Op.Dr.Salih Emre ÜREGEN nin ellerinden ben :)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 796862

Sadece 14 günlük burnum ve en şiş hali buysa eğer indiğinde fındık gibi kalacak eminim :)
nefes almamı müthiş..
Salih Emre Bey e sonsuz teşekkürler..

Burnunu çokk begeendimm sevgili ganoscum çok hoş görünüyorsunn:))) konuşmuştuk daha önceden hakkaten atel çıkınca burun şişiyormuşş (( inmelerini bekliyorum bendeeee :))))

Burnunu çokk begeendimm sevgili ganoscum çok hoş görünüyorsunn:))) konuşmuştuk daha önceden hakkaten atel çıkınca burun şişiyormuşş (( inmelerini bekliyorum bendeeee :))))

ah çok teşekkür ederim o günden sonra biraz inme var şimdi bakıyorum da top gibiymiş tepesi :) biraz daha inceldi gibi yada ben kendimi kandırıyorum,çünkü 1 ay dan önce inmez diyorlar :)
biran önce insin artık iki kaş arası şişliğide geçtim üst dudağımın burnuma yakın olan kısmı yüzünden gülememe işkencesi çekiyorum :) hoş o da ilk günlere göre çok çok daha iyi :)
hatırladım seni sende şişliklerden muzdariptin :)
o günden sonra her gün yeşilçay akşamlarıda papatya çayı içiyorum ama banamısın demiyor :)
sen nasıl oldun,resim yükledin mi merak ettim şimdi :)

Yokyok bncee resimdeki hali bile harika ki şimdi daha da güzel olmuşturrr:))) bn nasıll oldumaa gelinceeeeee ... Yaa alçımın çıktıgı günn çok güzeldii burnumm ama sonraki günn şiştiiiiii (( hala şişlikle ugrasıormm sbah şişio akşam hafif iniyo gibii bi garip yanii :)) yinede eski burnuma göre dha güzel tabi oyuzden çokta şikayet etmyorum :)) brazdan telefnmdan atıymda resim, ilk yorumumu bi alayımm senden:))

alçımın çıktığı gün çekmiştimm şişliklerimden kurtulunca da çekerimm inş

hemen ne demek :) orası öyle eski buruna göre çok çok iyi.bugün alış veriş merkezindeydim gratiste dönüp dönüp bakıyorlar :) cesarette edemiyorlar da sormaya pek hoşuma gitti :) burnum hava da olmayı zaten seviyordum şimdi gerçekten burnum havada :) hahaha

Eki Görüntüle 801610 alçımın çıktığı gün çekmiştimm şişliklerimden kurtulunca da çekerimm inş

ooos senin de yanaklar tombul tombul :) burunda bir harika tabi burdan bir tek tepesini görebiliyorum ama anladığım kadarı ile kalkık bir burun olacak bu:) büyüsün gelişin bakalım ne olacak :)
( benim ki de bir an önce gelişsede yerine otursa )

Ahahhah cidden güzel bi duygu amad:dd bn alçılı gezmiştimm avm lerde yaa :d:dd herkes bakıodu amaa napıymm yanii "paramm vardıı yaptırdımmmm" modunda geziyordum bendeee :d:d

Ahahhah cidden güzel bi duygu amad:dd bn alçılı gezmiştimm avm lerde yaa :d:dd herkes bakıodu amaa napıymm yanii "paramm vardıı yaptırdımmmm" modunda geziyordum bendeee :d:d

aha o da iyiymiş. bende gezdim alçılı ama bugün 20.günüm dedim gideyim şöyle bir salınayım :) iyi oldu motive oldum walla :)
koca gün aynaya bakmaktan acaba bu şişlikler ne zaman inecek demekten sıkılmıştım.demekki dışarıdan öyle şiş miş görünmüyormuş :)

Yaa sorma zaten yanaklı biriydimm amelytlaa gürbüz çocuklar gibi oldmm yaa alçı çıktı arabaya bindim ilk pozumu alttan vermişim :d :d iyileşince önden ve yandan resmler koyarmm :d:d inşallahh tez vakitte otururr da rhat ederiz artk yaaa ppff:))

Çok çok iyisin valla eminm bugünki halin daha da iyidir çok iyi yapmşsınn:))

bencede pufff:) inecek amane zaman ?nerde 10 gün önceki halim nerde bugünkü halim..günden güne daha iyi uyanır oldum.
birde beni düşün yanaksız biriydim ve koca yanaklı biri oldum şirkettekiler yüzünüze ne yaptırdınız diye sordular :)
botox yaptırdım botox :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…