Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

İnsallah cnm insallah iyo haberlerle gelirsin kizlar bisi sorcam ist. Tup bebekte tup bebekte serum taktiran varmi gebelik icin bu bilgi lazimda bana yaptiran duyan varsa yardimci olabilirmi
Canım bana takıldı ama aynı şey mi bilmiyorum...Bağışıklık sistemim bebeği reddetmesin diye Bağışıklık sistemimi baskılamak için ...beyaz bir serum intralipit ti adı da sanırsam...Emre bey taktırdı transferden hemen önce

Sak'ın yorma kendini yat dinlen canım iyice arkası gelmesin...benim kırmızı kırmızı hala geliyor dinleneceğiz çare yok:(

İnşallah geçer canım aradım emre beyi bitane iğne verdi yaptır dedi simdi eczane arayacagiz bakalım puff lekelenmelere pek yapacak bisey yok dedi devam ederse kontrole bu hafta içi gelirsin dedi

Canim 15. Gün degerim 3557 çıktı maşallah güzel yüksekliyo şükürler olsun bu arada bugün emre beyin doğum günü haberiniz olsun. Ben kutladim çok sevindi canım doktorum

Kizlar allah korusun bebislerinizi sizlere bagislasinnn
Ben bugun idrar testi yaptim negatif hiic umudum.kalmadi
Adet olcak gibiyim moralim cok bozuk ccokk

Kizlar allah korusun bebislerinizi sizlere bagislasinnn
Ben bugun idrar testi yaptim negatif hiic umudum.kalmadi
Adet olcak gibiyim moralim cok bozuk ccokk
Canim ya yarin kan ver bakalım hemen ümitsiz olma kiminin idrarda cikmiyor

Canim ya yarin kan ver bakalım hemen ümitsiz olma kiminin idrarda cikmiyor

Sali gunu istedi ya klinik faksda cekicekmisim ogun yapim bari diyorum bugun gitmek istedim esim izin vermedi :(
Negatif olunca ararmi emre bey sizce ne yapicaz acaba hemen dondurulmusa gecermiyiz:cry:

Sali gunu istedi ya klinik faksda cekicekmisim ogun yapim bari diyorum bugun gitmek istedim esim izin vermedi :KK43:
Negatif olunca ararmi emre bey sizce ne yapicaz acaba hemen dondurulmusa gecermiyiz:cry:
Canim inşallah kanda çıkar cikmasada üzülme bak dondurulmuş var benim arkadaşım da orda negatif aldı başka yoktu simdi bastan başlayacak iki ay ara verdiriyor hemşire arıyor seni cnm

Canim inşallah kanda çıkar cikmasada üzülme bak dondurulmuş var benim arkadaşım da orda negatif aldı başka yoktu simdi bastan başlayacak iki ay ara verdiriyor hemşire arıyor seni cnm

Evet tek tesellim bu zaten ama cok umutlu olunca yikim buyuk oluyo insallah dedigin gibi olur kanda supriz olur..
Iki ay iyiymis hem rahim dinlenir kafada rahatlar allahim sabrini veriyo yine umut yeseriyo iste ama cok zor :(

A
Sali gunu istedi ya klinik faksda cekicekmisim ogun yapim bari diyorum bugun gitmek istedim esim izin vermedi :KK43:
allah allah... Girdiğin moda bak... Askolsun sana... Kıytırık idrar testi yapmışsın negatifmiş diye herseyi bitirmişsin... Aaaa çok kızdım sana bi kendine gel bakim kuzu.. Hadiiii...:KK20:

A

allah allah... Girdiğin moda bak... Askolsun sana... Kıytırık idrar testi yapmışsın negatifmiş diye herseyi bitirmişsin... Aaaa çok kızdım sana bi kendine gel bakim kuzu.. Hadiiii...:KK20:

Haklisin canim elimde degil ama napim adet olcak gibiyim bunalim halleri cok etkiliyo beni :(

Haklisin canim elimde degil ama napim adet olcak gibiyim bunalim halleri cok etkiliyo beni :KK43:
Gercek negatif sonucunu alırsan sayet tabiki üzüleceksin ama bu hayal kırıklığı için şu an çok çok çok erken boşuna yıpratıyosun kendini... Sen çok pozitif birisin normalde hiç yakışmadı bu karamsarlık sana şekerim :KK19: farzedelim negatif çıktı ondada karaları bağlamayacaksın çok şükür bak dondurulmuşun var

Gercek negatif sonucunu alırsan sayet tabiki üzüleceksin ama bu hayal kırıklığı için şu an çok çok çok erken boşuna yıpratıyosun kendini... Sen çok pozitif birisin normalde hiç yakışmadı bu karamsarlık sana şekerim :KK19: farzedelim negatif çıktı ondada karaları bağlamayacaksın çok şükür bak dondurulmuşun var

Gercekten oyle bende sasiyorum kendime ama hani cok pozitif baktim ya hep simdi korku yogunlasti ya olmazsa diye bu moddan cikmaliyim acilen sabrin sonu selamet elbet bitecek bu sikintilar ama yoruldum iste bi yandanda sizleri okuyup kiziyorum kendime sabirla bekleyip guldu yuzunuz
Sagolun desteginiz icin kizlar herseyde var bir hayir saglikla gelsinde gec gelsin

Evet tek tesellim bu zaten ama cok umutlu olunca yikim buyuk oluyo insallah dedigin gibi olur kanda supriz olur..
Iki ay iyiymis hem rahim dinlenir kafada rahatlar allahim sabrini veriyo yine umut yeseriyo iste ama cok zor :KK43:
Kuzum ne aşamalara gelmişsin sen takip edemedim uzun süredir baştan okumadım herşeyi ama idrar testi negatif çıkmış sanırım ama bu kanda da negatif olucak anlamına gelmiyo biliyosun bide kan testi yaptır bakalım ne çıkarsa çıksın kendini yıpratmak yok :KK20: bizde bi gün Allahın izniyle anne olucaz

Kuzum ne aşamalara gelmişsin sen takip edemedim uzun süredir baştan okumadım herşeyi ama idrar testi negatif çıkmış sanırım ama bu kanda da negatif olucak anlamına gelmiyo biliyosun bide kan testi yaptır bakalım ne çıkarsa çıksın kendini yıpratmak yok :KK20: bizde bi gün Allahın izniyle anne olucaz

Insallah canimmm
Adet olcak gibiyim ondan boyleyim karnim agriyo tam olarak adet belirtileri yasiyorum bu beni cok etkiledii

Bende adet olacak gibiydim cnm ama bak mucizem benimle hormonlarini etkileme nasip unutma

Back
X