- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
- 248
- Konu Sahibi merveeaydin
- #1.161
Kizlarr nasilsinizzz
Ben adet olcak gibi hissediyorum baska bi belirti yokkkk
((
Ben adet olcak gibi hissediyorum baska bi belirti yokkkk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım inşallah çok heyecanlıyım :)
korkma bende öylrydim:)))Kizlarr nasilsinizzz
Ben adet olcak gibi hissediyorum baska bi belirti yokkkk((
korkma bende öylrydim:)))
canım istersen git bi kan ver tuttuysa çıkıyor zatenCanim gercektenmiii cok kotuyum moralim bozuk olmadi gibi geliyo ayni adet oncesi halimm![]()
canım istersen git bi kan ver tuttuysa çıkıyor zaten
bende senin gibiydim cnm stresten ağladım 5. gün anneni ikna et git cnm rahat edersin yoksa beklemek zorBende ole dusunuyorum ama annemi uzmek istemiyorum yanindayim onlarin
Izin vermez bekle der kesin off en cokta onlar uzulcek diye yikilcam
Dokunsalar aglayacak haldeyimmm
bende senin gibiydim cnm stresten ağladım 5. gün anneni ikna et git cnm rahat edersin yoksa beklemek zor
çıkar canım tabi git3. Gun embriyosu yaa olsada azda olsa cikar degilmii
Bi kendimi toparlim gidip verim en iyisi cok gerginimm
Kaçıncı gün bu gün???3. Gun embriyosu yaa olsada azda olsa cikar degilmii
Bi kendimi toparlim gidip verim en iyisi cok gerginimm
3. Gün embriyosu ya belki bugun çıkmayabilir kuzum azcık daha sabret... Ama ben o agrıların iyiye işaret olduğunu düşünüyorum.. İnşallah öyledir8. Gun canim
3. Gün embriyosu ya belki bugun çıkmayabilir kuzum azcık daha sabret... Ama ben o agrıların iyiye işaret olduğunu düşünüyorum.. İnşallah öyledir![]()
İnsallah cnm insallah iyo haberlerle gelirsin kizlar bisi sorcam ist. Tup bebekte tup bebekte serum taktiran varmi gebelik icin bu bilgi lazimda bana yaptiran duyan varsa yardimci olabilirmiCanim ne olur dualarinizi eksik etmeyin insallah vardir
Dayanicam sabirla beklicem insallah bende mujdeyle gelirim
Nasıl yani canım, gebelik için serummu varmış?İnsallah cnm insallah iyo haberlerle gelirsin kizlar bisi sorcam ist. Tup bebekte tup bebekte serum taktiran varmi gebelik icin bu bilgi lazimda bana yaptiran duyan varsa yardimci olabilirmi
Hımmm hiç duymamıştım... İyiymiş:)Valla transferden once takiyolarmis bende arastiriyorum iste bana burdan bi abla demisti anlatmistida bi yakinima lazim simdide soriim dedim o da ist. Tupte yaptiracak
Hayırlısı olsun inşallah cnm adetli gitmene gerek yok canım muayeneni olur ilaçlarını yazdirirsin emre bey 200 birkerelik muayene ücreti alıyor 5000 tüp bebek bin ikibin arasında ilaçlar tutuyor ben raporluydum bunların yarısını odedim cnmselam arkadaşlar ben ilk görüşme için emre bey'e gitmeyi düşünüyorum( 1 senedir aret bey'e gitmeyi istiyordum fakat aret bey çok yoğun ,emre bey daha ilgili olması sebebiyle onu tercih ettim) daha önceden istenen tüm tahlilleri yaptırarak ön görüşmeye gitmek istedim (sperm,hormon,ultrason,rahim vb) sizlere sorum şunlar
- ilk görüşme için adetli mi gitmek gerekiyor
-birde ilaçların üzretleri ve doktora verdiğiniz ücret ne kadar
Canım benimde 3.gün embriyosunda bu arada....ailemin en küçüğü ve tek çocuksuzu benim hepsi bana ancak kalabalık eder :)Canim ya 3. Gun embriyosu yaa gec cijiyomus galiba annemde kaliyorum engel oluyo zaten evde olsam kac kete yapmistim
Ailenden kimse gelemezmii bu surec icin duzel sen bebeginde gelissinde yeterku yat be canin napicaksin![]()