalım diye tekrar öok şükür artmış .13.gün 1250idi ondan 3.5gün sonra 7009 çıktı çok fazla artmamış mı?anormal gibi geldi

Canım ya kese ve kalp atışını sen ne zaman gördün Geçmiyor zaman çok korkuyorum göremeyecem diye:KK43:
Allahımmmm:) o korkular kalbini duyuncada bitmiyor emin ol:) emre bey 6. Haftada kese için çağırdı. 8. Haftada kalp için çagırmıştı ama ben 7 haftalıkken ankara gittim. Yola çıkmadan önce emre beye gittim dedimki ultrasonla bi bakın bana hersey yolunda deyin benim içim rahat etsin. O gün zar zor kalp atışınıda duyduk çok şükür... Bide benim o hafta lekelenmem olmuştu.. Lekelenmen felan olursa hiç korkma sakın bazen olurmuş öyle... emre bey hiç korkma demişti coraspini kesti bir hafta sonrada lekelenme kesildi

Allahımmmm:) o korkular kalbini duyuncada bitmiyor emin ol:) emre bey 6. Haftada kese için çağırdı. 8. Haftada kalp için çagırmıştı ama ben 7 haftalıkken ankara gittim. Yola çıkmadan önce emre beye gittim dedimki ultrasonla bi bakın bana hersey yolunda deyin benim içim rahat etsin. O gün zar zor kalp atışınıda duyduk çok şükür... Bide benim o hafta lekelenmem olmuştu.. Lekelenmen felan olursa hiç korkma sakın bazen olurmuş öyle... emre bey hiç korkma demişti coraspini kesti bir hafta sonrada lekelenme kesildi
Canım zor sabrediyorum eşime evin burda bi hekime gitsek görsek dediysemde illa Emre bey dedi keseyi görmeye Çarşamba'yı bekliyoruz..ben hem coraspin hemde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum kan verdiğimde bile zor duruyo kan:)lekelenmeler yaşamam inşallah çok korkak bir hamileyim o belli oldu:)bide 13.gün bhcg 1250iken 3.5gün sonra 7009 olunca korktum çok fazla artmış sorun çıkar diye ama Emre beye gidince öğreneceğiz artık

Canım zor sabrediyorum eşime evin burda bi hekime gitsek görsek dediysemde illa Emre bey dedi keseyi görmeye Çarşamba'yı bekliyoruz..ben hem coraspin hemde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum kan verdiğimde bile zor duruyo kan:)lekelenmeler yaşamam inşallah çok korkak bir hamileyim o belli oldu:)bide 13.gün bhcg 1250iken 3.5gün sonra 7009 olunca korktum çok fazla artmış sorun çıkar diye ama Emre beye gidince öğreneceğiz artık
:KK70: Aynı seyi bende yasadım biliyomusun... 3. Testim biraz fazla yüksekti aman yarabbim ben kafamda ne senaryolar ürettim... Hemen emre beyi aradım. O nornal oldugunu söyledi ama ben sakinlesemedim. En yakın arkadasım doğum hemşiresi.. Emre beyle muayneye gidene kadar arkadasım benden neler çekti:KK70: yani o degerler illa 2 katı olcak diye bişey yokmuş bunu öğrenmiş oldum

Canım süper bir haber bu su götürmez bir gerçek sende hamilesin:)bende 7.gün bakmıştım itiraf ediyorum aynen böyleydi:)
canımm yaaa iki tane daha yaptım onlarda da var evet inşallah meleğim benimle pazar kan vereceğim rabbim sevincimi daim et

Back
X