- 23 Ekim 2014
- 168
- 81
- 18
- 35
- Konu Sahibi merveeaydin
- #1.621
Ayin 14ne aldim randevu hemn adet biter bitmezde cektrrm filmi en zindan bidaki aya kalmasin en zindan
cok tesekkur canim..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim:) inşallah güzel haberlerini okurum burdan...Ayin 14ne aldim randevu hemn adet biter bitmezde cektrrm filmi en zindan bidaki aya kalmasin en zindancok tesekkur canim..
Rica ederim:) inşallah güzel haberlerini okurum burdan...
Sende eşinde çok seveceksiniz emre beyi eminim:)İnsallah guzel haberler vericem burdan canim ..yarin emre beyle tanismak icin cok sabirsizim esim erkek doktora biraz karsiydi ama ikna oldu gibi..bakalim nasil gecicek yarin heycanla bekliyorum..
Bende oyle hissediyrm bi yakin arkadasmn arkadasi yaptrdi onunla konustuk baya okadar guzel seyler anlattiki bende o an karar verdimverdim..sizde raporlu yaptrdiniz nekadara cikti fiyat ilaclar felanSende eşinde çok seveceksiniz emre beyi eminim:)
Ben yaptırdığımda daha zam gelmemişti canım ilaçlar felan toplamda yaklasık 3000 ödedikBende oyle hissediyrm bi yakin arkadasmn arkadasi yaptrdi onunla konustuk baya okadar guzel seyler anlattiki bende o an karar verdimverdim..sizde raporlu yaptrdiniz nekadara cikti fiyat ilaclar felan
Benim de 4000felan tutar zam geldyse ne kdar bilmyrm amaBen yaptırdığımda daha zam gelmemişti canım ilaçlar felan toplamda yaklasık 3000 ödedik
Cok sevindim bu testide orda yaptrcak olmama..rahim filminide okmeydaninda cektrcemSemiha sakirde amh testide yapiliyor kizlar artik.
Mervecim esin sperm verirken az versin bence bide fazla cikar miktar asilama derler ugrasma hic ben iki defa asilama yaptirdim tavsiye etmiyorum.
Emre bey mukemmel bir insan onunla bu yola ciktigim icin cok mutluyum. Allah saglik ve basari dolu uzun yillar nasip etsin insallah.
Canım benim senin için hep beraber bismillah diyelim:) inşallah çok güzel sorunsuz bi tedavi süreci geçirip bize burdan bende hamileyimmmm yazarsın:) ne zaman ne sorunun olursa elimden geldiğince yardım ederim seve seve...Cok sevindim bu testide orda yaptrcak olmama..rahim filminide okmeydaninda cektrcemyesilinci tavsiye etti sagolsun..ve dun emre beyle tansitm harika bir gorusme gecti icim ranat artik yola ciktik cok mutluyum.herseyi okadr guzel anlatiyoki..bu dgerle rapor cikartabilcegimizi soyledi..insallah kizlar en kisa zamnda raporumu alir tedaviye biran once baslarim..bende cnm esime degerlern rapor icin ideal cikmasi icin az verdim oda etki etmz ki dedi ama bilmiyrm bakalim...hepinize cok tesekurler.
yesilinci cok yardmci oldun sorum oldukca yine rahats edebilrim seni
![]()
Cok tesekkur ederim iyiki girdim bu siteye bu tpige tanidim seni cok sagol..insallah hersey yolunda gider ve bende mujde verrim size..simdi biran once rapor cikarnak istyrm ne kadr surer bilmiyorum ama 1ayda biter insallah.arkadaslar sizin ne kadar surdu rapor cikartmanzCanım benim senin için hep beraber bismillah diyelim:) inşallah çok güzel sorunsuz bi tedavi süreci geçirip bize burdan bende hamileyimmmm yazarsın:) ne zaman ne sorunun olursa elimden geldiğince yardım ederim seve seve...
Semiha sakirde amh testide yapiliyor kizlar artik.
Mervecim esin sperm verirken az versin bence bide fazla cikar miktar asilama derler ugrasma hic ben iki defa asilama yaptirdim tavsiye etmiyorum.
Emre bey mukemmel bir insan onunla bu yola ciktigim icin cok mutluyum. Allah saglik ve basari dolu uzun yillar nasip etsin insallah.[/QUOcnm sen yeni cikardin rqporunu sanirim ne kadar surdu toplam rapor cikarma suren.
Canım cok tesekkurler.insallah 1aya biterde bnde hmn baslarim tedaviye..sabirsizkla bekliyorum.ilginiz icin cok tesekkurler icimi her seferinde biraz daha rahatlatiyosunuz..Canim sonucun cikmasi onbes gun sonraya cagiriyolar
Oncesi evrak hazirlama muayene vs. Bir ayi bulur ama gecmez sanirim
Hersey cok sistemli guzel ilerliyor
İnsallah saglikli hayirlisiyla kucagina alir burdan guzel haberlerini duyariz..senin dogum ne zaman canimYesilinci nin bugun dogum olacakti galiba degilmi ne mubarek bir gunde
Insallah saglikla kucagina alir bebisini
inşallah merak ettim bende yazar bizeYesilinci nin bugun dogum olacakti galiba degilmi ne mubarek bir gunde
Insallah saglikla kucagina alir bebisini
Aynen cnm emre bey çok iyiBenim daha cook var subatta kismetse
Ya bende numarasi var yazdim donmedii ama iletildi whatsaptan
Bugun bebisimi gorduk hareket ediyoduu :)))
Emre bey cok iyi yaa esimde cok seviyor bu kadar samimi mutevazi bi insan yok her zaman dualarimda