Tüp Bebek Merkezleri Op.dr. Emre karatekelioğlu ile tedavi olanlar

Bende oyle hissediyrm bi yakin arkadasmn arkadasi yaptrdi onunla konustuk baya okadar guzel seyler anlattiki bende o an karar verdimverdim..sizde raporlu yaptrdiniz nekadara cikti fiyat ilaclar felan
Ben yaptırdığımda daha zam gelmemişti canım ilaçlar felan toplamda yaklasık 3000 ödedik

Semiha sakirde amh testide yapiliyor kizlar artik.
Mervecim esin sperm verirken az versin bence bide fazla cikar miktar asilama derler ugrasma hic ben iki defa asilama yaptirdim tavsiye etmiyorum.

Emre bey mukemmel bir insan onunla bu yola ciktigim icin cok mutluyum. Allah saglik ve basari dolu uzun yillar nasip etsin insallah.

Mervecim esin sperm verirken az versin bence bide fazla cikar miktar asilama derler ugrasma hic ben iki defa asilama yaptirdim tavsiye etmiyorum.

Emre bey mukemmel bir insan onunla bu yola ciktigim icin cok mutluyum. Allah saglik ve basari dolu uzun yillar nasip etsin insallah.
Cok sevindim bu testide orda yaptrcak olmama..rahim filminide okmeydaninda cektrcem yesilinci yesilinci tavsiye etti sagolsun..ve dun emre beyle tansitm harika bir gorusme gecti icim ranat artik yola ciktik cok mutluyum.herseyi okadr guzel anlatiyoki..bu dgerle rapor cikartabilcegimizi soyledi..insallah kizlar en kisa zamnda raporumu alir tedaviye biran once baslarim..bende cnm esime degerlern rapor icin ideal cikmasi icin az verdim oda etki etmz ki dedi ama bilmiyrm bakalim...hepinize cok tesekurler. yesilinci yesilinci cok yardmci oldun sorum oldukca yine rahats edebilrim seni :KK36:

Cok sevindim bu testide orda yaptrcak olmama..rahim filminide okmeydaninda cektrcem yesilinci yesilinci tavsiye etti sagolsun..ve dun emre beyle tansitm harika bir gorusme gecti icim ranat artik yola ciktik cok mutluyum.herseyi okadr guzel anlatiyoki..bu dgerle rapor cikartabilcegimizi soyledi..insallah kizlar en kisa zamnda raporumu alir tedaviye biran once baslarim..bende cnm esime degerlern rapor icin ideal cikmasi icin az verdim oda etki etmz ki dedi ama bilmiyrm bakalim...hepinize cok tesekurler. yesilinci yesilinci cok yardmci oldun sorum oldukca yine rahats edebilrim seni :KK36:
Canım benim senin için hep beraber bismillah diyelim:) inşallah çok güzel sorunsuz bi tedavi süreci geçirip bize burdan bende hamileyimmmm yazarsın:) ne zaman ne sorunun olursa elimden geldiğince yardım ederim seve seve...

Canım benim senin için hep beraber bismillah diyelim:) inşallah çok güzel sorunsuz bi tedavi süreci geçirip bize burdan bende hamileyimmmm yazarsın:) ne zaman ne sorunun olursa elimden geldiğince yardım ederim seve seve...
Cok tesekkur ederim iyiki girdim bu siteye bu tpige tanidim seni cok sagol..insallah hersey yolunda gider ve bende mujde verrim size..simdi biran once rapor cikarnak istyrm ne kadr surer bilmiyorum ama 1ayda biter insallah.arkadaslar sizin ne kadar surdu rapor cikartmanz

Emre bey mukemmel bir insan onunla bu yola ciktigim icin cok mutluyum. Allah saglik ve basari dolu uzun yillar nasip etsin insallah.[/QUOcnm sen yeni cikardin rqporunu sanirim ne kadar surdu toplam rapor cikarma suren.

Canim sonucun cikmasi onbes gun sonraya cagiriyolar
Oncesi evrak hazirlama muayene vs. Bir ayi bulur ama gecmez sanirim
Hersey cok sistemli guzel ilerliyor

Canim sonucun cikmasi onbes gun sonraya cagiriyolar
Oncesi evrak hazirlama muayene vs. Bir ayi bulur ama gecmez sanirim
Hersey cok sistemli guzel ilerliyor
Canım cok tesekkurler.insallah 1aya biterde bnde hmn baslarim tedaviye..sabirsizkla bekliyorum.ilginiz icin cok tesekkurler icimi her seferinde biraz daha rahatlatiyosunuz..

Yesilinci nin bugun dogum olacakti galiba degilmi ne mubarek bir gunde
Insallah saglikla kucagina alir bebisini

Benim daha cook var subatta kismetse

Ya bende numarasi var yazdim donmedii ama iletildi whatsaptan

Bugun bebisimi gorduk hareket ediyoduu :)))
Emre bey cok iyi yaa esimde cok seviyor bu kadar samimi mutevazi bi insan yok her zaman dualarimda

kızlar merhaba,
uzun zaman sonunda size yazabiliyorum.hep takip ettim ama yazamamıştım.fundacım tebrik ederim sende müjdeli haberi almışsın.Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
bana gelince kızlar raporu dışarı vermedikleri için bursa da denemek zorunda kaldım.ilk tedavide yumurta çıkmadı :(
ikincide 1 tane kaldı transfer edildi ama tutmadı.şimdi raporu dışarı aldım ve emre bey e gideceğim inşallah.23 temmuz adet tarihim.ben ağustos adetiyle başlarım diyordum ama eşim biran önce başlayalım diyor.pazartesi ön görüşme için randevu alacağım ve kısmet olursa bende sizin aranıza katılacağım inşallah :anneadayı::KK46:

Benim daha cook var subatta kismetse

Ya bende numarasi var yazdim donmedii ama iletildi whatsaptan

Bugun bebisimi gorduk hareket ediyoduu :)))
Emre bey cok iyi yaa esimde cok seviyor bu kadar samimi mutevazi bi insan yok her zaman dualarimda
Aynen cnm emre bey çok iyi
Bebisini bide renkli gireceğin zamana gel bak nasıl oluyor muhteşem

Back
X