Op.Dr.Salih Emre ÜREGEN nin ellerinden ben :)

kızlar ameliyat ücreti ne kadar fazla cep yakıyor muu ona göre birikim yapcamm ...........

pahalılık göreceli bir kavram :) kiminin cebini yakar kiminin çerez parasıdır ki etrafımızda var..
özelden atıyorum ancak şunu belirtmeliyim ki burundan buruna değişiyor. aşağı yukarı aklınız bulunur en azından..
sevgiler..

bende merak ediyorum diğer fotoğraflar ve fiyatı banada mesaj atarmısınız

Merhabalar,

Salih Emre Üregen beye ameliyat olanlar lütfen resim koyabilirler mi...
Olacaklar için fikir olmuş olacak
Yeni güzel ama henüz şiş olan burun resimlerinizi bekliyoruz :)

Kizlar biraz amelyattan ciktiktan sonraki durumunuzdan bahsedermisiniz... Yani siskinlik, morluk varmiydi? Nefes alabildiniz tamponlar varken? Alciniz cikartilana kadar nasildi durumunuz?

Kizlar biraz amelyattan ciktiktan sonraki durumunuzdan bahsedermisiniz... Yani siskinlik, morluk varmiydi? Nefes alabildiniz tamponlar varken? Alciniz cikartilana kadar nasildi durumunuz?
Ben ameliyat olali 1ay oldu.ameliyattan ciktiktan sonra narkozdan ve ignelerden oturu en ufak agrim bile olmadi ilk gecemi cok rahat atlattim.sislik ve morluklar 2.gun ortaya cikiyo ilk gun hic morluk olucagini zannetmiyorum.ben tamponsuz ameliyat oldm ama nefes almayi bi 10 gun unut bence.benim agrilarim olmadi sadece bas agrisi cekiyodum o da ilac alinca geciyodu ama gece uyurken nefes alamamk bogazi kurutuyo tek rahatsiz edici yani oydu.zorlugu sadece 1 hafta diyebilirim.

aynen esraesrn katılıyorum tek zorluğu tampanlar çıkana kadar nefes almaktan dolayı boğaz kuruluğu.korkulacak bişey yok.

bence de bir yanlışlık var. salih emre üregen kolan hastanesiyle çalışmıyor diye biliyorum. fiyat kesinlikle yanlış.ben 8 gün önce ameliyatımı oldum . dr bey 3 farklı hastaneyle çalışıyor. güncel fiyat ; nişantaşı hastanesi 4500 tl . fulya acıbadem hastanesi 6500 tl . bir de 5500 olan var ama adını hatırlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…